Wpisy 2 307 612 – 2 307 711
1 kwietnia 2015 14:21 → 1 kwietnia 2015 16:31, 100 wpisów
jarek21oj dawno dawno
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
...apropo te liczby na 14-00 to nie prima aprilis bo nie wiem qurwa czy wyrzucić kupony do kosza czy uaktualnią te wyniki
jarek21 byłem wczoraj w Poznaniu to wysłałem coś na święta zobaczymy jaki efekt to da a tak to wczoraj miałem o 14:00 6/10 a wieczorem 5/10 na tych samych liczbach a jak u ciebie z wygranymi
ktoś coś jeszcze do mnie ma po za kulturą mojego zachowania,której sam nie zachował tyle,że nicka zmienił pod skrzydełkami sprawiedliwego admina
a moze powtorza losowanie cofamy zegarki
wasyl no ciekawy jestem jakby się zachował ts
o jak czytam juz nikt nie ma ochoty sie dopiertalac i wyładować swoich frustracji
brygadar
a jak tam
dzieci zdrowe czy pod respiratorem od ofsika ha ha
a jak tam
dzieci zdrowe czy pod respiratorem od ofsika ha ha
oni teesiaki zawsze fałszują to w prima aprilis dopiero im z uszu kurzy
multi no zapytamy ts----@
ts codziennie nas prima aprylisuje
a co dopiero w takie swieto
a co dopiero w takie swieto
jak oboki zawsze o 1 dają to przy prima a. jak sprawdzacie to o 2 przesuwajcie
EstyMy twoje powiania tęż mam w poważaniu i zdecyduj się kim jesteś
-ide pokimac po łobiadku
wasyl mnie już od kilku lat czasem to mnie już aż boli brzuch od tego śmiechu
słabo coś w tabelce wygranych po 14:00 no cóż taka rzeczywistość kolejny żart ts
miłej zabawy o zdrowi użytkownicy tegoż portalu,a ty liluchna siedź i zastanawiaj się czy żyję-prędzej czy później i tak by się to stało - padło na Ciebie
mrówka faraona
promujmy hokej też w tych miastach gdzie go nie ma ,naprawdę warto
ja tak własnie nie robię w obawie aby nie wziąć na siebie czyjegoś zdrowia i życia ale nie oczekuję,że zrozumiesz,bo jestes po prostu głupia
jeszcze istnieję? A tak po za tym kto normalny wylewa swoją żółć na necie na przypadkowo spotkane osoby - to się leczy
to ja także uciekam wysokich wygranych wieczorem cześć do poklikania.
Na 21,40 ,,,,3,,18,40,42,72
pasko http://www.multipasko.pl/zdrapki/zdrapka-pensja-284.html oraz http://www.multipasko.pl/zdrapki/zdrapka-ekstra-pensja-gra-nr-0278.html w opisach tych zdrapek jest błąd w pensji pisze że musi być 2 x napis extra pensja a w extra pensji jest napisane że musi byś 2 x napis pesja wiadomo człowiek wie jak powinno być ale dla innych osób jest to mylące tak czy inaczej jest to błąd do poprawki.
pasko na stronie ts jest
multi multi plus 1984
Pasko
albin ja tylko na chwilę bo pasko odpisał
albin
multi multi plus 1984 ja tez tylko na chwile
albin ja teraz oglądam Karola Okrasę na tvp 1 w internecie na stronie radio81.pl
multi multi plus 1984 a ja zaraz ide na wiadomosci na polsacie
albin ja też zaraz uciekam tylko czekam czy pasko coś odpisze
leb dobre i to
leb nie martw się zawsze coś
było4,8 a ja 5,7 rozwazalem ze by dac jeszcze do tej piatki 4 to by było 4z6 w Multi ale mysle sobie ze nie a i tak wytypowalem w pare minut
leb mam dwie propozycje godne uwagi: 06,23,32,33,36,47,55,64,66,74 oraz 02,16,28,32,35,38,45,72,77,78
multi ale nie bende mugł ci teraz pomudz poniewaz jestem w pracy, a naj lepiej mi sie typuje jak nie mam nic na glowie ale odeywe sie jak naj szybciej na forum i podam swoje typy na wieczor ok za jakies moze 20 minut
leb nie trzeba tylko jeżeli chcesz to możesz coś z tego wybrać
to ja już uciekam na dobre .
jak wygląda praca w policji
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Odchodzacy-funkcjonariusz-ujawnia-jak-naprawde-wyglada-praca-w-policji,wid,17410338,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Odchodzacy-funkcjonariusz-ujawnia-jak-naprawde-wyglada-praca-w-policji,wid,17410338,wiadomosc.html
witam
czarek ze wygrałes 2 złote
Cześć byłem na korepetycjach ale pani powiedział że te zdania z geometrii nie poszły mi najlepiej delikatnie mówiąc. A na skończyliśmy powiedziała że jak uczyła do matury z 40 osób miała taką jedną dziewczynę która jeszcze mniej ode mnie umiała podobno już kiedyś mi mówiła o tym. I nawet żałowała że się podjęła z nią pracy.
Faral40
Córeczka do matki na plaży:
- Mamo dałam nurka....
- Nie mówi się dałam nurka, tylko dałam nurkowi... i żeby mi to było ostatni raz...
Dziewczyno miesiąc przed maturą... a ten twój język polski
- Mamo dałam nurka....
- Nie mówi się dałam nurka, tylko dałam nurkowi... i żeby mi to było ostatni raz...
Dziewczyno miesiąc przed maturą... a ten twój język polski
faral40 a dlaczegusz pytasz
i wasyl przy takich schorzeniach jakie tu opisywałeś - krwi od Ciebie nikt by nie wziął.
Skoro bawimy się w analizy ))
I nikt kto pije czy zażywa narkotyki nie miałby takiej pamięci czy myślenia skojarzeniowego.
Warto sobie to zapamiętać i odpuścić.
Ale zdaje się najlepiej winy szukać w drugim
Skoro bawimy się w analizy ))
I nikt kto pije czy zażywa narkotyki nie miałby takiej pamięci czy myślenia skojarzeniowego.
Warto sobie to zapamiętać i odpuścić.
Ale zdaje się najlepiej winy szukać w drugim
przystojna odpowiadaj bo inaczej zlinczują a tak na marginesie to bym tu nie właziła jeżeli jesteś przystojna i podobasz się mężczyzną dobra rada
okolice leszna