Wpisy 2 318 356 – 2 318 455
13 kwietnia 2015 15:56 → 13 kwietnia 2015 17:50, 100 wpisów
TYTONIASZ JAKIE MASZ TE DWIE LICZBY NA WIECZOR??
Ja często parkę trafiam kto chce ?
podam o 21:35
muszę spadać narka
21 34 ale ładnie trójki mi idą na 79 miejscu jestem a ze wszytkicg gier 5 miejsce w Ekstra pensji mam raz trafiłem 4/5, 0/1 wygrana 200 zł ale wirtualnie.
Coś czuję że taka parka na 80% wpadnie 21 34 zagrajcie.
Ja też powiem wam jak już w gram w Multu Multi to na 5 skreśeń często no najczęściej i poluję na 700 zł przydało by się bardzo na wydatki. A trafiłem ogólnie grając sporo razy 3 i dwa razy 4 chyba 3 lata temu w Wielkanoc raz. Mało zabrakło i kasa by wpadła ale chyba obok jedna poszła.
Ale teraz inacxzejzagram jak będe w kolektuerze zagram parkę albo trójką i ze większą stawką zobaczymy co wtedy z tego wyjdzie dobry pomysł ?
Inaczej zagram.
marku33 w przedszklu pobieram korepetycje z języka polskiego od pani dyrektor a z matematyki w gimnazjum. A no i witaj.
Niestety 4 miesjce na koniec sezonu w F1 zabrakło 8 oczek do Rosberga i podium uciekło mimo to dostałem kontrakt od Mercedesa i oczywiście przedszdlem na koljeny już mój oóglnie 9 sezon. Będę walczyć onwyższe cele na pewno a zespół chce minimum 5 mijesa. Aha jestem nr 1 w zespole a Hamilton nr 2.
sonia2 nie to nie łaski bez kobieto.
A z mamą zboże workowaliśmy u nas bo tata sprzedaje. Ja wiem może z 25 zrobiliśmy potrzeba worków a w przedszkolu nie byłem.
Krzysztofię CCCp ..a co to >>F1<<, aa rozumiem teraz ja naciśnie klawiatura F1
soniu2 kiedy się dowiedziałaś o stronie Multipasko ?
krzysio wiesz co.
Ty się zgrywasz czy naprawdę o klawisz pomyślałeś ?
Dobra ja muszę się uczyć matura coraz bliżej i kolejny arkusz z języka polskiego trzeba obczaić 2012.
soniu2 skąd jesteś powiedz coś o sobie może się poznamy bliżej ?
Klawiszu.
krzysio >> mam wrażenie że ty to spadłeś gdzieś z czwartego piętra
wątpię Krzysiu - chociaż chętnie Cię poczytam
przynajmniej do momentu kiedy nie trafię tego co sobie założyłam.
przynajmniej do momentu kiedy nie trafię tego co sobie założyłam.
A sobie założyłaś ?
soniu2 dla ciebie.
Dajcie swoje parki i trójki na wieczorne losowanie.
A ty jaki masz cel ?
Jutro chyba zagram w Multi Multi na 2 lub 3 skreślenia wyższą stawką. Albo Mini Lotto systemem na 6 skreśleń lub kilka zwykłych zakładów.
Mogę wiedzieć co ciebie interesuje ?
Masz chłopaka bo szukam dziewczyny ?
sonia ...nie pisz do mnie ..pisz normalle nicki krzysztofie CCCP ..nie ktore taki same imione ty jak chesz spotkaj na kawka tam kszysztofie CCCCP bedzie dobrze bez nuda
Wy dziewczyny dziwne jesteście w 80%. Ja nie wiem co spotkam to już zajęta to raz a dwa pisałem niby fajnie z 17 latkom która mieszka 3 domy ode mnie i w pewnym momencie że nie podobam jej się nie wyglądam ale zachowaniem i osobą. Aha i żebym więcej nie pisał. A ja chciałem tylko poznać, zaprosić do restauracji normalnie tak. A inni to od razu mogą przekonać do siebie.
krzysio tylko bez CCCP bo zaraz do Pasko pójdzie komunikat nie podoba mi się jasne ?
krzysio nie podoba mi się tylko i już.
Musimy żyć w zgodzie ale ...
