Wpisy 2 334 485 – 2 334 586
6 maja 2015 21:50 → 6 maja 2015 22:12, 100 wpisów
a wcale sie nie zdziwie jak puszek zaraz zacznie pisac cos w stylu m77
zgrywus to wyostrz swój węch i zapodaj cyferki
w zeszłym roku trafiłam 8/9 1 maja zestawem którego zdjęcie można zobaczyć na moim profilu a teraz gdy wg moich metod powinna polecieć jutro poleciało dzisiaj 7/9
Precz z TS
puszek czemu twój bóg nie pozwoli krzysiowi c zdac matury
faral
kulfa ide zajarac
wkierwiłem sie na hare kryszne
wkierwiłem sie na hare kryszne
Lila ale nie bardzo mam czym jutro grać jak ulubione poleciały ... już wiem zagram te których nie znoszę
niedługo zaczniemy wiezyc w gwiezne wojny
Ja wcale się nie dziwie że są trzęsienia ziemi , że tysiące ludzi ginie. ludzie zamiast się modlić odmawiać choć jeden różaniec i koronkę do miłośierdzia Bożego, to już dużo.
Ale ludzie odwracają się od BOga. Wolą godzinami wpatrywać się w telewizor czy internet itp zamiast poświęcić choć chwilę na modlitwę. Ludzie żyją tak jakby boga nie było.
Ale ludzie odwracają się od BOga. Wolą godzinami wpatrywać się w telewizor czy internet itp zamiast poświęcić choć chwilę na modlitwę. Ludzie żyją tak jakby boga nie było.
z tego co czytałem to w stanach jest wiara w cedzak do makaronu durszlak
adolf4: to niesamowite co pokazałeś. No ale wiadomo, że 100 zł na każde losowanie Ekstra Pensji nie możesz przeznaczać... dzisiaj był Twój dzień, ale skąd mogłeś wiedzieć... nigdy nie wiadomo kiedy jest nasz szczęśliwy dzień i trzeba wtedy grać na całego.
2 334 508. puszek735 2015-05-06 (21:56)
Ja wcale się nie dziwie że są trzęsienia ziemi , że tysiące ludzi ginie. ludzie zamiast się modlić odmawiać choć jeden różaniec i koronkę do miłośierdzia Bożego, to już dużo.
sam sobie puszek odpowiedziałes Ludzie żyją tak jakby boga nie było.
sam sobie puszek odpowiedziałes Ludzie żyją tak jakby boga nie było.
Adolf pochwal się jak dobrałeś cyferki? bo to ciekawe...
Koszt gry: 100,00 zł
Łączna wygrana: 1 200 430,00 zł = 12004,30 x koszt
Łączna wygrana: 1 200 430,00 zł = 12004,30 x koszt
puszek735 to idz sie modlic i odmowic rozaniec za nas i daj nam spokojnie popisac
puszek a ci twoji zajewasci księża co przytulają dzieci innaczej
to wysłannicy twego boga
to wysłannicy twego boga
jak grałem na ten zestaw (sporo) to nie wszedł. nie znasz dnia ani godziny
no ja nie gram w exp.ale widze ze wylewny nie jesteś...dzieki za info...pa!
dobra, jutro do pracy ryć ciężko, zamiast do lublina po odbiór kasy
Typować i nie wysyłać to właśnie czekanie na takie trafienie lepiej nie typować tylko grać Damian Hartge
Wasyl ...ale bogaty polityka ..strzelają ..krzyś na stole ..nie warto kto wierzy boga człowiek jak chole.ry
2 334 526. puszek735 2015-05-06 (22:00)
Tacy Księża zdażają się jeden na dwieście
no ale na wzór mają boga
Tacy Księża zdażają się jeden na dwieście
no ale na wzór mają boga
puszek735 chyba juz zauwazyles ze nikt nie chce byc tu ewangelizowany
puszek lepiej módl sie zeby słonce nie zgasło bo skączy sie zycie na ziemi
hartage
Pasko
A propos szczęśliwego dnia. Dziś w czasie losowania na niebie nad studiem królował tzw. Wielki Trygon Urana, Jowisza, Księżyca oraz kwadratura Słońca z Jowiszem. Ksieżyc w Strzelcu a Jowisz w Lwie czyli dobrze powinni typować ludzie z znaków ognia : Barany, Lwy, Strzelce.
A propos szczęśliwego dnia. Dziś w czasie losowania na niebie nad studiem królował tzw. Wielki Trygon Urana, Jowisza, Księżyca oraz kwadratura Słońca z Jowiszem. Ksieżyc w Strzelcu a Jowisz w Lwie czyli dobrze powinni typować ludzie z znaków ognia : Barany, Lwy, Strzelce.
puszysty za mnie nic nie zmawiaj
adolf4: jakbyś grał na każde losowanie oprócz dzisiejszego na ten zestaw to faktycznie powód do totalnej załamki... a jeśli nie, no to po prostu nie wyczułeś, że dzisiaj należało w końcu zagrać
dobra a teraz pogadajmy o naszej stałej wierze mp ze trafie liczby konkretne
L**a ..jaki niestety ..a wideo xxx www ..nadal geje samiczka uprawiają ..lessbia tez to samo
Hartge. Ty nie wiesz co mówisz !
Wiesz co się wydażyło wFati 13-10-1917 roku, to był cud słońca. Słońce tańczyło cały dzień padał ulewny deszcz. Kiedy cud słońca się skończył wszyscy mieli suche ubrania.
Wiesz co się wydażyło wFati 13-10-1917 roku, to był cud słońca. Słońce tańczyło cały dzień padał ulewny deszcz. Kiedy cud słońca się skończył wszyscy mieli suche ubrania.
lila no ba przyjdzie to to ledwo 250 wpisów i bedzie nam tu propagande siałł
L**a..ja widziałem samiczka ..ma rura .. chcesz pintol ..mówie nie kłamie
2 334 572. puszek735 2015-05-06 (22:09)
w Fatimie 13-10-1917 roku
puszek to było zbiorowe przewidzenie bo nacpali się
w Fatimie 13-10-1917 roku
puszek to było zbiorowe przewidzenie bo nacpali się
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
>> wydarzyło <<
Puszek ---->> pobuszuj w SŁOWNIKU, bo robisz błędy...
570.
Puszek ---->> pobuszuj w SŁOWNIKU, bo robisz błędy...
570.
a niech se pisze nawet o koziołku i matołku