Wpisy 23 088 – 23 187
9 czerwca 2008 13:22 → 12 czerwca 2008 19:54, 100 wpisów
a tak powaga to 67,68,39,41,35, [ 20,40 lub 2,4]a wy sami zobaczcie jak to wam pasuje powodzenia.
Psychol mozesz podac ten twoj dochodowy system,bo wczoraj bylo trafione 4 liczby z 9 to ile to kasy wpadlo?.
do kogucika systemem to gram u buka i to także nie codziennie ale zwrot stawek włożonych od 3-6 razy chyba że są takie mecze w których wynik jest praktycznie do przewidzenia / pamiętne derby czech gdzie wpadło sporo kasy /wtedy trchę pływam ale także nie za ostro -- nie traktuje tego jako zarobek ale jako zabawę co do ML.gram tylko 1 zakład ot tak dla checy typowanie także traktuję jako zabawę Wracając do wczorajszej mojej prognozy no ćóż panie kogucik wystarczyłoby dobrze rozpisać 8-ki i 40-ki gdzie przewidziałem atak do trzeciego losowania i można by się cieszyć z wygranej co do parzystych także niewiele się pomyliłem bo była równowaga ale może dzisiaj będzie lepiej powodzenia i pozdrowionka z psycholka dla wszystkich
Psychol jezeli tylko nie jestes do tylu czyli w plecy to bardzo dobrze,wkoncu to twoja gra twoja kasa ja nie gram u bukow ani w zadne cyferki.Byles tylko nie byl w plecy to kazdy sposob jest dobry.Pozdrawiam.
No wlasnie chcialem zebys napisal jak to rozpisac na ile zakladow ,ile liczb trafimy,konkrety bo jak mam zagrac jak nie wiem jak albo sprawdzic jak nie mam konkretow.A pomylka w NP/P/0 jest wprawdzie nie duza ale w grach nie ma pojecia pomylka nie duza tylko albo trafilem albo nie i koniec nie ma trzeciej mozliwosci.Pozdrawiam.
JEEEESSSSSTTTTTT to cholerne 27 jak sie ciesze tyle kasysie wroci a zarobeczek marny 11,68 zeta .Ogonek na sztorc postawiony,ostatnia liczba juz bylem zrezygnowany ,wszystkim gratuluje ide ochlonac z adrenaliny.
Witam. Taka moja 5 na jutro: 24,49,50,61,76. Może coś z tego będzie.
Z radosci podpisalem sie jako kormoran50 a to ja kogucik19 ze sterczacym ogonkiem wszystkich was pozdrawiam ,nawet tych co mnie krytykowali,ale w chwili radosci wszystkim przebaczam bo pewnie wszyscy ci ktorzy mnie krytykowali dbali zebym nie przegral i bylo to w trosce o mnie.Pozdrawiam
trafiłem 1/1 w fortunie, więc 5,40 - prawie 70% za postawione zakłady się zwróci. Podoba mi się taka gra, duży zwrot a jak się poszczęści to można trochę ugrać.
Ps. Pytałem w fortunie i nie można żadnego zakładu zrobić na więcej niż 6 liczb. Może to tylko dla członków tego całego ich zakichanego klubu?
Ps. Pytałem w fortunie i nie można żadnego zakładu zrobić na więcej niż 6 liczb. Może to tylko dla członków tego całego ich zakichanego klubu?
A jednak ludzie z TS chyba czytają tę stronkę,bo pisałem jakiś czas temu żeby ta liczba której długo nie losują w ML była plusem
widzisz Opa jak to fajnie mówisz i masz trzymaj tak dalej powodzenia.
a morze teraz kilka podrzutek na dl oczywiście ze nie całe zestawy.moga być pojedyncze.
Na dziś 9,25,31,39,50
mam trzy liczby wspólne :
..........25,31,50 z jednym z Was .
Ciekawe czy wejdą ?????
mam trzy liczby wspólne :
..........25,31,50 z jednym z Was .
