Wpisy 2 301 204 – 2 301 303
25 marca 2015 10:34 → 25 marca 2015 12:30, 100 wpisów
wczoraj znajomi zrobili zrzutę w kilka osób wysłali 3 zakłady chybił trafił na 12 liczb w mini lotto i dziś zdziwieni nie trafili nawet trójkia prawie 3 tysiaki poszłoTO SIĘ NAZYWA GRA GRAJ ABYŚ PRZEGRAŁ KASE
paulo3 dziękuje za wsparcie.
krzyś ? sie wygłupia- nie sądze.....
serial matura krzysztofa c mamy tu od 3 lat minimum
serial matura krzysztofa c mamy tu od 3 lat minimum
Ja może kiedyś w trójkę ale systemem zagram w Mini Lotto z kolegami.
sorelko bo ja idę za przykładem Mody na Sukces pamiętasz pewnie.
krzysztof nie ogladam seriali od 15 lat nie mam telewizora wiec nie mam co pametac
ale zrobiłem biznes wysłałem multi jeden zakład na 28 losowań i było dwa razy 4/10 i jeden raz 5/10 taki to biznes z TS-em , dla TS-a
Jeżeli w liczniku x do kwadratu - 4 mianowniku x + 2 = 3
A)-2 B)1 C)5 D)6
to zrobiłem np za x podstawiłem liczby z odpowiedzi czyli do rzeczy przystępując
licznik -2 do kwadratu - 4 licznik -2 + 2 = 3 nie prawda licznik 1 do kwadratu mianownik -2 + 2 = 3 sprzeczne licznik 5 do kwadratu - 4 mianownik 5 + 2 = 3 i to jest prawidłowe rozwiązanie czyli C.
A)-2 B)1 C)5 D)6
to zrobiłem np za x podstawiłem liczby z odpowiedzi czyli do rzeczy przystępując
licznik -2 do kwadratu - 4 licznik -2 + 2 = 3 nie prawda licznik 1 do kwadratu mianownik -2 + 2 = 3 sprzeczne licznik 5 do kwadratu - 4 mianownik 5 + 2 = 3 i to jest prawidłowe rozwiązanie czyli C.
borysek1 niezła ustawka przy takim prawdopodobieństwie wyobraźmy sobie jaka to trudność zaznaczam że wczoraj nie padło 5/5 w mini a wysłali 3 x system 12 to jakiś absurd
HARTAGE ale różne liczby mieli ?
cepelku jesteś ?
krzysztof a jak nie bedziesz miał odpowiedzi to co zrobisz...?
to jest zwykłe równanie kwadratowe z delta i pierwiastkami
to jest zwykłe równanie kwadratowe z delta i pierwiastkami
bredzisław komorowski...by wszystkim Polakom żyło się lepiej-to róbcie coś do qur...y nędzy a nie tylko urzędasy na każdym kroku utrudnienia kłody pod nogi pracodawcom rzucają -biurokraci,lepiej qurwa mają obcokrajowcy w Polsce niż Polacy
bongo nie ja mature juz dawno mam za sobą.... ale mam dzieci w gimnazjum
Tak Bongolas z polskiego już mi idzie całkiem dobrze no z matematyki już te powoli dochodzę do optymalnej formy tak to nazwę. A jakie zadania się najczęściej powtarzają z matematyki i które najbardziej poćwiczyć ta pani co chodzę mówiła że funkcje i co jeszcze aby zaliczyć na te 30% 15 punktów.
Liczby mieli rózne zakłady zostały wysłane w trzech różnych kolektórahc i dalej nicpo kilka stów w plecy
krzysztof_c proponuję jeszcze ogarnąć język polski, ani jednego przecinka w Twojej wypowiedzi
a mnie te plansze rozqurw..ja ile to po 200 ts. w keno ,w mini w multi wygrywają a ja qurwa masm 3 w mini pilnowaną przez hieny tees 40 zł to o czym tu mówimy
davidof teraz na maturzxe przecinków nie trzeba, sa durnowate testy, niczego nei wnoszące do zycia
Hartge
no coś Ty ? centralnie - jaja sobie z kolegi robisz ? Jeden pełny sys 12-ście, to równowartość jakichś 700 pojedynczych zakładów, to - co to jest ? to jest n i c
Ale jednocześnie - jak się tak zadumać - ileż to takich zakładów trzeba by wysłać, żeby mieć p e w n e 5/12 - to /naprawdę/ można dostać niezłego bUla główki
no coś Ty ? centralnie - jaja sobie z kolegi robisz ? Jeden pełny sys 12-ście, to równowartość jakichś 700 pojedynczych zakładów, to - co to jest ? to jest n i c
Ale jednocześnie - jak się tak zadumać - ileż to takich zakładów trzeba by wysłać, żeby mieć p e w n e 5/12 - to /naprawdę/ można dostać niezłego bUla główki
Jeżeli kolejnymi wierzchołkami kwadratu ABCD są punkty A= (3,4) i B= (5,0) to pole tego kwadratu jest równe
A) 4 pierwiastki z 5 B) 20 C) 8 pierwiastków z 5 D) 16 pierwiastków z 5
grscza paftego bekaesa jak azwykle zoobokowali qurwa w mini miałem 9.18.42-to wylosowali z kap;elusz 9,18,40,41 qurwa nawet 40 zeta chamy pilnują
Wiem że wzór to P=a do kwadratu ale jak to zrobić ?