Tu to powinna aż wrzeć dyskusja jak zrobić aby wygrać i pomagać sobie w sprawach gier a nie ciągłe jakieś pierdoły od teraz to będzie moim mottem przewodnim.
marku33 nie musisz mnie bronić i stawać za mną ale dzięki.
Idealny wiem nie jestem jak wszyscy ale umiem się do błędu przyznać.
mare ..ja nie uraze ..on chce zablokuje mnie ..czyli to znaczy mnie tu nie bylo i co bedzie dobrze jasne
Macie po piwku na rozjaśnienie szarych komórek sobie wypijmy a co.
krzysio człowieku nikt chyba nie chcę nikogo blokować przynajmniej ja kumasz ?
Liverpool Newcastle x
Valencia Levante 1
G Łęczna Podbeskidzie BB x
Valencia Levante 1
G Łęczna Podbeskidzie BB x
Wczoraj ja biegłem od dziadka do domu to spotkałem niedaleko mojego domu pana woźnego z orlika rowerem wracał i trochę porozmawialiśmy. Powiedział że ręka dalej trochę sztywna znaczy dłoń. I w tenisa jeszcze nie pogramy. A spieszył się na mecz bo on i jego córka kibicują Manchesterowi United a grali z Manchesterem City stawiałem na remis ale potem zmieniłem decyzję a kto wygrał w derbach ?
i dobra ide do kiTcheN i zaparze trzeci kawka i dzidaa ..a wy oby baw sie dobrze szczeście lizaki
krzysztof c
nie blokuj nikogo,bo w rezultacie sam siebie zablokujesz
szkoda,że czasu nie da się cofnąć
ale na naukę nigdy nie jest za późno
nie blokuj nikogo,bo w rezultacie sam siebie zablokujesz
szkoda,że czasu nie da się cofnąć
ale na naukę nigdy nie jest za późno
A dziękuje i co można można musimy sobie pomagać nawzajem pomysły itd a żyć w zgodzie.
marku33 bardzo dobrze ale człowiek istota omylna niestety.
W miejscowości Gostyń padła wysoka wygrana w zdrapce 2 Serca
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
No brawo dla tego szczęśliwca moja najwyższa wygrana to 16 zł w zdrapce drzewko szczęścia dwu krotnie a u was ? A jeżeli chodzi o gry liczbowe to 20 zł w Multi Multi za trafienie 3/5.
zgrywus >> po tych twoich wpisach czarodziejskich muszę przerwę zrobić i wąlnąć jednego i trafkę zajarać żeby zrozumieć co ty gryzmolisz
kszysztofie nie wiem czy juz Ci to dawalem ale ma masz na takie korepetycje sie zapisz
https://www.youtube.com/watch?v=rKRtAVsvg_w
https://www.youtube.com/watch?v=rKRtAVsvg_w
siemasz Pasek
Najwyższy Adminie
przypomnisz może z łaski swej - jaki to algorytm wylicza szacowaną ilość zawartych zakładów w lotto ?
Najwyższy Adminie
przypomnisz może z łaski swej - jaki to algorytm wylicza szacowaną ilość zawartych zakładów w lotto ?
lewy jak sobie strzelisz jedne to dopiero będą jajca z Twoim rozumieniem
Bydgoszcz-Lodz 2
Liverpool-Newcastle 1
Belgrano-Quilmes 10
Lok.Plovdiv-Marek Dupnica 10
Valencia-Levante 1
Zalgiris Wilno-Suduva 10
Petrol.Ploiesti-V.Constanta 10
Cuk.Belgrad-Rad Belgr. 10
Angers-Valenciennes 10
Perugia-Varese 1
Police-Wroclaw 1
kurs: 5.97
stawka x
Liverpool-Newcastle 1
Belgrano-Quilmes 10
Lok.Plovdiv-Marek Dupnica 10
Valencia-Levante 1
Zalgiris Wilno-Suduva 10
Petrol.Ploiesti-V.Constanta 10
Cuk.Belgrad-Rad Belgr. 10
Angers-Valenciennes 10
Perugia-Varese 1
Police-Wroclaw 1
kurs: 5.97
stawka x
aby kupon był zrealizowany to jeszcze brakuje jaka liczba znajduje się pod x emeryt
z całym szacunkiem, ale cały czas nie widzę sensu brania kursów 1,05