Wpisy 2 291 374 – 2 291 473
9 marca 2015 21:44 → 9 marca 2015 23:58, 100 wpisów
Dopisano wyniki Mini Lotto - 11,16,32,33,40
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
firer 4/6
Dopisano wyniki Kaskady - 02,05,06,08,11,12,15,16,18,19,21,23
mam 5/8 oraz 6/10 a do tego drapnęłam w Krzyżówce "Zebrze" zwrot, w Vabanku 2 złote a nowym Super 7 całe 7 złotych w ostatniej chwili zamiast reszty wzięłam Kopalnię Szafirów ( taką z pionowym układem gier pierwszy raz dostałam) i..... 10 złotych. Fajny dzień
jak to ludziom niewiele brakuje do szczęścia wystarczy wygrać dwie dychy i już są w euforii
obym tylko Brjan za daleko nie odchodził od domu bo mogę drogi powrotnej nie znaleźć
jutro o 14 dwudziestki i trzydziestki zamiotą konkurencję pod dywan, mówię Wam
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Niech ktoś powie ile jeszcze 22 będzie sobie pogrywać zanim raczy.
Nie było końcówek 2 -- nie ma 22 - to własnie spiochy tak sobie wpadają..sama tez skreśliłam 22 , bo mocno wychodziła mam jeden kosz
szybkie spojrzenie na mapy i widać że coś nie chce się jej przychodzić.
Yota ..ja nie gralem tam wawa demokracja okradają od ludzie kasa ...
Yota,,,pózniej 10 lat ,,bedzie dobrze ze ludzie bedzie nosi problem wielki
tak właśnie ludzie wtapiają grając na śpiochy bo przecież w końcu musi kiedyś wypaść
Majpan, nie los, lecz TS
ale nie szkodzi, literówka każdemu się zdarzy
ale nie szkodzi, literówka każdemu się zdarzy
Witam wszystkich...no wkoncu po 3 tyg przegranych..hee 6/9...szkoda ze plusa nie dalem..122zl poszlo.
Kolejny raz wyjazdy za chlebem na zachód i niby brak miejsc pracy w Polsce staje się kartą przetargową do wyborów, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Nie czarujmy się i czy należy ulegać obietnicom kandydatów na prezydenta ? Na pewno nie. Żaden duda, ogórek, miki, bas, czy palący koty i nikt inny nie zapewni nie tyle miejsc pracy co płac jak na zachodzie. Żenujące są te obietnice, które zajmują u niektórych kandydatów 70 % konwencji wyborczych. To niestety śmiechu warte, a zarazem przykre, że ludzie słuchając tych obietnic, wierzą w to. Po co w ogóle te dyskusje, trudno pojąć. Przecież z tego czatu też są tacy, którzy wyjechali na zachód, wiemy o tym dobrze, szczególnie ci, co dłuższy tu staż mają. Wystarczy ich zapytać, czy wrócą i będą pracować tu w Polsce za jedną czwartą tego co na zachodzie, spytajcie ich. Praca jest w Polsce, ale za jaką płacę ? Nikt z pracodawców nie zapewni płac czterokrotnie wyższych, podobnych jakie są na zachodzie. Jedno przeczy drugiemu. Przecież jeśli niby jest brak pracy, jak twierdzą obłudnie niektórzy kandydujący, to po co mają wracać ? Zapewnienie takich płac jak tam to tyle warte, co wygrane w TS po odejściu Tuska. Czy ktoś z tego czatu, kto domagał się tego wygrał miliony po jego odejściu ??? I to cała prawda, niestety. Jeśli ludzie o tym dobrze wiedzą, jak niektórzy tu na czacie twierdzą, to dlaczego oklaskują oszołomów na wiecach wyborczych ???
Nic tylko kupić litr wódki nakryć się prześcieradłem i czekać na koniec świata.
będzie to kupię rakietę i polecę na marsa więc później może nawet być ten konie świata
Dobry wieczór nocna zmiano
Bardzo mocno wychodzą mi 18 i 19