Wpisy 2 314 521 – 2 314 620
9 kwietnia 2015 21:49 → 9 kwietnia 2015 22:11, 100 wpisów
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto
firer 4/6
ja mialem szalec w Lotto ale nawet nie mialem czasu ze by puscic zaklady,ale mama wyslala 1 zakł. w Lotto +
Dopisano wyniki Lotto Plus - 04,08,10,16,39,48
Krasnalek ja
A jak czarek
witam... ależ mamy emocje dzisiaj... jeśli nie padnie szóstka to na sobotę będzie szansa na pobicie rekordu wygranej w historii tej gry
Dobry (o mało co ) Wieczór
No niestety we wszystkich grach wielkie nic
No niestety we wszystkich grach wielkie nic
1/8. ostatnio dali na podpuche, teraz oddałem, tylko mi łeb podskakiwał
liczby wydają się dość "łatwe". Aż 4 liczby od 1 do 16 ... a gracze lubią niskie liczby. Jeśli nie padnie "6" to będzie myślę zaskoczenie
kondi
za chwilę wrzucę Ci do obserwacji zestaw mm jutro na 14-stą bo na coś wpadłam przez przypadek wczoraj wieczorem. Poobserwujemy czy coś z tego będzie
za chwilę wrzucę Ci do obserwacji zestaw mm jutro na 14-stą bo na coś wpadłam przez przypadek wczoraj wieczorem. Poobserwujemy czy coś z tego będzie
Czarek jak ci poszlo bo mi
moze uda sie jutro zajrzec medea bo ostatnio jakos napiety grafik mam
dobranoc,
pchły na noc
karaluchy pod poduchy
a szczypawki do zabawki
pchły na noc
karaluchy pod poduchy
a szczypawki do zabawki
kondi skąd ja to znam jutro nie dość że piątek to jeszcze mi parę ważnych rzeczy doszło więc dzień wariata będzie
Skorzystam z okazji ze taka frekfencja na forum i zapytam sie nie wtajemniczonych,czy cos trafili i ile naj wiecej i w jaka gre
1/9,2/10,2/9,3/10,Multi,LOTTO Plus 2/6,1/6,2/6,1/6,=24złote w plecy+wtopa w Keno 16zł---TS oskubał mnie na 40zł
łatwe liczby...skoro mi prawie sie udało, to na pewno ktos trafił
To czy padła szóstka zależy od tego czy już monopolista uznał, że dostatecznie zarobił czy jeszcze musi budżet podreperować.
Kondi-wszystkie Liczby są Łatwe po Losowaniu -Karwasz!!!!
10 zakladow z plusem za 40zl i ani trojki. jak zwykle TS wyrywa
Niestety nieudało się trzeba Jeb.ć do 67lat.Karwasz
Medea to jak tak to podaj swoje ulubione zobaczy,przetetojemy twoje liczby
informacje o wygranych pojawią się tutaj tak szybko jak to jest możliwe
A Czarek jak poszlo czarkowi ktos wie
Lech Poznań-Błękitni 2:1....jeszcze 30 minut...Błekitni grają na tę chwilę w 9...
leb zapraszam na mój profil zwycięski kupon jest tam zamieszczony
ile płacą za 3 w lotto plus ?