Wpisy 2 348 474 – 2 348 573
25 maja 2015 23:00 → 25 maja 2015 23:59, 100 wpisów
dobra naprawde spadam strasze Głupole z Was ale takie fajne Glupole
Nastroiliście mnie muzycznie więc sobie coś poszperam eghhhh Nie ma to jak wrócić do lat młodości Gdy można było że tak powiem na łące motyle łapać pośladkami
Dobra muza
jest zawsze młoda
i tak się należy czuc...
Pink Floyd wole
Waters fajny gość
ale muza bardzo jego osobista
trzeba mic nastroj
jest zawsze młoda
i tak się należy czuc...
Pink Floyd wole
Waters fajny gość
ale muza bardzo jego osobista
trzeba mic nastroj
A to coś z dość wysokiej półki https://www.youtube.com/watch?v=I9jIC3gMWDg
Miałem okazję być na ich koncercie
Miałem okazję być na ich koncercie
The cure
Dokładnie Lorey Generalnie to kwestia gustu jak wszystko a nastrój i samopoczucie odgrywa tu dużą rolę
Pink Floyd jaka kiedys byla walka zeby film na video dostac i kto mial video to u niego zchadzka
oczywiscie chodzi o sciane
Zgrywus bo pisali ostatnio że ktoś komuś fałszywy kupon w parku podrzucił na ławce w gazecie Czy to nie Twoja sprawka Ten rzekomy szczęśliwiec pojechał odebrać wygraną i go rozczarowali
Lorey to z Norwegi Prawda że gorące jak na skandynawię Polecam inne utwory i płyty jeśli się spodobało np. Winter Is Never
ok
posłucham sobie
zaciekawiło mnie
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
a tu polecam
Thin Lizzy
stare ale jakie w tym wydaniu!!
yessssss
posłucham sobie
zaciekawiło mnie
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
a tu polecam
Thin Lizzy
stare ale jakie w tym wydaniu!!
yessssss
jeszcze chwila i zaczne wyciagac stare analogi a troche jeszcze mam Ultravox tez tam znajde i Jarocin 88 he he
Marcin Również takie posiadam i trzymam na "czarną" godzinę Oby nigdy takowo nienadejszła ale nigdy ich nie sprzedam bo mają duszę
Winyl Ultavoxu był fakt jednym w cześniejszych w mojej kolekcji
Uwielbiam minę gdy kobieta rozsuwa szafę trzydrzwiową by mi dobrać strój na wychodne a tam analogi
No ale koniec przechwalania się Proponuję https://www.youtube.com/watch?v=7m8psvNzg0U
Gabriel
a nie szkoda plyt w szfie,dusic
u mnie na honorowym miejscu..
a nie szkoda plyt w szfie,dusic
u mnie na honorowym miejscu..
Gabriel nas rodzenstwa jest trzech i podobne klimaty i kazdy zbieral kiedys po ksiengarniach a jak juz cos z zachodu to i to ma swoja wartosc
Lorey W szafie się mniej kurzą i jak już wspomniałem nie lubię się chwalić a u niektórych wzbudzać ale Ci ostatni nie wiedzą w czym rzecz
faral idzie zima buyow nima co to bedzie hir..... itd
Wartość mają Marcin niewspółmierną a gdy się taki krążek założy na talerz to niech najlepsze danie się umywa
I proszę zrobiło się cudownie tutaj matematyka na bo polityka na bok Można ? można
Gdyby ktoś chciał zobaczyć taki bezdotykowy wibrafon - nie mylić z wibratorem Tu pewna pani w sex shopie uparła się na ten gadżet z górnej półki i okazało się że to nie wibrator był a termos szefa sprzedawcy który obsługiwał ten dobytek Ale muza dla mnie to mistrzostwo
Brawo Czarek. To strona o liczbach - losowaniach - grach liczbowych.
Patrzę przez okno na wiejską hmmmm jakieś przemeblowanie ? aaaa nie wyprowadzka
Ale najpierw trzeba miec wklad wlasny , wiec trzeba wygrac zeby brac kredyt.
Muza najwazniesza
ja mam wszystko "pod reka"
tak lubie i mam
szkoda ze kiedyś nie było internetu
wszystko byłoby na bieżąco
a tak tylko trojka w radio
teraz nadrabiam
nocami...
muze
ja mam wszystko "pod reka"
tak lubie i mam
szkoda ze kiedyś nie było internetu
wszystko byłoby na bieżąco
a tak tylko trojka w radio
teraz nadrabiam
nocami...
muze
Dokładnie Lorey wiem o czym mówisz A pamiętasz Wieczory i Kluby Stereo ? Bardzo lubiłem Tomka Beksińskiego
Wieczory spędzone przy głośniku radiowym i to miało swój urok Teraz troszkę brak czasu by to wszystko odsłuchać i wyłapać perełki a mieliśmy opływać w czas w dobie komputeryzacji
Gabriel i z palcami przy magnetofonie aby nagrac
Gabriel w radiu reklamuja ze wystarczy ze malzenstwo ma 2200 netto i kupuje mieszkanie na kredyt - znajomi maja 3500 i niestety bank im nie dal. A to reklamowane to gdzie chcieli kupic wiec jednak te 1200 to fikcja
Marcinek baaaa i trzebabyło to sprawnie robić dobrać taśmy czasowo i jak się nie miało auto-reversu to szybko przerzudzić na drugą stronę w locie jak naleśnika
Krzysiu ja odniosłem się do wzięcia kredytu na grę w lotto bo zgrywus zapytał za co grać bo Czarek puszcza za sporą sumę
Gdybyśmy mieli tu gorący klimat to myślę na mieszkanie z kartonu za 1200 m-cznie daliby
i tasma musiale byc czarna a kto mial TDK albo Basf ojj fajnie powspominac
Oczywiście ,Beksinski super tłumaczył Marillion,
zawsze sluchalam i nagrywałam
no i Kaczkowski w sobotnie noce
jak "pukał do wnertza kamienia"
pienie było..
nawet tam czasem pisałam
swoje przemyślenia
i czaem były odczytane
nie chwalac się
takie to czasy były...
zawsze sluchalam i nagrywałam
no i Kaczkowski w sobotnie noce
jak "pukał do wnertza kamienia"
pienie było..
nawet tam czasem pisałam
swoje przemyślenia
i czaem były odczytane
nie chwalac się
takie to czasy były...
https://www.youtube.com/watch?v=XFo332Y5uIA
Rozpływam się przy tym i proszę chwilowo nic nie mówić przyziemnych sprawach Zapinam się szelkami do fotela by się nie unieść i nie przypalić se dupy o żyrandol
Rozpływam się przy tym i proszę chwilowo nic nie mówić przyziemnych sprawach Zapinam się szelkami do fotela by się nie unieść i nie przypalić se dupy o żyrandol
4, 7, 15, 26, 31 w mini lotto i wzialem 16,5 zyla
2 inne i mialbym 100 kafli
3 Duch sw
4,7 andrzej duda
15 rok
28???? latwa ale nieee
2 inne i mialbym 100 kafli
3 Duch sw
4,7 andrzej duda
15 rok
28???? latwa ale nieee
Marcin ja miałem to szczęście że wujek był w USA i przysyłał dolarki i sobie mogłem taśmy w PEWEXI-e kupować Baltona
No i rzecz jasna wujek też muzycznie był uzdolniony tzn on mnie zainspirował muzycznie bo zawsze mu w duszy gra
ojj czekalo sie na te paczuszki