Wpisy 229 003 – 229 102
17 lutego 2011 12:08 → 17 lutego 2011 13:28, 100 wpisów
najlepiej to nie bawic sie w programy ktore sa bez cetyfikatu to wtedy problemow nie bedzie

keri1 tak masz racje i antwirus to koniecznosc ulexxza go nie miała wogole zaistalowanego dlatego ma problem ale informatyk napewno jej poradzi..Grunt do dobry antywirus
tak ostatnio coraz wiekszy ... wyłączam go przez wyjmowanie baterii 
mam wrażenie ,że nagrzewa się mocniej i po paru godzinach nie reaguje na polecenia 

mam wrażenie ,że nagrzewa się mocniej i po paru godzinach nie reaguje na polecenia 
czarodziejko,nie mialam nigdy poblemow ,wiec nie widzialam
potrzeby instalacji programu...ale chyba pojde najlepiej
do serwisu, bo sama jeszcze wiecej szkod narobie....
co pare minut sie wylacza i mam poblem z pisaniem z
wami...powtarzam wpisy w kolko i to dlugo trwa dlatego...
potrzeby instalacji programu...ale chyba pojde najlepiej
do serwisu, bo sama jeszcze wiecej szkod narobie....
co pare minut sie wylacza i mam poblem z pisaniem z
wami...powtarzam wpisy w kolko i to dlugo trwa dlatego...
Jak sciagam jakies programy to tylo ze strony Dobre Programy. Jeszcze nie mialem problemu . AppRemover powinien tam byc.
hosia pewnie masz wiatraczek zapchany a huczy??idz do serwisu wyczyścić wiatraczek
ulexxa tak najlepiej idz do serwisu tam sie znają na tym najlepiej
hosia jak Ci sie laptop wyłacza to wiatrak zakurzony-idz zanieś laptopa do serwisu czysczenie waitraczka to koszt 30zl
Sciagnij obudowe. Odkurzacz do reki i przelec w srodku wszystkie wloty i wyloty wlacznie z wiatrakami.
hosia nigdy nie uzywaj odkurzacza tdo komputera co za głupa rada-roszczepi mikro chippy nigdy nie uzywaj odkurzacza bo to jest elektryczne i zniszczysz kompa-co za bzdury CI toś pisze
nie huczy chodzi cicho ...ale faktycznie nie odkurzany od nowości ...prawie 3 lata 

Hosia nie sluchaj rad Hefajstosa bo zniszczysz całkowicie komputer nie wolno używac odkurzacza masz to w gwarancji laptopa
hosia idz do serwisu najlepiej
Mi jeszcze niczego nie rozlaczyl odkurzacz, A raz na jakis czas robie sobie czyszczenie w srodku kompa Czarodziejka.
duzych wygranych ..musze ...TOOOO...pozbawic energii...
bo sie ..gotuje..
do potem....calusy dla
wszystkich
bo sie ..gotuje..
do potem....calusy dlawszystkich

