Wpisy 23 338 – 23 437
15 czerwca 2008 16:32 → 17 czerwca 2008 23:29, 100 wpisów
Nie zgadzam sie z tobą kogucik 19.Przygrywanie przez bliźnich i nawet przez ciebie,czy nawet nas samych jest złe,a ze złem należy walczyć.To,że przegra ta baba pieniądze(całą emeryture)jest nie tylko niedobre dla niej,ale i dla całego społeczeństwa.Potem,ci ludzie przegrani przechodzą pod opiekę państwa,a [państwo to MY] przez to my wszyscy ponosimy ciężar utrzymywania tych ludzi.
Oni potem ustawiają się do darmowych jadłodajni i tysiące woluntariuszy utrzymuje tą armię przegranych życiowo ludzi.
Potem,nawet jak któryś z tych przegranych wygra jak ten menel z Krakowa 5 milionów to i tak to przepuści,bo jest tak zdegenerowany,że nawet nie wie jak takie pieniądze można by z pożytkiem pomnożyć.
Przywoływanie idei chrześcijańskiej ma się nijak to twojego wpisu.
Chrystus dzielił się z innymi,ba nawet zamienił 2 bochenki chleba i pięć ryb na taką ilość,że starczyło na 5 tysięcy chłopa,a jeszcze zostało kilka koszy okruchów.
Katolik powinien też tak postępować,aby troszczyć się nie tylko o siebie,ale i o innych także o ciebie,bracie.Pozdrawiam.
Oni potem ustawiają się do darmowych jadłodajni i tysiące woluntariuszy utrzymuje tą armię przegranych życiowo ludzi.
Potem,nawet jak któryś z tych przegranych wygra jak ten menel z Krakowa 5 milionów to i tak to przepuści,bo jest tak zdegenerowany,że nawet nie wie jak takie pieniądze można by z pożytkiem pomnożyć.
Przywoływanie idei chrześcijańskiej ma się nijak to twojego wpisu.
Chrystus dzielił się z innymi,ba nawet zamienił 2 bochenki chleba i pięć ryb na taką ilość,że starczyło na 5 tysięcy chłopa,a jeszcze zostało kilka koszy okruchów.
Katolik powinien też tak postępować,aby troszczyć się nie tylko o siebie,ale i o innych także o ciebie,bracie.Pozdrawiam.
Może jednak,przed typowaniem się dobrze upić,bo pijak ma podobno zawsze szczęście.
Panowie Mir i kogucik 19 są zwolennikami takiej metody wspomagania gry.Brawo.
Nie dość ,że wyrośnie nam rzesza ludzi uależnionych od gry progresją(duże nakłady,bardzo małe zyski),to jeszcze wyrośnie nam rzesza alkoholików.
Tego to już chyba,żaden budżet nie wytrzyma.
Ja,wol,ja wol iś libe alkohol(fonetycznie).Pozdrawiam.
Panowie Mir i kogucik 19 są zwolennikami takiej metody wspomagania gry.Brawo.
Nie dość ,że wyrośnie nam rzesza ludzi uależnionych od gry progresją(duże nakłady,bardzo małe zyski),to jeszcze wyrośnie nam rzesza alkoholików.
Tego to już chyba,żaden budżet nie wytrzyma.
Ja,wol,ja wol iś libe alkohol(fonetycznie).Pozdrawiam.
Co do dzielenia chlebai innych produktow na duzo ludzi to sie z toba zgadzam tak bylo i teraz tez jest to mozliwe tylko watpie zeby oni sobie pojedli,po drugie nie wiem na czym opierasz swoje alkoholowe wywody chyba po tym ze przyznalem sie ze jestem na kacu chlopie nie rob z ludzi alkocholikow ten co pije codziennie sie tym nie chwali dla mnie jest to wydarzenie wiec i tym sie chwale,nie mieszam do tego katolicyzmu,tylko zobacz jak zachowuja sie niejednokrotnie zagorzali katolicy,ale niech ci bedzie.A moze sprubuj sie pochwalic swoimi osiagnieciami co ty zdialales w lotto ile zarobilec a nie krytykuj progresi bo sa tu tacy juz co nie wiedza co to jest ale cwaniakuja a jak im sie kaze policzyc to nie umieja .Najpierw pochwal sie swoimi osiagnieciami a potem krytykuj tych ktorzy maja sie wspaniale i nawet niezle na tym wychodza.
