Wpisy 2 344 301 – 2 344 400
20 maja 2015 21:58 → 20 maja 2015 22:28, 100 wpisów
Dobranoc widzę iż rady nie otrzymam.
gratulacje dla wygranych ! ci co przegrali znaczy jeszcze nie ich czas ale wszystkim dobrej nocy i niech sie cyfry właściwe Wam przyśnią!
Krzysztof_c o takie rzeczy trzeba doświadczonych mężczyzn pytać
np. Wędrowca netowego, Majpana...
np. Wędrowca netowego, Majpana...
7 72
witam po losowaniu
krzysztof c: trudne pytania zadajesz, to jest kwestia indywidualna
krzysztof c: trudne pytania zadajesz, to jest kwestia indywidualna
co do ligi typujących.
Dzisiaj zostały wysłane rozliczone/wysłane zaległe nagrody
Dzisiaj zostały wysłane rozliczone/wysłane zaległe nagrody
Brajan
Lila
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
L**..patrz jak paczkiewicz daje nagroda nie spodzianka prezendy ..trzeba typuj nic cała chłopaka
krzysio jak ja bym miała czekać na prezenty od pasko to szybciej sobie sama kupię
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 209 425,50 zł
L**..paczkiewić ..co daje nagroda ..chyba majtek mini i inee ..po ty interesujesz ubrania
krzysio a są jakieś majtki mini? Z tego co wiem daje kupony bo o gaciach nic mi nie wiadomo
wasyl zwinol 14-baniek i pi.....
Lecę,dobranoc w razie czego
Lila
Mam dziwnego sąsiada, co on chce o tej porze
Lila
Mam dziwnego sąsiada, co on chce o tej porze
hej lila
ten pan wasyl to jakiś dziwny bo pisaał że jakieś niebiezpieczne rzeczy mu tu grożą
ceha przestań,jakie rzeczy niebezpieczne To chodzący wieżowiec raczej w realu by mu nikt nie fiknął
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Faral...przestaj myśleć ..po ty mieszkasz inacze gniezno ..np jak ty katowice idziesc do pracy taki sam ja wasyl
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
wygrał i groził mi że wykupi moje miasto i stadninę koni + tego wierzchowca co na nim siedzę wariat
krzysio przecież wszyscy wiedzą skąd jestes i Ty jesteś kabus karwasz mać
Lucyna a z ta kochanką to było tak że zona wasyla kazała mu szukać kochanki a ja napisałam że teraz wiem dlaczego się do Ciebie dostawiał i nic więcej.To był żart