HOSIA pobierz sobie szczepionkę do blastera (wpisz w google szczepionka blaster to tyle .....blaster to wirus
jeśli chodzi o odkurzacz można go używać ...ale warunek!!
druga ręka jest na niemalowanym elemencie obudowy (napięcie elektrostatyczne)
druga ręka jest na niemalowanym elemencie obudowy (napięcie elektrostatyczne)
Hefajstos przeczytaj sobie instrukcje do laptopa nie wolno używać sprzedu elektornicznego a odkurzacz niszczy komputer każdy informatyk Ci to powie!!!czyści sie go specjalnym spręzonym powietrzem w serwisie!!!
dziękuję nok66 każda rada jest dla mnie cenna...nie bardzo się na tym znam
czasem wchodze na programy.pl i czytam opinie innych użytkowników
czasem wchodze na programy.pl i czytam opinie innych użytkownikównok66 noż sie w kieszeni otwiera jak niektórzy biora zwykly odkurzacz i jak leci odkurzają przecież to głupota-jak można takie rady dawać
Zawsze patrzyłem jak kolega grzebał w kompie. Zanim dotknął sie do niego to palce kładł na metalowym elemencie poza kompem żeby rozładować napiecie elektrostatyczne i mi tak zostalo. Swetry i jakies ubrania moga nam zrobic niespodzianke przy kopmpie jak do srodka zagladamy.
jeśli to nie blaster to pisz na e-mail wydaje mi się że formatowanie jest zbędne
zapisałam sobie Twój adres ..czy mogę o coś zapytać w chwilach wątpliwości i zwątpienia ?
Hefajstos jesli do tej pory nic sie nie stało to masz szczęście-zwykłego odkurzacza sie do komputera nie używa!Bo to niszczy komputer a to że sie nie popsuł to kwestia czasu
czarodziejka ..a jak myślisz w serwisie to komp jest uważany za jajko .....odkurzacz i tyle tylko pozbycie się problemu napięcia elektrostatycznego i tyle 5 min. roboty 100 zainkasowane tak to wygląda
nok66 a wiesz ze w moim serwisie robią to przy mnie sprężonym powietrzem i specjalnym powietrzem..na moich oczach
hefaistos właśnie o to chodzi napięcie z ubrania ma ok.15000 volt (o ile pamiętam) niszczy podzespoły kompa
nok66 to co piszesz jest nie prawdą bo w profesjonalnych serwisach wiedzą jak czyść laptopa
sprężone powietrze i specjalny pędzelek tak sie czyści laptopa bez sprzętów elektrostatycznych
A co potrafi zrobic kiedy taka naelektryzowana reka lapie za pistolet od benzyny zeby zatankowac? Potrafi sie czlowiek zapalic przy dystrybutorze, to taki komp dla napiecia elektrostatycznego jest jak zabaweczka do popsucia.
a potem pewnie odkurzają cały sklep??
cały komputer jest naładowany elektrycznie ma przeciwne ładunki do kurzu jeśli pamiętacie fizykę to przeciwne ładunki się przyciągają ....komp do kurzu nie poleci
cały komputer jest naładowany elektrycznie ma przeciwne ładunki do kurzu jeśli pamiętacie fizykę to przeciwne ładunki się przyciągają ....komp do kurzu nie poleci
jak sie jest chorym to sie idzie do lekarza a nie kowala..Mam nadzieję ze zapytasz informatyka a nie pseudofachowców
hefajstos popatrz na pistolet na stacji ..mnie też to zastanawiało idzie kabelek zerujący
Nok66 ja pracuje na stacji paliw i wszedzie musi byc uziemienie. Nie pozwole na rozladunek paliwa zanim kierowca nie podlaczy sie do uziemienia. To na pierwszym miejscu.
Czarodziejka i nie jeden serwisant informatyk spierniczyl komus kompa.
Hosia moja rada jak choroba to do lekarza a jak komputer nawali to do dobrego informatyka,szkoda by było laptopa,na forum można sie dowiedzieć wielu rzeczy które mogą zaszkodzić.Nigdy bym nie potraktowała swojego laptopa odkurzaczem bo jak powiedział mi informatyk to totalna głupota odkurzać komputer.Najlepiej słuchać fachowców
Czarodziejka. Jak lubisz placic za odkrecenie i przykrecenie srubki i za cos co moglabys zrobic sama to twoja sprawa. Cos co moge zrobic sam robie to sam albo szukam porady na necie i robie to sam. Nie zaniosislem pralki do fachowca tylko naprawilem ja sam. Poczytalem i zrobilem i 250 zostalo wkieszeni.
Do czyszczenia laptopa nie wolno używać odkurzacza tylko sprężonego powietrza!!można to zrobić samemu również w domu!Nigdy nie używać odkurzacza!
to mówią profesjonalne serwisy również internetowe.Pozdrawiam
a ja jestem naładowana elektrostatycznie jak diabli...nie mogę głaskać kota bo go trzaska po uszach
...to chyba taczej on jest naładowany i przechodzi to na mnie.... może przeniosłam złą energię na kompa 
...to chyba taczej on jest naładowany i przechodzi to na mnie.... może przeniosłam złą energię na kompa 
czarodziejka jaka znawczyni komputerów
masz racje trzeba dac do serwisu
masz racje trzeba dac do serwisuWitaj TOrsan

witaj Torsan

czarodziejka
pierwsze to nie mówiłem hosi że ma odkurzać ...ona ma inny problem
drugie zasada działania odkurzacza (prosta) z jednej strony ciągnie ale że natura lubi równowagę to z drugiej strony (sorki za wyrażenie) dmucha
sprężone powietrze tylko "dmucha" dlatego w pierwszej kolejności można sobie podmuchać a to co wydmuchane można wciągnąć ........ale tekst

pierwsze to nie mówiłem hosi że ma odkurzać ...ona ma inny problem
drugie zasada działania odkurzacza (prosta) z jednej strony ciągnie ale że natura lubi równowagę to z drugiej strony (sorki za wyrażenie) dmucha
sprężone powietrze tylko "dmucha" dlatego w pierwszej kolejności można sobie podmuchać a to co wydmuchane można wciągnąć ........ale tekst