KOLOMBO jak chcesz zablysnac to napisz co ty za wiedze o lotto prezentujesz a nie produkuj sie po najmniejszej lini oporu bo uznam cie za czlowieka z ktorym nie bedzie warto polemizowac,jestes jeszcze mlody porywczy i nie masz pokory dla zycia ,ale z biegiem lat nabedziesz tej pokory a wtedy zrozumiesz to co dzis ci sie wydaje dziwne.Wec aby dyskutowac z toba o grach to zaprezentuj swoje osiagniecia krytykujesz progresje zgoda ale zaproponuj cos w zamian leprzego skuteczniejszego a nie krytykuj bo ci co krytykuja nic nie wartaja .
Niestety,muszę napisać,że ta cała dzisiejsza dyskusja na forum jest niestety jałowa.
Każdy jest niestety w przegranej sytuacji w stosunku do organizatora gry,czy to będzie lotto,czy bukmacher,czy internetowy.Problem moim zdaniem jest jeden.
Czy warto grać na wysokie stawki dla często minimalnych zysków.
Moim zdaniem stres jaki towarzyszy temu rodzajowi rozrywki nie pokrywa zysków z gry.
Cóż jednak,każdy z nas jest inaczej skonstruowany,bo dla niektórych może to być przyjemne.Gdyby wszyscy byli jednakowi to by było nudno,ale dopóki nikt z takich nie zagraża swoim najbliższym i nie stanowi obciążenia dla Państwa to jego sprawa.
Niech dalej się cieszy,że jest genialny i najmądrzejszy.Pozdrawiam.
Każdy jest niestety w przegranej sytuacji w stosunku do organizatora gry,czy to będzie lotto,czy bukmacher,czy internetowy.Problem moim zdaniem jest jeden.
Czy warto grać na wysokie stawki dla często minimalnych zysków.
Moim zdaniem stres jaki towarzyszy temu rodzajowi rozrywki nie pokrywa zysków z gry.
Cóż jednak,każdy z nas jest inaczej skonstruowany,bo dla niektórych może to być przyjemne.Gdyby wszyscy byli jednakowi to by było nudno,ale dopóki nikt z takich nie zagraża swoim najbliższym i nie stanowi obciążenia dla Państwa to jego sprawa.
Niech dalej się cieszy,że jest genialny i najmądrzejszy.Pozdrawiam.
Masz strone WWW i szukasz DOBREJ reklamy?
WEJDZ:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
PROMOCJA
WEJDZ:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
PROMOCJA
MAGNETO powiedz tej babie,niech zagra 5 skreśleń w te keno na 2,3 losowania jeśli nic nie wygra to wszystkie o jedną w dół(liczby) i puści je na 3 losowania...może to coś pomoże
Zgadzam się Rico szczególnie ze zdaniem "gdyby wszyscy byli jednakowi to by było nudno". A nawiązując do wpisu relisty 23338 oraz m.in.wpisu 23340 kolomolo przytoczę stary dowcip:W Kanie Galilejskiej urządzono wesele. Impreza była udana, zwłaszcza, że nie brakowało wina. Nad ranem skacowane towarzystwo budzi się przepite i spragnione wody. Słychać wołanie:
- Hej, jest tam kto? Wyślijcie kogoś po wodę.
Z drugiej strony sali słychać wołanie:
- Tylko nie Jezusa!
- Hej, jest tam kto? Wyślijcie kogoś po wodę.
Z drugiej strony sali słychać wołanie:
- Tylko nie Jezusa!
Czy warto zanosic do banku 20 000 zeta po to zeby po roku zarobic 1600 zeta,duzy naklad maly zysk kto na to konkretnie odpowie a jednak takich ludzi jest mnustwo co widac na zyskach banku.DO genialnosci mi jeszcze daleko ale nie ponioslem jeszcze strat na korzysc lotto prawda ze kilka razy sie podknolem ale wstalem i bez uszczerpku finansowego dalej mam zyski.RIKO napisz moze masz lepsza metode zarabiania kasy zeby malo zainwestowac a duzo zarobic ,tak aby stopa zwrotu byla choc na 30% poziomie to napisz zemasz taka metode.Pozdrawiam.
