Wpisy 2 283 387 – 2 283 486
27 lutego 2015 14:25 → 27 lutego 2015 17:38, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 160 000 zł
Ja wygrałem 15 złotych przy stracie 5 złotych więc w cale nie jest tak najgorzej
u mnie 5/10 i 4/10 i dużo obok o jedno poprzesuwane , byłoby 9/10
Dzięki
choć wiem że teraz minimum 3 losowania pewnie nic nie trafie
choć wiem że teraz minimum 3 losowania pewnie nic nie trafie
krzysiu,a tak swoją drogą brakuje Ci czegoś lub kogoś
Przecież masz tu swoich przyjaciół
Przecież masz tu swoich przyjaciół
gracz pafty bks wygrał w multi multi ...bardzo wysokom wygranom...3z5 szacowanom wstępnie na uwaga 4 zeta słownie cztery zeta
Mogę wam powiedzieć,że przerwa dużo daję, prawie miesiąc nie grałem a kilkanaście złotych do mojej kieszeni
UWAGA, daję złotą ósemkę na 21:40
Przynajmniej mam taką nadzieję.
8,15,30,36,62,75,78,80
poszło
Przynajmniej mam taką nadzieję.
8,15,30,36,62,75,78,80
poszło
Swego czasu TS grzmiał na wszystkie strony świata, że będziemy wygrywać nawet ... 500 zł trafiając 4/6 w Lotto...
......................................................
Niestety, cudów nie ma.
TS schodzi na psy...
W 2005 roku za wygraną 4 w Lotto dostałem około 104 złotych.
Wczoraj za wygraną 4 TS płacił około 45 zł...
.........................................................
......................................................
Niestety, cudów nie ma.
TS schodzi na psy...
W 2005 roku za wygraną 4 w Lotto dostałem około 104 złotych.
Wczoraj za wygraną 4 TS płacił około 45 zł...
.........................................................
to już większe prawdopodobieństwo jest na 3/3 w Multi Multi, i wygrana większa bo 54 zł
Dobra mili Państwo, na mnie czas, i do zobaczenia o 21:40
coś czuję że dzisiaj wygram...
gorzkie żale na fujarce
coś czuję że dzisiaj wygram...
gorzkie żale na fujarce
Tadeo...
Ja już nie gram... Zniechęciłem się do TS po ostatniej rewolucji cenowej z 2 na 3 pln za Lotto.
" Precz z TS "
...........................................
Ja już nie gram... Zniechęciłem się do TS po ostatniej rewolucji cenowej z 2 na 3 pln za Lotto.
" Precz z TS "
...........................................
Tak wczoraj losowali w niemieckim ...KENO... .
o2, o3, o4, o6, o8, o9, 10, 11, 15, 18, 20 ..... .
...................................................
Kumulacja: 5 o0o o0o euro.
o2, o3, o4, o6, o8, o9, 10, 11, 15, 18, 20 ..... .
...................................................
Kumulacja: 5 o0o o0o euro.
Wiosna...
Dzisiaj widziałem ... wilgę.
........................................
Dzisiaj widziałem ... wilgę.
........................................
Przerwa.. .
szok...trafilem 8/9 ...2 tys..o masakra na chybił trafił...alejaja..jedna obok...coza pech bloby 70 tys..
gracz pafty bks wydrapał w zdrapce zodiak narowistego byka z polski-gratulujemy -po odbiór byka prosimy zgłosić się do stajni tS =rolnik tees
Dan83r to no foto poprosimy
Wędrowca netowy
Witam was..2 lata temu..udalo mi sie mi trafic..8/9..byla to sroda..14 00h i rowno tydzien pozniej ta sama h..udalo mi sie trafic 7/9-z plusem..900...codalo wygrana 2900zl.
mozecie nie wierzyc...rozumiem was..ale sam do dzis uwazam tamtenmies za moj najszczesliwszy..CHYBIL TRAFIL..zaznaczam padla wygrana...obie..
tydzien po tyg..wygrane..to byl elegancki miesiac. niedosyt..choc niedosyt pozostal..bobylo naprawde blisko..
tydzien po tyg..wygrane..to byl elegancki miesiac. niedosyt..choc niedosyt pozostal..bobylo naprawde blisko..
w de..trafic 4..jest szybciej niz w pl..bez watpienia..spiel77 lub super6..ciekawa oferta..
w ciagu 3 lat grania wde..udalomi sie trafic..11 czworek trojek nie wspomne..mnostwo...w Glucspierale udalomi sie trafic max 2 liczby 20 jurkow..i spiel 77 17 jurka..i tylew temacie dalej niemoze pojsche
i czworka od swieta..i zro konkretow,,wole graw de..zdecydowanie...
tylko wspólczuc..samnie tak dawno trafilem 4 mowie..bedzie 200zl..a tu 76zl..masakra.
tylko zaproponowalem..nomoi mili..kazdemu zwaszyczewygranej..kombinujmy..by wycisnacz nich..cokolwiek heee
snopek to ile teraz tam kosztuje flaszka ?
kiedyś kupowałem tam Gorbaczowa
0/7 litra kosztowało nie całe 10 Marek
kiedyś kupowałem tam Gorbaczowa
0/7 litra kosztowało nie całe 10 Marek
a moge podać 5 multi która na 100 % nie wyjdzie dziś wieczorem 1,2,3,4,5 głowe daje że nie wylezie
16 58 60 62 68 70.....to sa liczby..na ktore wygralem 6z6..w keno..500zl...miesiac temu..polecam te liczby ..
Dan83r awansowales teraz na gościa ze smoczkiem
ela52
gratki za 8/9 z chybika, niedawno inny użytkownik trafił 7/9 z chybika; a miałem na wiecżór nie grać ale puszczę i ja z chybika- w końcu skoro 7/9 było, 8/9 było to tera czas na 9/9
a dziś 5/6 w keniaka na 7ki i najwyższa w tym roku moja wygrana w drapce po 1zł- ...całe 40zł w lotku
a dziś 5/6 w keniaka na 7ki i najwyższa w tym roku moja wygrana w drapce po 1zł- ...całe 40zł w lotku
sprawdzalem kupon wyslany 9z9..z wygrana 8/9 rok 2013..wyslany o 13 46 Chybil Trafil.. tuz przedz zamknieciem.
Ameryka to ciekawy kraj.. .
Znowu jakaś strzelanina, kilka osób zabitych.. .
.................................................
Znowu jakaś strzelanina, kilka osób zabitych.. .
.................................................
AlbinLotto.. .
Cześć Mini Lotto dupa blada 0/5 a przedwczoraj 1/5 i 1/5. Byłem na korepetycjach 2 godziny w gimnazjum pani matematyczka tłumaczyła zadania.
Marek...
Nie gram.
Nie gram.
A wy ile trafiliście ? Znaczy chciałem dzisiaj wysłać ale zapomniałem kasy podchodzę z skreślonymi kuponami ale jak mam zapłacić o kurde portfela nie ma i musiałem podziękować niestety.
Krzysio
Ucz się ucz nauka to potęgi klucz .
Jak będziesz miał dużo kluczy będziesz woźnym
Ucz się ucz nauka to potęgi klucz .
Jak będziesz miał dużo kluczy będziesz woźnym