Ciekawe czy wejdą ?????
Zuzia zyczę Ci powodzenia aby Twoje liczby weszły chcesz więcej info na temat gry zapraszam na gg
Ahoj:)Mam nadzieję,że coś więcej wyjdzie z Waszej "gry" niż z mojej:), bo te liczby są także "wspólne" z moimi:) Pozdrawiam także Poetę:) oraz wszystkich innych normalnych i nienormalnych Kogucików:)hahah Powodzenia:)Przepraszam, troszkę prywaty: Jadźka!, no co z Tobą?, a powróć że przynajmniej do Pasko, skoro do mnie wrócić nie potrafisz:) Powodzenia:) 19,29,31,33,40,44,53,60,67,76
Nauczmy się tak "kąsać" TS jak wczoraj zrobił to Camelll albo Skorpion20. Można. Naprawdę można. A nawet bardziej...:)
...i jeszcze mam jedną wielka prośbę do Admina. Sprawiasz nam tą stronką wiele radości Pasko. Bóg zapłać. Wiem, "że time is money", ale jak bardzo proszę Ciebie o możliwość typowania 10-tek w dziale Typowania, tym bardziej, że ostatnio jest nas coraz więcej...poszukujących w 10-tkach szczęścia:) Pozdrawiam serdecznie:)
dzis czas na moja parke w ml (49,79)
Witam.Mam pytanie czy dzisiaj bedzie wszystko nieparzyste oraz zycze sobie numerek z 2 zakresow czyli 1-24,jak bedzie z 3 tez nie bedzie tragedi ale te 2 rewelacja,co o tym sadzicie.Pozdrawiam.
To bylo do przewidzenia gdybym,tak bardzo nie chcial to by wyszlo ale dwa grzyby w barszczu to za duzo .Pozdrawiam
podałem te co ostatnio często chodzą,które pamiętam..ale sam,jest czas po meczu żeby ustawić liczby,godzina,nawet 10 zł nie dadzą wygrać
Jozinku kochany tęsknota boli,wiem o tym .Pozdrawiam papapa buziaki 102
Kochana Jadziuniu:) Nie tylko tęsknota boli: jak nie trafiam -boli. Jak trafi ktoś inny -też boli:) No i jeszcze tęsknota za Tobą, haha. No ale statystycznie człowiek jak kogut- w życiu może dużo wytrzymać:) "Czeba" jednak być cierpliwym, cierpieć i czekać na odmianę losu:) Dobrze, że przynajmniej też tu wróciłaś wraz z normalnością:)Pozdrawiam:)
może dziś się uda ...
Do PIĘKNEJ - jak chcem'sz wygrać w lotto, to pewnie wygrasz :) Ci co tylko chcą wygrać w lotto - jakoś nie mają szczęścia.
mila wczoraj napisała: "a morze teraz kilka podrzutek na dl oczywiście ze nie całe zestawy.moga być pojedyncze.
mila"
Czy Ty musisz dręczyć ludzi? Przecież nie wszyscy mogą się w te upały wylegiwać nad morzem :( Daj spokój tym słownym prowokacjom, bo jak inaczej wytłumaczyć Twój wpis? Może ja też lubię morze i nie mogę teraz spacerować wzdłuż jego brzegu? Ty niedobra milo - ty,ty
mila"
Czy Ty musisz dręczyć ludzi? Przecież nie wszyscy mogą się w te upały wylegiwać nad morzem :( Daj spokój tym słownym prowokacjom, bo jak inaczej wytłumaczyć Twój wpis? Może ja też lubię morze i nie mogę teraz spacerować wzdłuż jego brzegu? Ty niedobra milo - ty,ty
Witam.Do wpisu 23129 masz racje JOZIN "kogut musi duzo wytrzymac"Pozdrawiami dzis 43 jako plus bo zawsze tak jakos sie robi ,tak bylo z 27,pamietacie,pamietamy.
