Wpisy 233 779 – 233 878
23 lutego 2011 12:19 → 23 lutego 2011 14:38, 100 wpisów
ja za Ciebie również i obyś trafiła jak najwięcej o 14 i oczywiście plusa żebyś trafiła

Jak zycie to zabawa to ja wsiadlem nie w to zycie bo u mnie zabawy nie ma oprocz zagrania sobie w multi.
z nią to róznie bywa.... raz idzie o 21-22 a czasami wojuje do 1-2 w nocy

Do pracy a nie do roboty, Wiecej kurtuazji w słownictwie Ktoza. 

mala1438 a jak Mini u Ciebie, masz już przygotowane typy na jutro?

mala1438 zobaczysz, że Zuzia skreśli takie liczby, które zagwarantują Wam wysoką wygraną

w mini mam jak na razie jeden zakład skreślony- podawałam wyżej....
oj mala557 przydałoby się wygrać coś porządnego.... nie długo czeka nas przeprowadzka na swoje i trzeba trochę pokupować rzeczy do nowego mieszkanka
oj mala557 przydałoby się wygrać coś porządnego.... nie długo czeka nas przeprowadzka na swoje i trzeba trochę pokupować rzeczy do nowego mieszkanka

mala1438 przydałby się mały przypływ gotówki, tym bardziej, że wszystko kosztuje. Musisz być cierpliwa i jeden kupon Mini dać Zuzi do skreślenia

http://is.gd/LbjSR2
Wujas jakby tam była 3 to bym się nie martwił ale jakby coś większego wpadło to bym się martwił.
ja teraz mam nadmiar kuponów, z kolekturki sobie przynoszę w dużych ilościach a kiedyś ciągle mi brakowało

lepiej mieć ich za dużo niż za mało.... ja osobiście nie lubię kreślić w kolekturze kuponów....
mala1438 ja też nie lubię w kolekturze, wolę na spokojnie u siebie w domu

Jestem zpowrotem
poszly liczby takie na 2 losowania 13,22,48,61,71 w multi zobaczymy czy cos wejdzie
mam nadzieje ze tak

poszly liczby takie na 2 losowania 13,22,48,61,71 w multi zobaczymy czy cos wejdzie
mam nadzieje ze tak

pszynieście sobie s kolekturki po 1000 kuponu do każdej gry
i skreście to wygracie

i skreście to wygracie

mm1,15,17,22,31,33,34,36,42,46
7,19,25,29,37,38,40,45,74,77
6,9,11,22,38,46,49,50,69,76
P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A

01, 02, 09, 15, 17, 18, 24, 26, 27, 28, 31, 32, 35, 39, 47, 55, 60, 68, 69, 75
[12:59:54]
Zdarzyło się pewnego razu, że Unia Europejska posiadła złomowisko w samym środku pustyni. Unia orzekła, że ktoś może dokonać kradzieży ze złomowiska, zatem stworzyła stanowisko nocnego stróża i zatrudniła do tej pracy człowieka. Następnie Unia powiedziała:
- Jak stróż nocny może wykonywać swoją pracę, kiedy nie dostał instrukcji?
Stworzyła zatem Unia Dział Planowania i zatrudniła dwoje ludzi - jednego do pisania instrukcji, drugiego do odmierzania czasu pracy. Następnie Unia Europejska rzekła:
- Skąd mogę wiedzieć, czy nocny stróż wykonuję swą pracę prawidłowo?
Zatem Unia stworzyła dział Kontroli Pracy i zatrudniła dwoje ludzi, jednego do zbadania problemu, a drugiego do pisania raportów. Następnie Unia powiedziała:
- W jakiś sposób należy tym wszystkim ludziom płacić.
Unia stworzyła więc stanowisko referenta do spraw obliczania czasu pracy i księgowego, po czym zatrudniła na te stanowiska dwoje ludzi. I rzekła Unia:
- Kto będzie odpowiadał za tych ludzi?
I Unia stworzyła Dział Administracji i zatrudniła w nim troje ludzi - kierownika administracyjnego, jego zastępcę i sekretarkę. I Unia oznajmiła:
- Przez rok przekroczyłam budżet o 18 tysięcy, muszę zatem dokonać cięć w budżecie.
I zwolniła Unia z pracy nocnego stróża.
Zdarzyło się pewnego razu, że Unia Europejska posiadła złomowisko w samym środku pustyni. Unia orzekła, że ktoś może dokonać kradzieży ze złomowiska, zatem stworzyła stanowisko nocnego stróża i zatrudniła do tej pracy człowieka. Następnie Unia powiedziała:
- Jak stróż nocny może wykonywać swoją pracę, kiedy nie dostał instrukcji?
Stworzyła zatem Unia Dział Planowania i zatrudniła dwoje ludzi - jednego do pisania instrukcji, drugiego do odmierzania czasu pracy. Następnie Unia Europejska rzekła:
- Skąd mogę wiedzieć, czy nocny stróż wykonuję swą pracę prawidłowo?
Zatem Unia stworzyła dział Kontroli Pracy i zatrudniła dwoje ludzi, jednego do zbadania problemu, a drugiego do pisania raportów. Następnie Unia powiedziała:
- W jakiś sposób należy tym wszystkim ludziom płacić.
Unia stworzyła więc stanowisko referenta do spraw obliczania czasu pracy i księgowego, po czym zatrudniła na te stanowiska dwoje ludzi. I rzekła Unia:
- Kto będzie odpowiadał za tych ludzi?
I Unia stworzyła Dział Administracji i zatrudniła w nim troje ludzi - kierownika administracyjnego, jego zastępcę i sekretarkę. I Unia oznajmiła:
- Przez rok przekroczyłam budżet o 18 tysięcy, muszę zatem dokonać cięć w budżecie.
I zwolniła Unia z pracy nocnego stróża.
DOROTKA....
...nawzajem
...nawzajem
[13:45:34] chrobotek46: No i dzięki temu racjonalnemu posunięciu mógł powstać porządny budynek w Brukseli a to z kolei umożliwiło paru miernotom ,cwaniakom i karierowiczom z Polski załapać się na dobrze płatne i cieplutkie posadki. Datego te miernoty nie chcą startować do wyborów w Polsce . Tam bezpieczniej i więcej - tu mogliby być negatywnie zweryfikowani.
Dorotka...dziś dzień pelen sukcesów..może w mm też?