Pozdrawiam OPA, myślę, że tym dowcipem nie uraziłem niczyich uczuć religijnych, sam jestem chrześcijaninem, człowiekiem wierzącym. A mój stosunek do gry, alkoholu i innych "używek" hahah:)- jest niezmienny: "Ne quid nimis. (łac.)
Wszystko w miarę." Sokrates
Wszystko w miarę." Sokrates
kogucik19 a ile siwych włosów ci przez ten czas przybyło.Nie wspomnę o nieprzespanych nocach i o ukrywaniu się z gra przed żoną...
w PKO jest mały ale pewny zysk.
Ja bałbym się tak grac jak ty za tyle kasy. :)
w PKO jest mały ale pewny zysk.
Ja bałbym się tak grac jak ty za tyle kasy. :)
No tak,można wszystko obrócić w żart,niektórzy potrafią żartować i z pogrzebu.
Jestem jednak pełen uznania dla wielu ludzi którzy myślą realnie jak MAGNETO czy realista.
Jednak nikomu nie zabraniam i nie narzucam swoich poglądów.
Nam już duże doświadczenie życiowe,ale czasy się zmieniają i myślenie moje jest nieżyciowe.Tych wszystkich,których uraziłem,przepraszam.
Jestem jednak pełen uznania dla wielu ludzi którzy myślą realnie jak MAGNETO czy realista.
Jednak nikomu nie zabraniam i nie narzucam swoich poglądów.
Nam już duże doświadczenie życiowe,ale czasy się zmieniają i myślenie moje jest nieżyciowe.Tych wszystkich,których uraziłem,przepraszam.
Drogi Rico -pisałem raczej o weselu:) Pogrzeb mam w Typowaniach:)Cztery wesela i pogrzeb.:) Pozdrawiam:)
fakt,nie zmienia to faktu,że cieszę się z twojego powrotu na forum,po długim niebycie.Pozdrawiam.
Hahaha, szczęśliwy numerek:) Dzięki Rico. Też się cieszę, gdy mogę wymieniać poglądy z rozsądnymi ludźmi. Zawsze byłem realistą, a realia są takie, że grając rozsądnie można wygrywać. Pozdrawiam.
Popularność typowania na oficjalnej stronie Pasko zdecydowanie spadła.
Już tylko 264 typowań,z czego niektórzy podają pod różnymi nickami nawet po 6 zestawień.
Trudno się dziwić,jeżeli główna wygrana w M.L z plusem to 1 raz "piątka" i 1 raz "2",na całą Polskę grających.
W obliczu takich wyników jakie szanse mają nasi typowicze-Wydaje się,że żadne.No,chyba że jest się gagarinem.Pozdrawiam.
Już tylko 264 typowań,z czego niektórzy podają pod różnymi nickami nawet po 6 zestawień.
Trudno się dziwić,jeżeli główna wygrana w M.L z plusem to 1 raz "piątka" i 1 raz "2",na całą Polskę grających.
W obliczu takich wyników jakie szanse mają nasi typowicze-Wydaje się,że żadne.No,chyba że jest się gagarinem.Pozdrawiam.
Wyniki keno: http://www.klubkeno.pl/wyniki.jsp?m=6&d=15&g=17&x=29&y=8
Gagarin - dobrze , że się przyznałeś , nie muszę już odpalać mojej rakiety !? to nie twoje złotówki!
Witam
Wykorzystałem tylko lukę w godzinach typowania.
A przyznałem się, bo Pasko jest tu bogiem i wszystko może sprawdzić.
Mam tylko nadzieję, że przez swoje typowanie dodałem chociaż na chwilę otuchy grającym, bo uwierzyli że można wygrać i że można w końcu coś wypłacić z TS, a nie tylko ładować kasę. A fakt, że w numerku padła akurat główna wygrana, zdecydowanie podniósł temperaturę i dodał autentyczności mojemu typowaniu:)
Tymczasem życzę Viltomowi, aby ponownie trafnie podał 10z10 na swojej stronie, bo wtedy szczęśliwych wygranych będzie naprawdę dużo, a TS będzie musiał sięgnąć głęboko do swojej, pełnej węży, kieszeni.
Pozdrawiam
Wykorzystałem tylko lukę w godzinach typowania.
A przyznałem się, bo Pasko jest tu bogiem i wszystko może sprawdzić.
