Wpisy 2 318 656 – 2 318 755
13 kwietnia 2015 20:24 → 13 kwietnia 2015 21:12, 100 wpisów
generalnie ze wszystkim zawsze dawałam radę sama
i po bonusa też sięgnę
uda się bo wierzę
i po bonusa też sięgnę
uda się bo wierzę
2 318 653. HARTGE 2015-04-13 (20:21) Varsovia
Wierzę w siebie wierzę w to co robię miłość ukojenie znajduję w
i ludzi
Wierzę w siebie wierzę w to co robię miłość ukojenie znajduję w
i ludzi
HARTGE taki problem to nie problem - tego aż do zarzygania łazi po świecie
Cześć zostałem kierowcą Mercedesa AMG F1 TEAM o będzie się działo ba i do tego nr 1. To będzie mój 9 sezon w karierze ostatni zakończyłem na 4 miejscu dosłownie niewiele bo 8 punktów zabrakło do mojego rywala z którym rywalizowałem o kontrakt w zespole. Ale mimo przegranej szef zespołu zgłosił się po mnie i będę w nowym sezonie tworzył parę z aktualnym mistrzem Hamiltonem.
http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/1428858546_unrxxf_600.jpg
http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/1428856454_mjcscp_600.jpg
http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/1428849962_gfwift_600.jpg
HARTGE wassi rodzice się niezle śniegu musieli naw***lać,że stworzyli takich bałwanów jak wy
Które miejsce zajmę w nowym sezonie ?
A) 1 B)3 C) 2 D) 4
A) 1 B)3 C) 2 D) 4
HARTGE jak tak na was patrze to nie wiem,czy przypieprzyć czy się zlitować
Jakie nadaliście kupony ?
sonia2 jak to zgubią ?
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201504/1428846179_bh1swb_600.jpg
Lila wiem wiem myślcie sobie co chcecie nie dam się zmanipulowac
Życie to nie bajka. Jak wczoraj napisałem zastanowię się co mogło by pomóc w zwalczeniu w kilku punktach bezrobocia. Teraz nie zrobię tego bo robić będę dalej arkusz z języka polskiego z 2012 roku. Ale nic nie stoi na przeszkodzie chyba abyście w y tylko mądre pomysły dali co by mogło pomóc ? Aha mój
1. To za wszelką cenę korzystnymi warunkami w sensie opodatkowania przyciągnąć inwestorów z zagranicy aby zainwestowali w zbudowanie np jakieś fabryki, czy zakładów pracy a nie że nic się nie opłaca i najlepiej sprzedać lub zamknąć bo tak jest najprościej. Nie tędy droga. Ten punkt na zachętę.
1. To za wszelką cenę korzystnymi warunkami w sensie opodatkowania przyciągnąć inwestorów z zagranicy aby zainwestowali w zbudowanie np jakieś fabryki, czy zakładów pracy a nie że nic się nie opłaca i najlepiej sprzedać lub zamknąć bo tak jest najprościej. Nie tędy droga. Ten punkt na zachętę.
Wy się czasem poważnymi sprawami zajmijcie a nie mrzonkami o wielkich wygranych.
Gry liczbowe też można zagrać ale czasem dyskusja powinna zmienić tok oczywiście rozsądnie.
A pro po gdzie wy pracujecie ?
L**a ..ty tu nie bój się ... jak 13maxa wróci opowiem wszystko okeY
Ja mam taki plan zacząłem pracę interwencyjną w przedszkolu wujka od października a po roku pójdę na kuroniówkę i ciul. Był wywiad wczoraj oglądałem na YouTube powtórkę jak prowadząca programu powiedziała mądre zdanie w sensie materiał z 2013 roku. Mówiła że jak wynagrodzenie wynosi 1600 brutto a na rękę 1200 coś to osoby na zasiłku mają z 760 zł to tylko o 440 zł mniej gdyby pracowali a mogą dorobić na czarno w 1-2 dni. A minister na to że ludzie poprzez pracę się rozwijają bardzie itd.
Macie jakieś rozeznanie w ogóle czy słabo ?
Chyba mądre posunięcie na kuronia iść w dzisiejszych realiach.
Był ktoś z was na kuroniówce już ?
Powiem tak inaczej gdzie ci młodzi wyrobią w tym ja emeryturę to szkoda gadać i o czym my mówimy ?
A tak z łaski może mi ktoś odpowiedzieć na te jakby nie było poważane sprawy ?
Chyba ,że wy pracujecie dobre [pensje to co wam nie pasuje tacy to pożyją to ja wiem.
Pensje w tym pan woźny.
Szkoda że kumulacja padła miałem ochotę na wtorek zagrać a tak niestety jutro trzeba coś nadać ale co ?
marku33 po co podajesz te informacje mogę wiedzieć ?
A ty co uważasz że człowiek z bukmacherki to wyżyje czy jak ?
marku33 zapytam inaczej grasz u bukmachera ?
Też mi się zdarzyło kilka razy zagrać ale nie mam wielkich sukcesów.
marku33 !!!
I jaką masz taktykę ?
Podziel się ale ty pewnie dobrze zarabiasz to co to dla ciebie jednorazowo wydać kilka sów co czy mylę się ?
Kto z was oprócz mnie kibicuje Realowi Madryt ?
marku33 chodzi mi o bukmacherkę.
A jak obstawiasz wynik walki stulecia 2 maja ?
Floyd Mayweather Jr vs Manny Paquiao ? Ja stawiam bo fanem z kolegą jesteśmy na Floyda a ty ?
I chyba mam zamiar trochę gotówki postawić tylko ile ?