no tak tak jak na kazdym poziomie tekst do przeczytanie i potem pytania do tego tekstu
nie pytaj się jak Kraków zbudowano, tylko wyekstraktuj wszystkie dane z zadania jakie masz i myśl
sorelka a co napisałem a do kwadratu.
Próbowałem i lipa.
długośc boku kwadratu to pierwiastek z 20
narysuj sobie te dwa punkty w uładzie wspólrzednych i licz z tw piagorasa
narysuj sobie te dwa punkty w uładzie wspólrzednych i licz z tw piagorasa
Bo ja próbowałem obliczyć odcinek czyli bok kwadratu a potem podstawiłem po wzór odcinka co jest wszystko pod pierwiastkiem.
Ale nie na maturze całek xD.
Po za tym, w tym zadaniu chcą sprawdzić też umiejętność liczenia wektora między 2ma punktami, gdy masz długość to masz bok a, gdy masz bok to pole też już masz
Z tego co ja się orientuję.
oblicz wektor między 2ma sąsiednimi punktami (nie naprzeciw) to bedziesz mial dl. boku
ide nadać do żb -trochę multi trochę min i extra przekrętu do kwadratu podzielić przez 7 silnia 8 -oblicz to klrzychu to zdasz mature -jade nadać baj
Nie wiem jak to zrobić kto mi poda jak to wykonać bo jeszcze inne zadani mam do wykonania.
paulo3 napiszesz ?
Hartge
... mam i ja
ale - nawet nie próbuj zgadywać, jak TO mnie
... mam i ja
ale - nawet nie próbuj zgadywać, jak TO mnie
Robal wiem to zniechęca ale co zrobisz nic nie zrobisz ktoś musi się nachapać a biednemu wiatr w oczy świata nie zmienimy
Jeżeli kolejnymi wierzchołkami kwadratu ABCD są punkty A= (3,4) i B= (5,0) to pole tego kwadratu jest równe
Krzysztof c ja przytulilem tydzien temu 540 dzis mam zamiar trafic znowu3/3 13,40,61 na 14sta
http://podaj.to/post/1040,3,najmieszniejszy-miech-na-wiecie-ciekawe-czy-tak-mu-zostanie.html
OOO Krzysztof c jak dawno cie nie czytalem widze ze przygotowania pelna para ale chyba jakas nerwowka się wkradla spokojnie jeszcze jest czas to ja twe sumienie wsiadz na rower patrz jaka ladna pogoda lub pograj w gre zagadaj jakas laske na czacie jakims umow się wyjdz
Nie ma mowy nauka teraz jest priorytetem.
Nawet w przedszkolu nie byłem na 13:00 korepetycje mam w gimnazjum z panią.
zaglosuje na ktoregos kandydata na prezydenta który po wygraniu wyborow zrobi wszystko co może a wiadomo ile prezydent w Polsce może ale jak by cud się jakiś zdarzyl by kosciol odprowadzal najwyższy podatek jaki jest skarbowka mogla porządnie wszystko co z klerem zakonem związane przetrzepac
jak zdasz ta mature to jakiś dowodzik w profilu jak można bym prosil
Dawać cyferki na 14 sta te wrealu jakie gracie na 14 gram puszczone realu 13,40,61
gryks76 nie ma sprawy a z uśmiechem moim czy bez ?
może tak zakładzik na 2 losowania nadac marzyly mi się ost 30 były ale nie moje wieczorem 4 wpadly z 5 z profilowej 5 zatypowanej na 14 hm
bo od 1 czy tez 2 nagich kobiet tylko 3 lub 4 a nawet więcej jest lepszych................ paaaaaaaaaa