my dziś z BOMAKIEM 31,78 jak wystąpi 33,50 i 33,74 to nie będziemy źli...pozdrawiam
Psychol przypominasz sobie ten wpis nr 23010 cytuje ciebie"Kogucik zejdz z tej areny i nie chlap glupot o progresi" i dalej cytuje"Nie mac ludziom w glowach o progresi oddaj sie w rece psychiatry u mnie w psycholku jest jeszcze pare miejsc " Oczekiwalem slowa przepraszam od ciebie bo o progresi to ty wiesz mniej bo u ciebie mnozenie stawek to progresja i za 20 progiem piszesz juz o milionach wiec to ty macisz ludzom w glowach a nie ja dlatego oczekuje slowa przepraszam od ciebie i bede ci to przypominal ile razy bedziesz na czacie.Dosc takiej swawoli jak krytykujesz to twoje prawo ale podawaj prawdziwe fakty,albo lepsze rozwiazania a ty do psycholka mnie wysylasz przeczytaj to co napisales zmus sie do myslenia i przepros.
wow nie wiem co ty masz na myśli bo małe podpowiedzi jak sobie podpowiadamy to nie mile morskie,
Kochana milo - chyba nie potrafię wytłumaczyć swojego wpisu. Wybacz, ale nawet ręce mi opadły :(
oczywiście że wybaczam bo to nie była dla mnie uraza bo mila to moje imię ,pośmiałam sie troszkę bo tu na chacie same pseuda jak by wszyscy nie mieli własnych imion albo ich sie wstydzą życzę powodzenia.
Witam bardzo szczesliwe kosowanko jest 43 wylosowane a to duzo kasy wygrane.Ogonek podniesiony do gory.Pozdrawiam i gratuluje wygranych.
OPA ja wczoraj zaczolem grac na 43 i zagralem wczoraj za 271 zeta a dzis za 415 zeta i wpadlo jestem 509 zeta do przodu tak pisalem wczoraj na blogu bo pozno zaczolem jakos mi umkla ta liczba i zaczolem od 10 progu mojej progresi.Pozdrawiam
Dlaczego cały czas na stronie TS jest informacja o kumulacji w TSN, mimo że 3 czerwca ktoś wygrał te dwa miliony? Czy to karygodne zaniedbanie czy jawny szwindel, bo przecież wiele osób gra ze względu na kumulację głównej puli. Ktoś tam jednak zagląda, bo zmieniają datę losowania - już jest jutrzejsza.
no to lux KOGUCIKU, a TSN to ich nie obchodzi , mają pewnie urlopy i teraz tylko KENO
Witam.Tak OPA strasznie sie ucieszylem bo po pierwsze nigdy takiej wysokiej kwoty na jednym zakladzie nie wygralem a po drugie to wyjatkowo malo mnie to kosztowalo tylko 2 x progresja i to od 10 progu .Czasem fuksy sie zdarzaja .Dzis mam problem czy podobnie nie zagrac na 62 ale cos mi mowi zeby odpuscic ,wiec chyba nie wysle jak wyjdzie trudno ale nigdy nie zaluje widocznie tak musialo byc.Pozdrawiam.
Ilość zawieranych zakładów spadła o połowę od momentu wygranej w numerku. Obecnie jest na poziomie 150 000/dzień. Jest to niszowa gra dla totalizatora. Na MultiLotku przykładowo zarabia ponad 10x więcej.
czy polscy gracze w Multi Lotka nie moga wplynac aby np. mieli mozliwosc skreslania np. 11 liczbw Ml. równiez liczba losowanych liczb powinna wynosic np. 22.
Pani Lilo,jestem pod dużym wrażeniem fascynacji Pani grą gracza(hazardzisty) o nicku kogucik 19.
