Wpisy 2 279 868 – 2 279 967
22 lutego 2015 20:07 → 22 lutego 2015 21:27, 100 wpisów
Taylor biedronka jeśli się nie mylę takie coś organizowała ale zakupy za 50 zł minimum trzeba było zrobić ale to też pic na wodę ktoś tam wygrywa ale oczywiście nie ja czy ty trzeba mieć szczęście i tyle
Ciekawe to brzmi Szkoda, że nie mam znajomych w TS, to bym każde zdrapki prześwietlał sobie czy znajduje się tam jakaś wygrana. Zapomniałem jak to się poprawnie nazywa....(takie fioletową lampą-gdzie sprawdza się pieniądze czy są prawdziwe) To bym wygrywał hahah
aaa no w Biedronce robiliśmy zakupy 3 zdrapki poszły na marne ( zagraj jeszcze raz naciąganie
no tak Taylorze-na lottolandzie tam są loterie m.innymi niemcy,austria oraz polskie oczywiście
http://suchen.mobile.de/auto/fiat-126.html?isSearchRequest=true&lang=de&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.modelId=4&ambitCountry=DE&zipcode=89415&zipcodeRadius=100
Marketing sprytny Kiedyś pamiętam sytuację sieci real, kiedy były jakieś nagrody do wygrania i milion złoty na zakupy w całej Polsce losowanie numerków. (Klikali enter tak przez 2h, Stali uczestnicy na dworze....zimno było, zaczął deszcz padać. I zbuntowali się ludzie, że to jakieś oszustwo, i wszyscy się rozeszli Zarząd zdecydował, że wyniki poda w internecie kto wygrał haha Masakra.
Taylor >> musisz lampkę ultrafiolet kupić i będziesz wiedział jakie
numerki będą i wygrasz
numerki będą i wygrasz
Snopek to zagranicą ma cenę taki fiat A brat na złom dał go i dostał 100zł tylko Bo nikt nie chciał kupić
Ej witam ma ktoś link do ceremonii bo zaraz nasze będą odbierać brązowe medale a ja nie mam TVP Sportu ? A po za tym wielkie brawa dla pani Jaśkowiec i Justyny gratuluję medalu choć powiem wam liczyłem na niego że będzie ten brązowy i jest.
Fiolet w butelczynie.
Taylor
zgrywus.. to teraz już masz numerki czy czary będziesz odprawiał w mapkach ???
Gdzie jest ceremonia medalowa ? Czemu nie ma w TVP np 1 czy 2 ?
ja też nie, bo jak na 10 to mam 2 albo 3 trafione. A jak zmniejszę i zagram na 5 czy 6 skreśleń to nic już nie mam hahaha.
witamna wieczor 10 kaskada w sobote mialem 3/5 w mini w systemie 6 skreslen
4 zaklady
Krasnalka.. x 100
czarek 3mam w kciuki xd i za resztę chcących wygrać też No dobra za siebie też trzymam haha
krasnalka jeszcze 20 minut musisz poczekać Chyba, że nic na dzisiaj nie posłałaś
Niebawem czas na Tuskową parę liczb: 19 - 57.
..................................................
..................................................
Hartge
a jak dla mnie / jeśli niestety mowa tylko o obecnych warunkach/ to mini i lotto
a jak dla mnie / jeśli niestety mowa tylko o obecnych warunkach/ to mini i lotto
Zestaw " Ostatnia Deska Ratunku " dał tylko ... 2 liczby>
Mało... .
/19 - 57/ + /45 - 54/.
........................................
Mało... .
/19 - 57/ + /45 - 54/.
........................................
Krasnalka:
19 - 57 ----->> 1957r. Data wyprodukowania Tuska.
...............................................
19 - 57 ----->> 1957r. Data wyprodukowania Tuska.
...............................................
Krasnalka...
Tusek uciekł z Polski za chlebem...
...................................
...................................