Wpisy 2 279 768 – 2 279 867
22 lutego 2015 18:31 → 22 lutego 2015 20:06, 100 wpisów
Żona leży w łóżku. Przychodzi mąż z owcą pod pachą i mówi:
-Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa.
Żona:
-Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca.
Mąż:
-Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie.
-Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa.
Żona:
-Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca.
Mąż:
-Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie.
Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary:
- Urlop?
- Tak...
- A dzieci państwo posiadają?
- Posiadają...
- A to tym razem państwo nie zabrali?
- Nie zabrali...
- Tylko we dwoje? Romantyczny wypad!
- Tak...
- A kto został z dziećmi?
- Żona.
- Urlop?
- Tak...
- A dzieci państwo posiadają?
- Posiadają...
- A to tym razem państwo nie zabrali?
- Nie zabrali...
- Tylko we dwoje? Romantyczny wypad!
- Tak...
- A kto został z dziećmi?
- Żona.
Młoda mężatka tuli się do męża i pyta:
- Czy ty naprawdę ożeniłeś się ze mną z miłości?
- No przecież! Jesteś brzydka, głupia, biedna, więc to z pewnością miłość.
- Czy ty naprawdę ożeniłeś się ze mną z miłości?
- No przecież! Jesteś brzydka, głupia, biedna, więc to z pewnością miłość.
ekstra pensja dodatkowa liczba to 4 cztery
kupony 1kupon 1,2,26,29,34.
2kup 1,20,26,29,34 . 3kup 1,22,26,29,34 .
4kup 2,20,26,29,34. 5kup 2,22,26,29,34 .
6kup 20,22,26,29,34.
kupony 1kupon 1,2,26,29,34.
2kup 1,20,26,29,34 . 3kup 1,22,26,29,34 .
4kup 2,20,26,29,34. 5kup 2,22,26,29,34 .
6kup 20,22,26,29,34.
snopek>> licencję mają?
To że jesden sąd coś postanowił to w tym kraju niewiele znaczy. Inna instancja może wydać zgoła odmienny wyrok.
To że jesden sąd coś postanowił to w tym kraju niewiele znaczy. Inna instancja może wydać zgoła odmienny wyrok.
monet muszą mieć licencję to podstawowy wymóg prowadzenia takiej działalności
A swoją drogą to jest ciekawe..
"Stwierdzono tym samym, że działalność spółki nie jest związana z organizacją gier hazardowych."
to kużwa z czym jest ?
Związana?
"Stwierdzono tym samym, że działalność spółki nie jest związana z organizacją gier hazardowych."
to kużwa z czym jest ?
Związana?
Trzęsienie ziemi w Ugandzie.
Zginęło kilkadziesiąt osób, kilkuset rannych.
Uszkodzonych zostało 120 domów.
Eksperci obliczają straty na 8.95 $.
Zginęło kilkadziesiąt osób, kilkuset rannych.
Uszkodzonych zostało 120 domów.
Eksperci obliczają straty na 8.95 $.
Przychodzi facet z krzywym zgryzem do lekarza, wchodzi bez kolejki do gabinetu i siada jak gdyby nigdy nic na krześle dla pacjenta, a lekarz:
-Panie, co Pan?! Przecież kolejka jest.
-Dzień dobry. Ja na krzywy ryj.
-Panie, co Pan?! Przecież kolejka jest.
-Dzień dobry. Ja na krzywy ryj.
a zapomniałem w 3gry.pl jest opcja gry przez sms i darmowej gry z szefem
WitamD Ja w te 3gry.pl gra z szefem obczaiłem, śledziłem 2 miechy jakie liczby zmieni (kiedy zmieni) czy się powtórzy coś z tego. I tylko (2) były trafne na 3 losowaniu dopiero lub na kolejnych.
