Wpisy 2 346 415 – 2 346 514
23 maja 2015 22:18 → 23 maja 2015 22:50, 100 wpisów
niskopochylony vel franek sprzedawca firanek mózg ci dobrze pracuje,płuco nerki zdrowe? Duch wyszedł czy jeszcze nie?
Hmm
pochylonyksingsfraneksprzedawcafiranek mogę ci polecić dobrego lekarza jak chcesz
dawid zapytam tylko czy w miarę młoda ma dwójkę dzieci i ma na imię Ania?
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
LL** np jak Komorowski wygra ..>>pytam raz<< ..moje zdanie ty tu nie bedziesz zrobisz grzeczne ..jak w tym roku tak ciągle urazka z kim
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
krzysio wez nie pij tyle albo już sama nie wiem co bo zaraz mogę miec urazka z Tobą
w moim profilu skan dzisiejszej 4/6 w lotto plus. 2 zaklad.milego wieczoru
wybierz komorowski ..jak wygra bedzie koppnał cały kraj PL takie same jak Janukowicz
mogę polecić dobrą dietetyczkę na obwisłe pośladki
Zainteresowana?
Zainteresowana?
niskopochylony ja tam się jeszcze autobusu nie przestraszyłam tak jak ty,może lekarza?
dawid a skad jestes
Ubój ptactwa dzikiego:kaczki,perliczki,bażanty.8,50 funta na godzinę
Zachwyca mnie informacja na forum, że wszelkie losowania - brak wygranej!!!!! To nieprawda !!! Zawsze wygrywa Totolotek. Jestem gotów zagwarantować, że skoro bonus Multi Multi jest tak wysoki, to w najbliższych 3 losowaniach tej gry padnie główna wygrana !
oj to daleko trudno by bylo chyba ze chcesz na dluszy czas bo chlopaki smigaja co tydzien do domu ale to inny region
nie wiedziałem że tak dobrze płacą w Mopsie
a bażanta to masz na pewno w dyńce
a bażanta to masz na pewno w dyńce
a tak pozatym eurowizja pod haslem przeslaniem budujemy mosty a nie potrafia wybudowac podjazdu dla wozkow inwalidzkich śmieszne
Lila - niestety, nie odzywałem się do czatowiczów długo, ale przeżyłem osobisty dramat. Nagle na zawał serca zmarła mi pod koniec lutego moja żona. chociaż mam tę radość i satysfakcję, że na 40 lat naszego wspólnego pożycia zabrałem Ją na 10 dniową wyprawę w Bieszczady. Ogromnie dużo zwiedziliśmy !
i bujaj się od marcina bo jemu psycholu do piet nie dorasyasz.Wystarczy poczytac twoje denne wpisy na fb
L** ..patrz tu ludzie czata mają taki śmiech i złe i zarty ..a panie komorowskie ma starczy kasa tak śmieje cały kraj
dlaczego nie mozna zablokowac tych ludzi powiedzcie mi jak oni mnie wkur....
dawid zawsze jakaś menda się znajdzie a że pan S do nich należy to już mamy pechanikt inny się nie wpirdala we wszystko tylko on
Coś się kończy coś się zaczyna nie jesteśmy nieśmiertelni życie to wędrówka męcząca
moze jak bedziesz przejadem przez trzemeszno wlec na kawke ja stawiam
2016 ??
L** ..jesteś twoja kolezanka >lucyna< ..nic nie moze pomaga TS ..widzisz ona nie przywiósła jego szczeście
HARTGE pewnie ale jak się z kimś żyje bardzo długo to potem jest ciężko jak utracisz tą swoja połowkę
Krzysio że co?? przetłumaczcie ktoś bo ja nie wiem o co mu chodzi
Poza tym... muszem w trybie natychmiastowym się oddalić, bo mnie okrutnie gorszycie
Esty jeżeli nawet jutro umrę nie będę miał świadomości że w ogóle żyłem
i dobra czas ucieka ..dobranoc ALL ..ja jestem równy lubie osoba karola admina niz wiecej nie chce połączyc racizmy lipa i baajjjjj
franek a ty taki rąbniety to od urodzenia jesteś czy z wiekiem cie porąbało?
Lila jasne że tak miłość to najpiękniejsze co może spotkać w życiu reszta to dodatki