Mam tylko nadzieję, że przez swoje typowanie dodałem chociaż na chwilę otuchy grającym, bo uwierzyli że można wygrać i że można w końcu coś wypłacić z TS, a nie tylko ładować kasę. A fakt, że w numerku padła akurat główna wygrana, zdecydowanie podniósł temperaturę i dodał autentyczności mojemu typowaniu:)
Tymczasem życzę Viltomowi, aby ponownie trafnie podał 10z10 na swojej stronie, bo wtedy szczęśliwych wygranych będzie naprawdę dużo, a TS będzie musiał sięgnąć głęboko do swojej, pełnej węży, kieszeni.
Pozdrawiam
MAGNETO,to ze napisalem ze chowam sie przed kurka to sa to lata (30 lat malzenstwa)praktyki wiec juz to przechodzi bezstresowo,ja tez sie boje grac za takie pieniadze ale nie dlatego ze to duzo tylko dlatego ze w ktoryms momencie zadzwoni pani do warszawy a oni odpowiedza zeby nie przyjac ode mnie kasy i wtedy albo jedzic po punktach albo rozbijac to na kilka razy a to juz strata czasu i wygrana odsowa sie w czasie,nie boje sie ze przegram bo jak juz wielokrotnie pisalem gram na zdarzenia i mam to wszystko policzone wlacznie z zapasem gotowki,a zdarzenie wczesniej czy pozniej musi nastapic,poza tym dzis jak pani mi wyplacala kase w wysokosci 6385,50 to wzrok wszystkich ludzi bedacych w kolektorze jest rekompensata za wszyskie noce i stresy,.Pozdrawiam,
To naprawdę upokarzające wyznanie.Przyznam,że na pewno nie podniosło to ani o ułamek procenta wiary grających w możliwość wygrania dużych pieniędzy,a jedynie ich zdołowało.
Należało by powiedzieć chociaż przepraszam.
No cóż nie każdego na to stać.
Swoją drogą Pasko wykazał dużo taktu w swojej ocenie takiego"typowania".Pozdrawiam.
Należało by powiedzieć chociaż przepraszam.
No cóż nie każdego na to stać.
Swoją drogą Pasko wykazał dużo taktu w swojej ocenie takiego"typowania".Pozdrawiam.
P.S Powyższe dotyczy wpisu gagarina,oby więcej nikt tak nie musiał się tłumaczyć.Odnośnie wpisu kogucik19,trudno coś napisać,ale jak ktoś ukrywa swoje sukcesy przed żoną,to chyba te sukcesy nie są tak naprawdę prawdziwe.Pozdrawiam
Gagarin - to za Twą ułudę , była bardzo strawna i smaczna , sfinansuję Ci lot po prawdziwe złotówki , nistety , jak na razie stać mnie jedynie na paliwo!
Podziwiam wasze starania zeby tylko znalesc jakas luke i dokopac kogucikowi jak wy sie troszczycie o kurke o mnie az jestem pelen podziwu czym sobie zasluzylem na taka opieke z waszej strony,jak sie martwicie o moja kase ze tak gram ze za duzo wydaje az was podziwiam w tej wytrwalosci,cyganstwo i nieuczciwosc niektorych was tak nie denerwuje jak to ze kogucik sobie tak gra ,ale skoro gra tak grubo to musi wygrywac bo inaczej juz by nie istnial wiec cos w tym jest,i to niektorych bardzo boli ,juz niedlugo odpoczniecie ode mnie bo jade na kochane mazury na dwa miesiace wiec juz nie bede was draznil podniesionym ogonkiem.Pozdrawiam
Kogucik - zazdroszczę Ci Mazur - to moje ukochane miejsce...... zazdroszczę Ci tego podniesionego ogonka ,. ja muszę odpocząć choć jeden dzień w tygodniu , nie ze względu na finanse lecz zdrowia mojej żony , ponoć mój ogonek również nie do zdarcia ( to tylko przechwałki) - może!
Gościu,ty chyba jesteś chory,czego ma ci zazdrościć normalny człowiek?
-Stresu?
-Spolegliwości?(proszenie się o puszczenie zakładów)
-tracenia czasu?-na myślenie P czy NP
-wygranych rzędu kilkunastu złotych?
-ciągłego odgrywania się jak to miało w przeszłości(styczeń 10000 zł)
-angażowania całej rodziny w puszczanie zakładów.
-a może siwych włosów?
Zastanów się przez te 2 miesiące,zanim do końca się pogrążysz w tym co cię tak zauroczyło.
