Wpisy 233 235 – 233 334
22 lutego 2011 19:40 → 22 lutego 2011 20:21, 100 wpisów
majgrz dzieki,ale mójk kupon już wysłany tylko jeden na 6 liczb
nie brałam pod uwage ani liczby 66 ani 23,zobaczyny co los da ale 57 jest na kuponie
nie brałam pod uwage ani liczby 66 ani 23,zobaczyny co los da ale 57 jest na kuponie
Mieliście na sobotnią kumulacje napisae na kuponie że w waszym miescie padła wygrana w jakiejs tam zdrapce ???
Kantor mam taka nadzieje,jak bedziesz trzymał kciuki tak jak ostatnio to pewnie padnie

nie pamietam jaka to byla zdrapka ale posądzam TL że wykorzystała fakt kumulacji i drukowała nieprawidzwe info o zdrapce by zareklamować ją - dlatego pytam czy to tylko w mopim miescie tak było
Mnie sie dziś sniła liczba 57 i 12 ,ale odwazyłam sie skreslic tylko 57 choć nie wiem czy 12 nie padnie.
aga31 jest paru uczonych w piśmie , ale nieraz nie potrafią też czytać

może 5,14,17,23,27,34,45,52, to moje typ, ale może ktos ma lepsze typy. 

kantor50 czyli wszystko się wyrównało
mam nadzieję, że palisz tylko papieroski i to light`y

mam nadzieję, że palisz tylko papieroski i to light`y

kantor woda oczyszcza organizm,,,,jak Ty tak duzo palisz to janie całuje kantor tylko huta nikatynowa.....

kantor50 Ty nie palisz, tylko zaciągasz papierosa, żeby nie zgasł

kantor nie wiedziałam ze papierosami palisz aby ogrzać dom.Ja tez mam duzy dom ale w piecu pale weglem lub drzewem....
Kochani.Odpowiem wszystkim.Dla ducha i ciała jest to,aby wygrać 10x10 z plusem
Czyli motto na dzisiejszy dzień kazdy ma dziś chęć..... Kantor w polu krzyzowych pytań poddał sie ahha,,,,
ulala.I co Ci z tego wychodzi?????Zapal papieroska przed kominkiem i już będzie cieplej

Kantor ja nie pale papierosów choc kominek w domu mam.Ale u mnie jest zakaz palenia w domu bezwgledny.Kto sie wyłamuje ponosi kare sama wymierzam.
..hej...już już....
Dorotka..a najlepsze w tym twoim tpowaniu jest to ze rozbisz to w pięc minut...a nie cały dzien...raz ..raz .i proszę
Darek...
hej..hej...

Darek...
hej..hej...Darek...no....Kajmany w komplecie
Wiesz to chyba Dortka nas zabierze ..hi hi..

Wiesz to chyba Dortka nas zabierze ..hi hi..

jak to możliwe
pijesz?