Pomimo,że przestrzega on wielokrotnie potencjalnych graczy o tym,by grać jego sposobem trzeba dysponować sporym kapitałem(dla możliwości odegrania się)i zakłada możliwość przegrania sporych sum pieniędzy.
Istnieje jednak granica,dla tej zabawy,tą granicą jest zasobność naszych portfeli i możliwości kredytowych.
Skutki takich eksperymentów mogą być niestety dla Pani i innych żałosne!!!!!.
Przykłady takich wygrywających podaje artykół zamieszczony przez Pasko poniżej.
Reasumując to jak w przysłowiu:"nie za to bił ojciec syna,że grał,tylko za to że się chciał odegrać"
życzę realnego podejścia do gry i do ludzi,jeśli Pani uważa,że nie mam racji ,to proszę napisać,a nie będę więcej udzielał rad.Pozdrawiam.
Pomimo,że przestrzega on wielokrotnie potencjalnych graczy o tym,by grać jego sposobem trzeba dysponować sporym kapitałem(dla możliwości odegrania się)i zakłada możliwość przegrania sporych sum pieniędzy.
Istnieje jednak granica,dla tej zabawy,tą granicą jest zasobność naszych portfeli i możliwości kredytowych.
Skutki takich eksperymentów mogą być niestety dla Pani i innych żałosne!!!!!.
Przykłady takich wygrywających podaje artykół zamieszczony przez Pasko poniżej.
Reasumując to jak w przysłowiu:"nie za to bił ojciec syna,że grał,tylko za to że się chciał odegrać"
życzę realnego podejścia do gry i do ludzi,jeśli Pani uważa,że nie mam racji ,to proszę napisać,a nie będę więcej udzielał rad.Pozdrawiam.
Drogi Pasko nawiązując do wpisu 23148,pragnę zauważyć,że T.S.N nie jest grą,która przynosi T.S.sa straty.
Wręcz przeciwnie ona przynosi realne zyski,rzędu ok.100 000 zł dziennie.
Niestety nie można tego powiedzieć o graczach,którzy jako całość są przegrani.Pozdrawiam.
Wręcz przeciwnie ona przynosi realne zyski,rzędu ok.100 000 zł dziennie.
Niestety nie można tego powiedzieć o graczach,którzy jako całość są przegrani.Pozdrawiam.
Pasko,jeżeli będziesz wycofywał swoje tematy po upływie niecałej godziny to niewielu zdąży zapoznać sie z problemem,a jeszcze mniej osób ustosunkuje się do tego tematu.Taka dynamika w ważnych sprawach nie jest wskazana.Proszę o przywrócenie tego wątku.Pozdrawiam.
Witam!Panie ginekolog powiem Panu szczerze że bardzo mnie cieszy że martwi się Pan o mnie:)a jeśli chodzi o P.kogucika to bardzo lubię czytać jego wypowiedzi ponieważ sa ciekawe i pouczające,co się zaś tyczy mojego grania to owszem pogrywam troszkę za malutkie stawki i z rozsądkiem więc jak na razie jestem ma malutkim plusiku.Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie!!!
P.S Zdaję sobie sprawę,że dla niektórych sponsorów tej stronki,temat może być niewygodny(wręcz szkodliwy),jednak korzyści społeczne mogą przewyższać doraźne korzyści wynikające z opłat za reklamy.
Poza tym wiarygodność też chyba jest jeszcze w cenie.Pozdrawiam.
Poza tym wiarygodność też chyba jest jeszcze w cenie.Pozdrawiam.
W nawiązaniu do Pani odpowiedzi Pani Lilu,zapewniam Panią,że jedyne dobre co może Panią spotkać w grze tym sposobem to jak ujęła To Pani"mały plusik" i oby tak pozostało,bo na liczenie poważnych zysków,nie ma co liczyć.