I nie truj nigdy o zamrożonym kapitale,tylko pisz wsadzone,a nie odzyskane.
-Stresu?
-Spolegliwości?(proszenie się o puszczenie zakładów)
-tracenia czasu?-na myślenie P czy NP
-wygranych rzędu kilkunastu złotych?
-ciągłego odgrywania się jak to miało w przeszłości(styczeń 10000 zł)
-angażowania całej rodziny w puszczanie zakładów.
-a może siwych włosów?
Zastanów się przez te 2 miesiące,zanim do końca się pogrążysz w tym co cię tak zauroczyło.
I nie truj nigdy o zamrożonym kapitale,tylko pisz wsadzone,a nie odzyskane.
Gram na to która liczba nie padnie w losowanich ML i Niemieckiego Keno. Chciałbym zapytać czy macie jakieś sposoby na typowanie liczb, które nie padną??
SKRYBA przynajmniej masz poczucie chumoru,tak trzymaj,Pozdrawiam.
DEPRIM ty moj biedny uczuciowy kolego jak ty sie martwisz o moje wloski,o stres i moja rodzine,jestem pelen podziwu dla ciebie i jeszcze jakbys sie wykazal tym ze umiesz liczyc bylo by wspaniale przeciesz wszystko masz napisane ,powiedz co za roznica w nazwie kasy:zamrozona czy wsadzona jedno drugiemu nie przeszkadza ,chcesz mnie rozliczac to nie tak,jezeli ci to przeszkadza co pisze to nie wchodz na bloga i nie czytaj po co masz sie stresowac ,spij spokojnie skoro nie jestes graczem ani pasjonatem gier liczbowych to co tu robisz,zal mi cie ale tacy tez musza istniec bez nich zycie bylo by nudne ale obiecuje ci ze podam na koniec miesiaca bilans finansowy i zapewniam cie ze na urlop pojade nie zostawiajac ani grosza w lotto a za wygrana bede sie dobrze bawil przez 2 miechy,i nie zalezy mi na tym czy ty mi wierzysz czy nie ,to juz twoj problem,dla mnie wazne jest ze wczoraj zagralem za 5800 i trafilem i to mnie cieszy reszte takich niedowiarkow jak ty nie bede przekonywal bo sie nie da,spij spokojnie bezstresowo i mysl co by tu jeszcze kogucikowi napisac na jutro.Pozdrawiam
Kogucik 19 - Ci co mają swoje piórka - mają z kim i o co walczyć , a zachować w tym poczucie chumoru dodaje Nam splendoru - tutaj matematyka ma przewagę!
KULKI mamy ale nie napisales czy chcesz grac jednorazowo,czy grac progresja jaki kurs cie interesuje brak podstawowych informacji uniemozliwia podanie ci konkretnych rozwiazan.Pozdrawiam
Kogucik,zostało mi 16 liczb zobaczymy jak się potoczy,może już dziś atakować,tego nikt nie wie
kogucik19 za ile zagraleś za 5800? ale czego jenów? lirów? czy forintów?
kogucik19 juz od kilku tygodni obserwuje twoje wpisy i niezbyt często coś trafiasz, prawie wcale, wiec na wszasy chyba nie pojedziesz
Szukam systemu na DL i EX przy 8,9,10 liczbach
darek.silesia@interia.eu
darek.silesia@interia.eu
WISNIA konkrety prosze bo takie pisanie bez konkretow to nie dla mnie napisz kiedy nie wygralem jak czytasz to ja ci odpisze jak narazie nie ma powodow do niezadowolenia wrecz przeciwnie a zagralem za zlociaki wiec nie wiem po co ta zlosliwosc z twojej strony skoro nie wierzysz masz moje gg mam skejpi to ci kamerka pokarze kupony ktore jeszcze nie sa wyplacone oraz na szczescie totomix wydaje potwierdzenia wyplat wiec ci tez moge pokazac niedowiarku jeden ale sie nie dziwie bo jak to jest on wygrywa a ja nie cos nie tak prawda dziwne.wiec czekam na kontakt i KONKRETY.
kuzwa z tym 16 i 76 to juz lekka przginka, matactwo jak cholera lub zjeb... maszyna!!!!!!!!!!!!!!
