Wpisy 2 300 943 – 2 301 042
24 marca 2015 22:12 → 24 marca 2015 22:44, 100 wpisów
chyba załapię się na strzelanie dawno nie strzelałem-ostatnio przy wojsku
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 350 000 zł
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
No ja też ostatnio w wojsku strzelałem pamiętam strzelanie nr 3 do uciekającej sylwetki sierżanta bo se nie przełączyłem na pojedyńczy strzał
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
popykałem no to blisko mamy
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
2 300 944. Faral40 2015-03-24 (22:12)
Rychfer , mrozi już w Suwałkach?
nie czuję, mam ciepłe pięty
Mój kolega też wsiadł raz nie do tego co trzeba bo Budzi się rano patrzy za okno a tu góry a jechał nad morze
mnie do woja nie wzieli szkoda
ja to bym strzelał do wszystkiego
najlepiej do tych co krzyczą noł-plis
najlepiej do tych co krzyczą noł-plis
2 300 953. zgrywus 2015-03-24 (22:15)
EstyMy wysiadaj z pociągu bo jedziesz w przeciwną stronę
to było dobre..
gabryjel oby
złoty czak noris
Mnie raz po balandze na kompani założyli pagony pułkownika i rano wszystkie mi honory oddawali
Znaczy się pułkownik mi nie oddał honorów bo był pełen pułkownik a ja pod
mój brat zary zagan 3118 wysadził kibel
jak poszli kilka lat po jego roczniku to jeszcze o tym mówili
jak poszli kilka lat po jego roczniku to jeszcze o tym mówili
A tak naprawde to juz mam wybraną śieć i jutro zakupie ,ale chciałem zapoznac sie z waszą opinią, a tą sieć którą wybrałem na karte. . bez zadnych umów, koszta 29zł na 30dni w tym bez limitu rozmowy do wszystkich nawet na stacjonarne i do tego chyba 2GB internetu i sms i jak mówiłem bo wcześniejsza śieć mie skubała i nie tylko mie wszystkich, i to nie na umowe zadną mimo ze wykupywałem pakiet za 25zł to śćiągała kase z konta za rozmowy jak miałem bez limitu. . . .
mówili na to trójkąt bermucki
leb poczytaj o nju
Oczywiśćie nie chcem pisać o markach ze by Pasko nie miał do mnie jakiś pretesji
. .
. .
http://www.njumobile.pl
Słuchajcie pomoże mi ktoś w zadaniu z matematyki ?
to nie reklama ino info o telefonie
ja na f/b reklamuje mp i jest git
ja na f/b reklamuje mp i jest git
A ja mam kilka lat temu przyznaną kategorię A i mówili że będą brać rezerwistów czyli mogą też do mnie wysłać abym się stawił ?
zloty ja juz byłem
w domu nie pale
Rychfer, jakbyś nie wiedział co zrobić (a widzę, że nie wiesz... albo też wredny.charakter wrodzony, who knows? ) to.zawsze.odsyłam do 916.
2 300 916
2 300 916
a ja nic z tego nie mam oprócz tego ze dzwonie za 29zł bez limitu i tak jak doradzam dobrze swojim znajomym to i wam chciałem i dobrze ze jest u nas duzo sieci bo jest duza konkurencjia miedzy nimi a my konsumenci na tym naj lepiej wychodzimy
krzysio c pójdzie
gabriel no ba my ino od wiekszych zadan
a bewupem
mozna wpisac w wyszukiwarke te szczegoly - bez limitu do wsztstkich i sms za free i 2 GB internetu przez miesiac i powina sie wyswietlic odpowiednia siec
Ale pułkownik pocieszał żeby nie panikować zaczekac gdyby zatonąłaż wyrówna się ciśnienie i można wyjść
http://pl.wikipedia.org/wiki/SKOT
Bewupy nie były złe widziałem jak szarżowały na poligonie tylko im denka było widać
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bojowy_wóz_piechoty
A gdzie mnie wezmą na poligon ?
I dadzą mi broń.
ja widziałem to i to u brata na przysiedze
wasyl pisales o nju ale to 39zł a nie 29 nie duza roznica ale mozna by ta dyche na totka zamiast w siec ladowac
leb no tam sa promocje od 19 do 39zeta
krzysio c tobie dadza aparat fotograficzny zostaniesz dzienikarzem jak supermen
broni raczej ci nie dadza no chyba ze mature zdasz
wasyl własnie przed chwilą zobaczyłem w reklamie N. . ze 19zł przeczytam dzieki
Widzieć Wasyl a jechać to różnca Czaisz 14 ton a taki łącznościowy z radiostacjami 20 ton i pamiętam se jechałem środkiem szosy a trabanty i syrenki po rowach
no chyba ze straszaka
Wasyk z tym aparatem to chłopaka chciałeś pocieszyć aaa że takie bezkrwawe łowy ?
leb
no ale byłby supermenem
g....l no szkoda ze mnie nie wzieli
ale pogłaskałem i dotykałem te stal czułem te moc
ale pogłaskałem i dotykałem te stal czułem te moc
Mobilizacja rezerwistów rozpoczęta. Stawiennictwo w trybie natychmiastowym. Rezerwiści mają 4 godziny na stawienie się do jednostki. Armia czeka na rezerwistów. Do wojska mogą wziąć każdego, kto jest zdolny do służby wojskowej. Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe obejmą 21 tys. rezerwistów. Wcześniej tylko tych, którzy przeszli czynną służbę. Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe obejmą każdego zdolnego do noszenia broni. POBÓR DO WOJSKA 2015 rozpoczęty
albo by mu dupki nie urwało
ale wasyl to jest na umowe z rachunkiem ale powiem ze ciekawa oferta ale na ten moment nie znam jeszcze sztrzegulow
złoty jak było
leb bez umowy to jest na karte
http://www.njumobile.pl
.
.
Jeśli zbrzydło ci wojsko i stało się piekłem wejdź bracie do czołgu pier...się deklem
nie więcej niż 39 zł na wszystko albo 19 zł do komórkowych
bez stałego abonamentu
bez długotrwałej umowy
bez stałego abonamentu
bez długotrwałej umowy