Wpisy 2 353 207 – 2 353 306
31 maja 2015 01:43 → 31 maja 2015 10:32, 100 wpisów
Oj tak to nie będzie bo szybko nadwyrężysz mój repertuar i czym zaimponuję Ci w dalsze noce ?
Mówisz i masz Tym mnie zawsze kupisz jak tymi czereśniami Choć zupy czereśniowej nie lubię
https://www.youtube.com/watch?v=ykqiIKfoepo
https://www.youtube.com/watch?v=ykqiIKfoepo
przy muzyce o typowaniach
audycja taka
a może jest tu jednak potrzebna?
audycja taka
a może jest tu jednak potrzebna?
Raczej O Typowaniach przy muzyce bo mogą się tu co niektórzy w kurzyć za tą zmianę kolejności
dobra
wiec uwazam ze się lepiej typuje,mysli i wogole zyje
z muzka,
spaceruje
wiec uwazam ze się lepiej typuje,mysli i wogole zyje
z muzka,
spaceruje
Niektórym jednak ona przeszkadza Mnie wręcz przeciwnie właśnie pozwala się skupić A taka jak teraz leci sobie cichutko w tle w niczym nie może przeszkadzać Teraz u mnie troszkę orientalncy instrumentów i to w Gazpacho lubię Dużo zmian klimatu
mnie tez zaciekawia
ale musze się trochę osluchac
nie znam ich wogole
ale musze się trochę osluchac
nie znam ich wogole
Jest naprawdę wciągająca I za każdym odsłuchaniem coś nowego się odkrywa i to jest właśnie to o co w muzyce chodzi
https://www.youtube.com/watch?v=3SpMbFAT084
https://www.youtube.com/watch?v=3SpMbFAT084
Nie tylko w muzyce Np. fajnie też jest odkryć w czereśni robaka
Gdy będziesz już odpływać wciśnij Bo tak sobie pomyślałem że długo przy tych dźwiękach nie dasz rady Wiele razy niedosłuchiwałem płyty do końca gdy sobie ją zapuszczałem późną nocą
dokładnie
lubie tak,poznawac i odkrywac nowe
czasem trudne i dziwne
a potem okazuje się piękne
oj ale robak mnie nie cieszy
lubie tak,poznawac i odkrywac nowe
czasem trudne i dziwne
a potem okazuje się piękne
oj ale robak mnie nie cieszy
Robak to była taka aluzja Bardziej miałem na myśli poza muzyką odkrywanie w drugim człowieku takich emocji Wszystko ma swoje miejsce
Kurcze dawno jej nie słuchałem Więc Dzięki Wielkie za te wspominki które mi nasunęlaś i tym bardziej będę się cieszył gdy i Tobie ta muzyka sprawi w przyszłości wiele radości i zadumy
W sumie to nie jest muzyka której ot tak można z marszu sobie włączyć przy ścieraniu kurzy ale gdy oprócz kurzy nic się w powietrzu nie unosi to jak najbardziej Po prostu nie może nic i nikt w tym przeszkadzać
no tak to bywa z muzyka
czasem trzeba jej się poddac
hmm zadziwiające jest to nagranie
czasem trzeba jej się poddac
hmm zadziwiające jest to nagranie
Bardzo zadziwiające niby tyle razy go słyszałem Bogate instrumentarium i duże zmiany w nastroju Uwielbiam to
Ja mam jeszcze coś do skończenia ale też niebawem idę do łóżeczka i już wiem co mnie uśpi
witam w niedzielny poranek
wczoraj same porażki
dzisiaj extra przekręt z chybika
wczoraj same porażki
dzisiaj extra przekręt z chybika
Witaj Czarek
Cieszę się że trafiłeś i wygrałeś.
Jak chcesz wyślę ci na maila czasami parę zestawów MM.
Cieszę się że trafiłeś i wygrałeś.
Jak chcesz wyślę ci na maila czasami parę zestawów MM.
Witaj Ulala
Zauważyłem że mój nick dziwnie działa na niektórych użytkowników.
Wolę już tu nie pisać o wygranych pewnie domyślasz się dlaczego?
Zauważyłem że mój nick dziwnie działa na niektórych użytkowników.
Wolę już tu nie pisać o wygranych pewnie domyślasz się dlaczego?
Witaj Majpan
ok wysyłaj jak możesz to skorzystam
dzieki
Marek trafiłem
Majpan tak,ja wczoraj pośrednio tez byłam atakowana,razem z Tobą.Ale mnie to już nie rusza.Osoba która coś komuś przypisuje z wad ma sama z Tymi wadami problemy..ja już to wiem.
mnie zastanawia jednojak to jest wygrywać i być ciągle na minusie czaruś
papai...zeby czus we włosach wiatr dzisiejszy,to powiem tak....co było a nie jest nie pisze sie w rejestr...
witam co myslicie o 10,15,30,41,56
Z tym że będę powoli kończył wpisywanie tu czegokolwiek chyba mnie rozumiesz Ulala.
Majpan rozumiem
Mnie tu juz od dawna niem ,Twoje typowanie mnie zmobilizowały do napisanie tu na MP
Mnie tu juz od dawna niem ,Twoje typowanie mnie zmobilizowały do napisanie tu na MP
Tak się zastanawiam po co wam jest wygrać pieniądze ???
Nie zastanawialiśćie się nad tym że jakbyśćie wygrali duże pieniądze to rozwiązalibyśćie swoje dotychczasowe problemy, a zarazem te pieniądze przyspożyły by nowe jeszcze większe problemy. Przecież to logiczne że tak by było gdybyście wygrali duże pieniądze, prawda ???
Nie zastanawialiśćie się nad tym że jakbyśćie wygrali duże pieniądze to rozwiązalibyśćie swoje dotychczasowe problemy, a zarazem te pieniądze przyspożyły by nowe jeszcze większe problemy. Przecież to logiczne że tak by było gdybyście wygrali duże pieniądze, prawda ???
Nie kazdy dorósł moralnie żeby wygrać i zagospodarować z głową duże środki ale marzenia są zawsze piękne i to droga która do nich prowadzi jest zapamiętana. Przy takiej kasie wszystko może przestać cieszyć bardzo szybko
papa..czy zabawa np.3/3 lub parki 2/2 to takie duże pieniadze.
Ja nie gram w inne gry tylko w MM to taka moja mała przyjemność
Ja nie gram w inne gry tylko w MM to taka moja mała przyjemność
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 459 000
do 5 skreśleń to jest delektowanie się grą, a powyżej to już jest hazard
W niedzielę nie gram a ten "pewniaczek" jest za słaby żeby go podawać.
Na razie Ulala
Czarek twoja karawana niech jedzie dalej
Na razie Ulala
Czarek twoja karawana niech jedzie dalej
czarus graj za swoje
do kościoła niechodze bo jest mi nie podrodze dobrze mi z tym
do kościoła niechodze bo jest mi nie podrodze dobrze mi z tym