dante - nie bolwersuj sie dzisiaj tez pewnie beda wylosowane 16,17,76 hehe :D
WISNIA co braklo cie za krotki jestes nie masz konkretow czy chciales zaisniec i wydac mi zla opinie .Pamietaj nie zalezy mi na tym zeby pokazywac swoje wygrane i przegrane robie to bo polubilem ta sronke,wkorzaja mnie takie niedowiarki co pisza nie zawsze trafiasz,moczywiscie ze nie zawsze ale nigdy nie zostawilem swojek kasy w lotto i walcze do konca zeby odzyskac i zarobic i gram przemyslana progresja zkalkulowana w najdrobniejszych szczegolach,wiec nawet jak 6 x nie trafie to za 7 odbiore wszystko co wsadzilem i jeszcze zarobic na tym.A ze czasem naklady sa duze a zysk maly to trudno mnie to wystarcza jakos nikt nie ma innego pomyslu zeby wsadzic malo a wybrac duzo jak sie taki znajdzie to bedzie dobrzei bede go chwalil pod niebiosa.WISNIA -KONKRETY PROSZE
OPA przygladnolem sie temu ale wiesz jak ze mna jest,zycze ci dobrego wyboru.Pozdrawiam
Gram na to że nie padnie kurs 1,5, jednorazowo. Macie jakieś sposoby na typowanie liczb które nie padną???
Wybieram dwie(kurs 1,5) lub trzy liczby(kurs 1,8), każda z innej gry liczbowej. Prawdpowodobieństwo podobne jak w ML.
kugut co to za teksty, ja za krótki, kto takich słów cie nauczył........ to podaj co dzis zagrałeś........ jutro wszyscy sprawdzimy ile wygrałeś...........jak zawsze nic!!
przyznaj sie tak szczeze kogut, trafiłeś kiedyś chociaz jedna liczbe w multilotka??? albo czy chociaż raz u buka trafiłeś kurs 1,01??
WISNO gdybys tylko czytal tam gdzie do tej pory to bys wiedzial bo jest podane na blogu co zagram a ty podobno czytales i nie zrozumiales ale wiesz tylko ze ja przegrywam i nie kogucie tylko kogucikiu jak juz chcesz tak po chamsku toczyc rozmowe to ty miales podac przyklad a nie ja tobie udowadniac bo tacy jak ty pojawiaja sie tu robia zadyme i znikaja ,wiec czytaj bo wszystko jest napisane ,wisienko.
Wow, dobry jestem, znowu mam w TSN 1z1 i 4z4. Dziwne tylko, że typowałem inne liczby niż padły w losowaniu. Ale ranking jest rankingiem. :)
HUUURRRRAAAA wyszla liczba 4 tak sie ciesze na czysto 509,48 i drugi zakres tez bstawiony to szczesliwe losowanko dzis ogonek do gory,pozdrawiam wszystkich.
Od 3 dni wysyłam 120 zakładów na 7 cyfr w równym rozkładzie i najwięcej jak mi wpadło to 4. Jak na moje to jest ustawione aż głowa mała. w kasynach wygrywa się więcej niż w lotto pewnie jak bym wysłał 1200000 zakładów to by wpadła piątka.
witam
czy ktos może mi powiedzieć więcej na temat keno podobno ruszyło coś takiego.Dawno nie byłem w Polsce i jestem nie temacie
czy ktos może mi powiedzieć więcej na temat keno podobno ruszyło coś takiego.Dawno nie byłem w Polsce i jestem nie temacie
odpowiadam keno to lipa szkoda grac, jak masz jakies pomysly na multilotka i wogole chcesz po gadac zapraszam na gg 585 47 28. Zapraszam marek
A jakby te osoby, które wygrały 100.000 też tak myślały to nie wygrałyby tyle kasy.
Witam.Drogi PAWCIO masz racje bo my zawsze myslimy z pozycji przegranego a nigdy z pozycji wygranego a to sa juz dwa rozne swiaty.Pozdrawiam
Kto z was myśli, że losowania w lotto są ukartowane z góry ten się myli. Pierwszym powodem dla ktorego tak mysle, jest to, ze kiedys losowanie odbywalo się ręcznie, a tutaj chyba nie ma mozliwosci oszustwa. Cóz dziś w multilotku moje pewniaki to 28,74 ;) pzdr.
tak my się mylimy a maszyny są inteligentne i same powtórki lecą.powodzenia
Witam!przeczytałam wczorajsze wpisy i bardzo nie podobają mi się wypowiedzi osoby pod nickiem wiśnia!!!Ta stronka jest do wypowiedzi na temat lotto a nie do obrażania innych!!!Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych!!!
