Wpisy 2 295 011 – 2 295 110
15 marca 2015 21:11 → 15 marca 2015 21:39, 100 wpisów
UWAGA PODAJĘ JAKIE LICZBY NA PEWNO DZIŚ NIE PADNĄ:
12,32,35,38,64
Wiem że nie padną bo mam je na swoim kuponie
12,32,35,38,64
Wiem że nie padną bo mam je na swoim kuponie
bry a za co teraz pasco daje banany
- bry dzienn
dka wszystkich
- bry dzienn
dka wszystkich
znowu pewnie na mnie doniósł ten z Poronina co ma wygląd .....
nie mogę pisać pseudonimu wodza rewolucji , że są ścierki czerwone
nie mogę pisać pseudonimu wodza rewolucji , że są ścierki czerwone
to juz nie wolno pisac yuups to po co ten czat
18 mint do cyrku kulek
lili brak na czacie
p....x
ja gram terza w to
http://sizzlinghot.pl
http://sizzlinghot.pl
lila to by tu poukładała w szeregu i do kąta
a gdzie wolnosc słowa
Witam
To nie jest strona na której można pisać wszystko.
Z pewnością znajdziecie wiele stron gdzie jest większa tolerancja do głoszenia pewnych haseł itp. Tutaj strona jest ukierunkowana na coś innego. Nie tworzyłem tego czata po to, aby był możliwością do wyrażania swoich ideologii.
Moim zadaniem jest ukierunkowanie czata na pewien tok, a nie puszczenie go samopas i zobaczymy gdzie zabrniemy.
Tutaj ma być kultura. Czy skoro w bibliotece nie można krzyczeć swoich haseł, przeklinać, mówić na głos co się chce, to znaczy, że biblioteki nie są miejscami tolerancyjnymi i są tworzone niezgodnie z konstytucją, która daje wolność wypowiedzi ?
To nie jest strona na której można pisać wszystko.
Z pewnością znajdziecie wiele stron gdzie jest większa tolerancja do głoszenia pewnych haseł itp. Tutaj strona jest ukierunkowana na coś innego. Nie tworzyłem tego czata po to, aby był możliwością do wyrażania swoich ideologii.
Moim zadaniem jest ukierunkowanie czata na pewien tok, a nie puszczenie go samopas i zobaczymy gdzie zabrniemy.
Tutaj ma być kultura. Czy skoro w bibliotece nie można krzyczeć swoich haseł, przeklinać, mówić na głos co się chce, to znaczy, że biblioteki nie są miejscami tolerancyjnymi i są tworzone niezgodnie z konstytucją, która daje wolność wypowiedzi ?
o i wudz pasco sie wypowiedział ha ha
sledzi nas
bry pasko
sledzi nas
bry pasko
tzn. bardziej chciałem porównać do czytelni ... biblioteka też może by
Dobry Wieczór
Wszystkich a przede wszystkim naszego gospodarza Pasko
Wszystkich a przede wszystkim naszego gospodarza Pasko
Pasko , ale można pisać do innych i ich obrażać w KG , na to pozwalasz , przejrzyj sobie wpisy w mojej KG od emeryta . Ja go nigdy nie obraziłem !
chodzi o to, że są miejsca, gdzie obowiązuje pewna kultura i administratorzy/właściciele tych miejsc dbają, aby ten poziom kultury był zachowany. Ja robię podobnie.
wódz a nie wudz trzasłem sie
księga gości jest miejscem zdecydowanie bardziej prywatnym... w jednej konkretnej księdze gości nie przewinie się tyle osób, co na stronie głównej multipasko, która jest niejako wizytówką tej strony.
Ponadto właściciel księgi gości ma możliwość usunięcia dowolnego wpisu i nikt go nie zobaczy.
Ponadto właściciel księgi gości ma możliwość usunięcia dowolnego wpisu i nikt go nie zobaczy.
ja wole forum
Dawać kotowanko A tak poza tym witam wszystkich zgromadzonych i życzę dziś dużych wygranych
hyde park
Ktoś mnie opluje a ja mam to wytrzeć i udawać że się nic nie stało ?
dzis nie grałem bo czułeem obooki
Pasco.. skoro ta strona ma czemuś służyć to proszę podaj liczby jakie zostaną wylosowane
o jackwar zaczyna sie gotowac
Dokładnie u nas w powiecie założono portal informacyjny. Super miejsce by się dowiedzieć co w trawie piszczy. Niestety administrator nie do końca przemyślał kwestię komentarzy bez logowania no i skończyło się smutno. Wystarczyło kilka frustratów i fajne miejsce zamieniło się szambo gdzie wylewano morze pomyj na ludzi i to niekoniecznie tych na publicznych stanowiskach. I teraz problem tego co było pomówieniem a co nie rozstrzygnie prokurator. A normalni użytkownicy zostali pozbawieni możliwości wyrażania swoich opinii
jackwar: masz to zaraportować.
Były już przypadki na tej stronie, że ktoś kogoś opluł i przez to przez najbliższe 5 lat te osoby prowadziły wojenki ze sobą na portalu.... niechby się 20 takich oplutych par znalazło i strona by była jednym wielkim portalem do oddawania sobie.
Były już przypadki na tej stronie, że ktoś kogoś opluł i przez to przez najbliższe 5 lat te osoby prowadziły wojenki ze sobą na portalu.... niechby się 20 takich oplutych par znalazło i strona by była jednym wielkim portalem do oddawania sobie.
to wszystko przez ten stres grania
gram gram i iiiuja z tego mam ts
gram gram i iiiuja z tego mam ts
dawać losowanie
pasko ale przez te wojny było zajewascie a teraz nic nie ma cza byc grzecznym
i duzo ludzi odpadło
a było zajewascie ale kiedys
i duzo ludzi odpadło
a było zajewascie ale kiedys
fifi medea krasnalka gabryel
ok ale zgłaszałem ci że w KG mnie emeryt obraża to jedyne co wtedy i teraz usłyszałem bym to skasował a ja chcę to zachować jako dowód .
wszystkim przybyłym
ududusia
bongolas pisałam jak u mnie skończyła się totalna wolność wypowiedzi na pewnym portalu
mamy byc grzeczni
czyli tak jak w sejmie tam zadecyduja a my cisza
oj pasko zobaczysz ludzie wyjdą na ulice
i cza bedzie wiac
czyli tak jak w sejmie tam zadecyduja a my cisza
oj pasko zobaczysz ludzie wyjdą na ulice
i cza bedzie wiac