witam
w ostatniej chwili 41,57,58,59,60
zobaczymy
POWODZENIA WSZYSTKIM
w ostatniej chwili 41,57,58,59,60
zobaczymy
POWODZENIA WSZYSTKIM
na 14:00 pewne liczb 4,6,2,26,13,40,13

patrzcie jak wpadają jedna po drugiej teraz pewniaki

patrzcie jak wpadają jedna po drugiej teraz pewniaki****na 14:00 pewne liczb 4,6,2,26,13,40,moneymoneymoney patrzcie jak wpadają jedna po drugiej teraz pewniaki
na 14:00 pewne liczb 4,6,2,26,13,40,12 patrzcie jak wpadają jedna po drugiej teraz pewniaki
2,20,22,48,
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
05,06,12,13,14,17,28,35,38,44,46,52,55,63,66,71,76,77,78,79
Plusem jest liczba: 78
05,06,12,13,14,17,28,35,38,44,46,52,55,63,66,71,76,77,78,79
Plusem jest liczba: 78
Dorotka

...
Ja biegnę kontynuować sukcesy w realu....jak tak dobrze idzie..będę na priv znajdę CIĘ

...Ja biegnę kontynuować sukcesy w realu....jak tak dobrze idzie..będę na priv znajdę CIĘ

2/5 i pewniak ...szału nie ma ...typowałam tylko raz i tylko do 5 na więcej zabrakło czasu ...praca,praca, PRACA
Powodzenia wieczorem ...krysieńka zrobimy jakąś ściepę pewniaków dla Ciebie 
Dorotka masz swoje 5 minut

Powodzenia wieczorem ...krysieńka zrobimy jakąś ściepę pewniaków dla Ciebie 
Dorotka masz swoje 5 minut

Ja nie piszę nieszczerze...jeśli coś mi wisi po prostu nie piszę wcale 

Z map wczoraj wynikalo ze 8 i 10 juz nie wpadna a byly rano i wieczorem i kilka innych tez .
Ale nie jest możliwe aby wszystkie 1,2,3,4,..........78,79,80 wystąpiły naraz

Ma ktoś zbiór kiedy padały 10/10 ?
Załóżmy - trafiasz graczu, takie skromne 25oooo plus jakiś skromny bonusik - grasz dalej ?
2/3 5/10 i...
ma być lepiej
Załóżmy - trafiasz graczu, takie skromne 25oooo plus jakiś skromny bonusik - grasz dalej ?
2/3 5/10 i...
ma być lepiej

Widzę, że nie ma tu osób, którzy naprawdę dobrze typują i by mogli udzielić rad odnośnie typowania. Idę sobie. PA

Poczekamy zobaczymy
oby weszly
Zycze kazdemu wygranej