Losowania lotto NIE są ukartowane. Kto nie wierzy - niech sobie policzy. Lotto zawsze podaje na swojej stronie ilość poszczególnych trafień - łatwo można policzyć, że pokrywa się to z prawdopodobieństwem.
A mni się wydaje, że wystarczy lżejsza piłeczka i już można łatwo ustawiać zakłąd. Na kilka miliomów możliwość przy komputeryzacji conajmniej 10 minut wiedzą jakiego zestawu nie ma lub jaki jest najbardziej korzystny dla lotto wystarczy jedna może 2 piłeczki i już. Oczywiście nie mam poewmości ale czasami wyniki losowań wręcz obalają na kolana. Trochę mnie dziwi podejście statystyczne gdzie każde losowanie jest nową niezależną zmienną a wiele osób statystycznie stara się coś trafić.
A jeśli wylosowałby się taki znany nam zestaw 1,2,3,4,5,6 ? Wszystko jest tak samo prawdopodobne jak np: 30,31,32,33,34,35 a normalny zestaw dla nas to będzie taki: 2,24,30,35,39,40
No i kiedyś może taki wypaść, ale tego możemy się niestety nie doczekać hehe
wedlug mnie najlepsza grą jest gra na chybil-trafil gdyz komputer ma ustawiony pasek kombiacji liczb + wygrane 70% wygranych jest z gry na chybil-trafil. Komputer odrzuca wiekszasc zakladow skreslanych recznie. Najwiecej glownych wygranych padlo na cybil-trafil a dlaczego?? Bo nikt nie jest w stanie skreslic samemu 6 !
Część,nie jestem z kosmosu,mam pytanie do MAGNETO
Czy jeszcze masz problemy w tej kolekturze w której gra ta baba na taborecie,czy już zbankrutowała i macie więcej miejsca,bo jak ktoś przede mną napisał szanse żeby trafić "5" są nikłe i te lokale powinny być raczej pustawe.Pozdrawiam.
Czy jeszcze masz problemy w tej kolekturze w której gra ta baba na taborecie,czy już zbankrutowała i macie więcej miejsca,bo jak ktoś przede mną napisał szanse żeby trafić "5" są nikłe i te lokale powinny być raczej pustawe.Pozdrawiam.
a niech gra dalej patrzac z innej strony powinna cos wkoncu trafic :D a jak nic nie trafi to ma 4 zł oczywiscie grajac na 10 liczb:D
O to mój zestaw metodą chybił-trafił:
ML: 02,10,17,24,30,36,37,50,63,72
DL: 02,12,19,21,22,49
04,06,15,28,30,45:-)
ML: 02,10,17,24,30,36,37,50,63,72
DL: 02,12,19,21,22,49
04,06,15,28,30,45:-)
Bogdan skąd masz taką wiedze ile padło wygranych z maszyny a ile z pod długopisa?
bogdan,żeby nic nie trafić,to trzeba mieć większego farta niż żeby trafić 5/10
Polecam typowania o bardzo orginalnych nickach:
pierdnięcie komara
pierdziwór
FUJARA
ciekawe co jeszcze ludkowie wymyślą?
pierdnięcie komara
pierdziwór
FUJARA
ciekawe co jeszcze ludkowie wymyślą?
Kogucik 19, nie ma Cię od 8, 25 i od razu merytoryczna rozmowa. nie ma kto mieszać. Pozdr,
Witam.Czasem nawet nie mam ochoty pisac bo znow jakas wisnia sie pojawi i bedzie pisac glupoty ale jestem i trzymam reke na pulsie.Dzis tylko obstawione zestawy i nalepiej jak by wyszlo z zakresu 13-24 ale kazdy jest dobry za wyjatkiem 3 zestawu bo tam najmniej kasy wlozone .Nie pakuje sie juz w zadne obstawianie bo juz nie dlugo wyjazd i nie ma co rozpoczynac cos nowego,kazde szczecie ma swoja granice. Pozdrawiam.
Co za wspaniale losowanko wszystko co chcialem wyszlo jaki jestem zadowolony pozdrawiam i z ogonkiem do gory udam sie pod skrzydelko kurki.Pozdrawiam i gratuluje wygranych.