Zresztą proszę sobie zrobić symulację "na sucho",ewentualnie skorzystać z gotowych wzorów gry w temacie "Systemy".Pozdrawiam
Zresztą proszę sobie zrobić symulację "na sucho",ewentualnie skorzystać z gotowych wzorów gry w temacie "Systemy".Pozdrawiam
Dlaczego na stronie multipasko nie ma wygranych w multilotku oraz express lotku?
rico o co chodzi? Co usunąłem. Co do Numerka to napisałem, że jest niszowy dla Totalizatora, a nie że przynosi straty. Tak jak napisałem przynosi zyski, tylko na poziomie nawet 30x mniejszym niż Multi Lotek.
Przepraszam,Pasko to moja wina, po prostu nie mogłem odnaleźć na swoim kompie 1 artykułu dotyczącego ważnego tematu,ale już go mam.
Co do T.S.N to zgadzam się z tobą,że jest niszowy i podzieli pewnie los innych gier jak "mały lotek"czyli 5 z 35 Pamiętacie?
Co do T.S.N to zgadzam się z tobą,że jest niszowy i podzieli pewnie los innych gier jak "mały lotek"czyli 5 z 35 Pamiętacie?
Zaraz po wpisie na tym czacie napisałem mail do rzecznika prasowego TS, pana Piotra Gawrona o treści: "Dlaczego na stronie http://serwis.lotto.pl/183-41e3bc9c3ecd0.htm podają Państwo informację o kumulacji 2,1 miliona złotych w Twoim Szczęśliwym Numerku, mimo że dnia 3 czerwca padła główna wygrana ponad dwa miliony złotych i pula kumulacji powinna rosnąć od nowa? Wydaje mi się to nieuczciwe wobec graczy, z których wielu decyzję o udziale w grze podejmuje właśnie na podstawie wysokości kumulacji." Odpowiedzi nie doczekałem, ale informacja o kumulacji zniknęła dziś rano. Dla mnie za coś takiego webmaster powinien polecieć z pracy.
Szanowny P.GINEKOLOG malutkie naklady malutki plusik wieksze naklady wiekszy plusik,duze naklady duzy plus,mozna wybierac w zaleznosci od potfela.Nie wierze zebym tylko ja byl na pozycji wygranego grajac na rozne zdarzenia .Proponowal Pan zrobic symulacje i ja panu tez proponuje zrobic symulacje a wtedy okaze sie ze zdarzenie musi wyjsc i kasa plus zysk do nas powroci,ja to panu gwarantuje.Oczywiscie musza byc spelnione warunki:Musimy znac historie zdarzenia ,musimy znac ile mamy srodkow na gre,jaki chcemy osiagnac zysk,oraz co bardzo wazne czy zdarzenie ma staly kurs czy ruchomy ,przy ruchomym musimy zawsze liczyc od najnizszego jaki wystapil na zdarzenie,ale nie polecam takiej gry,no i teraz szczescie jest warzne jak masz to nie zaangazujesz wszystkich srodkow i zysk bedzie przy nakladzie mniejszej kasy a jak nie masz szczescia tak jak ja to cokolwiek zacznisz musisz sie liczyc ze naklady beda spore a zysk marny.Mozna zainwestowac 6 zeta i wygrac 10 zeta i mozna zaiwestowac 5000 i wygrac tez 10 zeta.Wszystko jest proste tylko liczyc i grac mozliwosci jest bez liku.Nie musza byc to wielkie pieniadze ale cos musi byc na wszelki wypadek po to liczymy zeby wiedziec ile musimy miec.Pozdrawiam
Dodam ze dysponujac kapitalem 10 000 zeta miesiecznie zarabiamy spokojnie na czysto 1600 zeta.Pozdrawiam
OPA olej te wszystkie multi,expresy czy duze lotki i pomysl w co by zagrac zeby wygrac ,Pamietaj zdarzenie jak pierwsza klutnia malzenska musi wyjsc prawda,pomysl z zagraj mozliwosci mnustwo tylko nie tam gdzie ograniczaja wplaty ja dzis wplacalem spora kase na zdarzenie i byla zgoda warszawy na gre .wiec do boju.