To ja ide sobie teraz powciagac i podmuchac.
. Pobawie sie odkurzaczem.
. Pobawie sie odkurzaczem.Torsan u mnie wporządku leci a u Ciebie co tam?grasz w Multi?
hosia a o czym Ty teraz mówisz bo mi sie zdaje ze to już całkiem temat inny

a ja nie gram tylko obserwuje liczby

stary zelmer miał taką możliwość teraz wyciszenie i filtry są tylko
No ładnie Hosia
hihihihi
hihihihi
Czarodziejko siedziałam przez dłuższy czas w pracowni sama jesna z sześcioma facetami TO ICH WPŁYW 

Hosia to wszystko jasne
...hehe
...hehe
Hefajstos co to za teksty obleśne trochę kultury.Tu też małe dzieci zaglądają jest 13:00 weź z takim tekstami nie wyjeżdżaj na porządnym forum!!!!!!!!!!!
Czarodziejka sama jestes oblesna . Poczytaj definicje co to jest ciagnienie druta.
Jak to ci sie kojarzy tylko z tym to widac jakie ty masz mysli.
Nie interesuje mnie Twoja gwara-trochę kultury i ogłady
tłoczenia i ciagniena drutow i pretow. Obróbka plastyczna
Obróbka plastyczna - metoda obróbki metali polegająca na wywieraniu narzędziem na obrabiany materiał nacisku przekraczającego granicę jego plastyczności, mającego na celu trwałą zmianę kształtu i wymiarów obrabianego przedmiotu. Zawsze uzyskuje się poprawę własności mechanicznych. Proces kształtowania może przebiegać w warunkach: na gorąco, na pół gorąco lub na zimno (klasyfikacja ta zależy od temperatury rekrystalizacji odkuwki).
Technologia obróbki plastycznej była już znana 3000 lat przed naszą erą. Obecnie jest uważana za jedną z ważniejszych technologii obróbki metali. Statystyczny samochód składa się w 90% z elementów wykonanych tą technologią. Karoseria jest tłoczona, natomiast podwozie (wałki, zawieszenie itd.) oraz elementy silnika (korbowody, wały korbowe, tłoki itd.) to odkuwki.
Obróbka plastyczna - metoda obróbki metali polegająca na wywieraniu narzędziem na obrabiany materiał nacisku przekraczającego granicę jego plastyczności, mającego na celu trwałą zmianę kształtu i wymiarów obrabianego przedmiotu. Zawsze uzyskuje się poprawę własności mechanicznych. Proces kształtowania może przebiegać w warunkach: na gorąco, na pół gorąco lub na zimno (klasyfikacja ta zależy od temperatury rekrystalizacji odkuwki).
Technologia obróbki plastycznej była już znana 3000 lat przed naszą erą. Obecnie jest uważana za jedną z ważniejszych technologii obróbki metali. Statystyczny samochód składa się w 90% z elementów wykonanych tą technologią. Karoseria jest tłoczona, natomiast podwozie (wałki, zawieszenie itd.) oraz elementy silnika (korbowody, wały korbowe, tłoki itd.) to odkuwki.
pozdrawiam nok66 i Hosia
a cos od siebie nie umiesz powiedzieć?tylko wkleić stronke z netu?
Gała dziękuje za wsparcie

Siemka
Cio tam
Wygraliście coś wczoraj?
Cio tam
Wygraliście coś wczoraj?gała wygrałeś coś ostatnio?Dawno Cię nie widziałam

??
W typowaniach coś poległo ?
Siedemnastka jakoś odstaje... ciekawe dlaczego
Siedemnastka jakoś odstaje... ciekawe dlaczego

gwiazda ja nie a Ty?
zanotowałam sobie ...hefajstos też go sobie chwali