Wpisy 2 292 151 – 2 292 250
10 marca 2015 22:45 → 10 marca 2015 23:58, 100 wpisów
Jak wygrałeś te 3 czerwone goździki, to daj sobie spokój czarek. Laudacji nie będzie
Zgrywus
zapomniałeś o kolacji znowu...Pewnie pani Renata losowala dzisiaj
zapomniałeś o kolacji znowu...Pewnie pani Renata losowala dzisiaj
tak 1many336, ma się to oko na oboki :p
zawsze coś obok
najczęściej wszystko
zawsze coś obok
najczęściej wszystko
jutro o 14 będzie 22, ewentualnie o 21:40..no, najwyżej pojutrze wpadnie...ale jeśli nie pojutrze..no to kiedyś na pewno
Idę sobie...ale Wy chłopcy bądźcie grzeczni
Nic tu nie widzę, nie ma jak pisać po tych zmianach
Nic tu nie widzę, nie ma jak pisać po tych zmianach
zaraz wracam, czas porozmawiać z lubą przez tel, bo się jeszcze pogniewa..i będzie bieda
zgrywus, ależ nie gram za swoje
chodziło mi bardziej o jojczenie nad głową typu "nie interesujesz się mną" itd
chodziło mi bardziej o jojczenie nad głową typu "nie interesujesz się mną" itd
niektórych kobiet nie da się zrozumieć
EstyMy, bez urazy trzymaj bukieta
EstyMy, bez urazy trzymaj bukieta
No tak, Tadeo nie każdy ma szczęście i ten zaszczyt urodzić się kobietą
Za kwiatuszki dziękuję...
Za kwiatuszki dziękuję...
Dobranoc. Powodzenia!
Chciałam z.Wami porozmawiać o kanibalizmie, ale to innym razem...
Pamiętajmy, że zgrywus jeszcze nie wieczerzal dzisiaj
Chciałam z.Wami porozmawiać o kanibalizmie, ale to innym razem...
Pamiętajmy, że zgrywus jeszcze nie wieczerzal dzisiaj
dobra b my tu gadu gadu na tematy kulinarne, a kulki jutro wylosują się bez naszego udziału
ktoś coś jakieś propozycje?
ktoś coś jakieś propozycje?
swoją drogą nie wyobrażam sobie, że mógłbym skończyć jako szynka na kanapki dla jakiegoś kanibala.
Władze państwa znalazły niezawodny sposób na pozbycie się zarówno bezrobocia, jak i głodu w Polsce.
Wystarczy, że głodni zaczną jeść bezrobotnych
Wystarczy, że głodni zaczną jeść bezrobotnych
Majpanie, ale przecież nasi CUDOWNI POLITYCY znajdą sposób na to, żeby uchronić nas przed atakiem ze strony nieprzyjaciela.
Ich prywatne odrzutowce już czekają zatankowane, i nasi bohaterscy politycy jako pierwsi opuszczą w złych czasach nasz kraj, chroniąc własne spasione..odwłoki
Ich prywatne odrzutowce już czekają zatankowane, i nasi bohaterscy politycy jako pierwsi opuszczą w złych czasach nasz kraj, chroniąc własne spasione..odwłoki
gdyby ktoś coś sugerował- nie jestem ani za PIS, ani za PO, ani za nikim.
Wszystkich jednakowo nienawidzę.
Wszystkich jednakowo nienawidzę.
Zresztą w połowie lat 80-siątych cudem podobno nie doszło do 3-ciej.
ja jestem a ni za ty a ni za tym jestę za wolnością a nie zawojną
proponuję ustawić wielkie znaki prowadzące ich prosto na ulicę Wiejską.
Jeśli doszłoby do wojny, to właśnie PRZEZ NICH, więc czemu oni mieliby grzecznie uciec, a niewinni ludzie cierpieć przez nich?
Jeśli doszłoby do wojny, to właśnie PRZEZ NICH, więc czemu oni mieliby grzecznie uciec, a niewinni ludzie cierpieć przez nich?
Z jaką strategią my jako naród to najlepiej jak byśmy znikli.
Jest to na rękę i zachodnim i wschodnim sąsiadom.
Jest to na rękę i zachodnim i wschodnim sąsiadom.
może to zabrzmi brutalnie, może to zabrzmi niewłaściwie, i może nie powinienem tego pisać, bo istnieje ryzyko, że kogoś urażę w ten sposób albo wyjdę na niepatriotę..(wiem, nie ma takiego słowa) ale czy w przypadku wojny warto byłoby walczyć, ponieść ogromne straty, a w razie ewentualnej wygranej pozwolić tym kozim trąbom dalej urządzać burdel w Polsce? dopóki nie będziemy mieć prawdziwych przywódców i osób, które naprawdę znają się na rządzeniu, i tak do niczego dobrego to nie doprowadzi.
Bo nasi politycy wszędzie potrafią wsadzić nos i powiedzieć swoje, a potem i tak my za to odpowiemy. Zawsze to powtarzam i zawsze powtarzałem, i zawsze będę powtarzał: gdyby Józef Piłsudski żył i to widział to by ich szabelką wszystkich równo pogonił.
I byłoby lepiej.
I tego życzę nam wszystkim.
Kolejnego takiego Piłsudskiego.
Bo nasi politycy wszędzie potrafią wsadzić nos i powiedzieć swoje, a potem i tak my za to odpowiemy. Zawsze to powtarzam i zawsze powtarzałem, i zawsze będę powtarzał: gdyby Józef Piłsudski żył i to widział to by ich szabelką wszystkich równo pogonił.
I byłoby lepiej.
I tego życzę nam wszystkim.
Kolejnego takiego Piłsudskiego.
choć mam nadzieję że do żadnej wojny nie dojdzie Majpanie
bo zapewne znowu wszyscy by się od nas odwrócii
bo zapewne znowu wszyscy by się od nas odwrócii
Może to zabrzmi tak czy inaczej ale albo to nasz dom i go bronimy albo jesteśmy
bezdomni i służymy.
bezdomni i służymy.
Tadeo112 . to prawda ale my Polacy nie jesteśmy tak jak z Ukrainy ziemię od damy bez walki my Polacy o damy życie za naszą wolność
z tym się zgodzę Majpanie, tylko żeby nie było tak, że wtedy nasi kochani politycy zaczną bić brawo i wrócą na posadki.
Bo ich czas się wtedy skończy.
Bo ich czas się wtedy skończy.
Ja nie nadaję się na sługę za żadną kasę.
I u żadnego k..tasa.
Niestety większość naszego narodu według mnie to bezdomni słudzy w tym oczywiście
większość w naszym rządzie.
I u żadnego k..tasa.
Niestety większość naszego narodu według mnie to bezdomni słudzy w tym oczywiście
większość w naszym rządzie.
no dobra Panowie, przekonaliście mnie
Idziemy na front jak będzie trzeba
ale politycy niech spadają
Idziemy na front jak będzie trzeba
ale politycy niech spadają