Wpisy 2 301 643 – 2 301 742
25 marca 2015 20:40 → 25 marca 2015 21:37, 100 wpisów
Od ponad roku codziennie gram w mini lotka i do tej pory odnotowałem raz 4 i pare 3,tzn.może z 6
Ja uciekam dobranoc
wysłałem multi jeden zakład na 28 losowań i miałem dwa razy 4/10 i jeden raz 5/10
tak wygląda TS
tak wygląda TS
patryk gdzieś się władował tutaj 80% to śćiemniacze a zgrywus to nr; 1
zgrywus >> chodzbyś teraz mówił na 100 % prawdę to i tak nikt nie uwierzy
wczoraj 4/6 w Lotto + mam nadzieje ze dzis tez cos wpadnie w mini lub multi
ja jak trafiam to przewaznie jak puszczam po jednym zakladzie maksymalnie pare a nie setkami
ja wczoraj 1 zaklad i swoje liczby jeszcze 2 liczby i bym sie cieszyl jeszcze bardziej
ale trzeba miec jeszcze odwage zeby umiec odpowiedziec na pytanie a co niektorzy nie potrafia odpowiedziec he he........
Dobry wieczór właśnie myślałem może czy nie złościć się do pracy w sklepie i o to jest i ona http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,17578474,Praca_w_Biedronce__jak_ja_dostac__ile_mozna_zarobic_.html?utm_medium=facebook&utm_source=mw&utm_campaign=0004_Artykuly&utm_term=2015-W11-0004_030_Biedronka-ALL właśnie jakiś czas temu w miejscowości gdzie jest przedszkole wujka pobudowali Biedronkę jest dosłownie rzut beretem od niego.
mam marzenie, aby po dziejszym dniu mój portfel się nie domykał
tylko czekać jak biedronka ściągnie swoją bandę małpkę, żabkę i krecika
zgrywus najpierw trzeba wysłać kupon żeby marzenie się spełniło , a ty nie wysłałeś
jak zobaczyłem jak mnie oszukali o 14 to teraz ja ich oszukam wieczorem
-bry dzien -
witam elite-elit - mp
jak usiadłem wygodnie w fotelu to już z niego nie mogłem wstać więc wieczorem nie zagrałem
zgrywus, a nie zalowales nigdy ze nie wysłałes na kolejne losowanie tych samych liczb
dzis sie złamałem i znowu sie pusciłem z ts
krasnalek
korzystaj dawid bo po losowaniu krasnalek będzie już tylko rozdawać
Dobry Wieczór
Mój jednodniowy odwyk od gier TS nic nie dał znowu wlazłam do kolektury i puściłam się
Mój jednodniowy odwyk od gier TS nic nie dał znowu wlazłam do kolektury i puściłam się