Kocham Cię Drogi Koguciku nawet bardziej niż Jadźkę:) To może by tak zagrać w ping-ponga? :) Gratulacje za wczoraj:) Powodzenia dziś:) Pozdrawiam:)
OPA prosze cie zrob to dla mnie i zagraj dzis na 3 zakresy w numerka kurs 2,7 za 2 zeta na kazdy zakres jak do konca przyslego tygodnia nie zarobisz to ja ci kase wroce to obiecuje publicznie tylko zagraj dzis za 2 zeta na kazdy przedzial czyli poswiec 6 zeta prosze,nie pakuj sie w gre na 2-3 to najwiekszy zlodziej.Ja posylam komus kto mi zaufal i przeslal na moje konto kase nie ujawnie jego niku bo prosil o anonimowosc i juz od 9.06 przegral 30 zeta na 3 skreslenia i na 6 liczb w fortunie ,a jaki on musi byc bogaty pregrac 50 zeta za 2 tygodnie.
Ja już nieraz pisałem do lotto i zawsze 0 odpowiedzi, a nie tylko pierdoły tam pisałem. Po prostu zlewają z nas i tyle.
JOZIN nawet moja kurka tak do nmnie nigdy nie napisala,choc jej nadskakiwalem najwiecej w calym kurniku,szkoda ze musze wyjsc bo bym poklkal z wami.Serdecznie pozdrawiam. OPA w razie czego to jestem do dyspozycji.
JOZIN (zapomnialem napisac)zachowaj JADZKE na pierwszym miejscu bo wiesz jakie potrafia byc kobiety.Zemsa ich jest okrutna,a nie chce zeby z powodu drobiu bylo miedzy wami zle.Pozdrawiam
A może jakieś typowania 10/10 ktoś wyczaruje ( najlepiej takie co wpadną :P )
KOGUCIK ja pisałem że u mnie nie ma gdzie zagrać bo zostały tylko STSy
Hej:) Czy wie ktos moze czy idzie gdzies w internecie ogladac wyniki na zywo z keno?Bylabym wdzieczna gdyby mi ktos mogl pomoc :) pozdrawiam
Hahaha, tak, wiem Koguciku -Fortuna, ta od ludzkich losów też była kobietą :)-może nie tak okrutną jak moja Jadwiga:) -ale zmienną na pewno:) Teraz cierpliwie poczekam na zemstę Jadźki:)hah, a od Fortuny oczekuję, może nie fortuny, ale przynajmniej 4/10 :) I oczywiście, żeby biało-czerwonych dziś miała "w opiece" :) 2,17,32,33,40,44,47,53,60,68.
Powodzenia:)
Powodzenia:)
OPA wiem o istnieniu stronki klubkeno.pl:) Niejasno sie wyrazilam.Bardziej chodzi mi o kolejnosc losowanych liczb niz o to jakie sa wylosowane.Dlatego potrzebuje wyniki tak jak sie to odbywa w punktach keno gdzie "bombelki" pojawiaja sie kolejno na ekranie..
Koguciku a co to za różnica czy w numerek się zagra czy DL . W bet gun jest ten sam kurs 2,6 stały .Oczywiście numerek częściej losowany jest.
Ano jest roznica bo bet-gun to internetowy bukmacher z ograniczeniami gry do podobno 400 zeta a tipsport to naziemny bez ograniczen,o kursie nie bede pisal bo jest podpobny 2,7 no i tylko 4 razy w tygodniu soboty,niedziele odpoczywasz psychicznie,i jeszcze jeden plus ze masz powod wyjscia z domku dla zonatego to wielka ulga,kto zonaty ten wie .Jezeli sie myle to prosze mnie sprostowac .Pozdrawiam
OPA pomyslimy jak to rozwiazac ale juz we wrzesniu,mam pewien pomysl ale jak napisalem na wrzesien.pozdrawiam