Co do sms - nie próbowałem jeszcze. Raz gdzieś w innym serwisie posłałem, to mi prenumeraty jakies przychodziły, że wywalić kartę musiałem
Co do sms - nie próbowałem jeszcze. Raz gdzieś w innym serwisie posłałem, to mi prenumeraty jakies przychodziły, że wywalić kartę musiałem
nie namawiam ale to jedyny serwis do którego mam zufanie i gdzie gram bo jestem za granicą,raz mi się zdarzyła większa wygrana i kasę miałem na koncie w dwa dni,tera zaktualnie gram w MM,lotto plus i mini.Pisałem do nich w sprawie EP odpisali że narazie nie planują rozszeżenia oferty
hehe Snopek to dobrze Tak trzymaj Mogę Ci serdecznie pogratulować Po korespondowałbym z Tobą więcej na ten temat aby pogadać niż tutaj.
snopek>>
w wolnej chwili przeczytaj.
http://finanse.wp.pl/kat,1037883,title,Czy-mozna-grac-w-Lotto-przez-internet,wid,15824670,wiadomosc.html?ticaid=11463b
Nieco więcej.
w wolnej chwili przeczytaj.
http://finanse.wp.pl/kat,1037883,title,Czy-mozna-grac-w-Lotto-przez-internet,wid,15824670,wiadomosc.html?ticaid=11463b
Nieco więcej.
Snopek, a jak tam zagranicą z graniem, coś udaje się wygrywać? Czy to wszystko takie samo jak w Polsce.
monet ok , moje zdanie jest takie w tej kwesti, nikt w chorym kraju jakim jest PL ,nie dostanie zgody na prowadzenie działalności, nie zgodnej z prawem
Snopek hehe no to nie ma tak źle jak trójeczki lecą
W tym roku będą ustalać podobno czy TS będzie można przez internet kupować kupony bez wychodzenia z domu do kolektury Tylko napisali, że będą szukać firmy, które są tym zainteresowane. (dziwne to trochę, że jakaś firma ma maczać palce w tym) hehe. Taki artykuł czytałem w styczniu.
W tym roku będą ustalać podobno czy TS będzie można przez internet kupować kupony bez wychodzenia z domu do kolektury Tylko napisali, że będą szukać firmy, które są tym zainteresowane. (dziwne to trochę, że jakaś firma ma maczać palce w tym) hehe. Taki artykuł czytałem w styczniu.
<< Dobry wieczór >>
.........................................
.........................................
Podaje szczęśliwy zestaw liczb.. .
Było 3 x 4/12 w Lotto Plus i we ostatni wtorek 4/12 w lotto pl.
<< o3, o7, o9, 14, 18, 20, 25, 30, 33, , 36, 45, 46 >>
/18, 30, 36, 45/ te trafione z wtorku.
/Te liczby były typowane do Lotto de, ale tam było... kiepsko/.
Zestaw powstał 4 lutego.
Było 3 x 4/12 w Lotto Plus i we ostatni wtorek 4/12 w lotto pl.
<< o3, o7, o9, 14, 18, 20, 25, 30, 33, , 36, 45, 46 >>
/18, 30, 36, 45/ te trafione z wtorku.
/Te liczby były typowane do Lotto de, ale tam było... kiepsko/.
Zestaw powstał 4 lutego.
Snopek.. .
Taylor...
.........................
.........................
Dobry wieczór
Kto grał ekstra pensje przyznać się ja za 3 dychy zagrałem chyba oszalałem
Kto grał ekstra pensje przyznać się ja za 3 dychy zagrałem chyba oszalałem
No A ja pamiętam taką sytuację, że właśnie się z któregoś dnia powtórzyła czwórka, jakieś pół roku wstecz. Różnymi kombinacjami idę A TS zawsze mnie ominie
Ja puściłem skromnie jeden zakład Bo ostatnio poluje na Mini Lotto i same dwójki
Hartge.. .
----------------------------------------
----------------------------------------
" Kto gra w Ekstra Przekręt to jest .... ."
.......................................
.......................................
Ciekawe, czy przeżyła atak niemiecka kumulacja w Lotto de ???
....................................
Było aż ... 19 milionów euro.
....................................
Było aż ... 19 milionów euro.
Czaicie, że ostatnio napisali, że po 2020 roku emerytur nie starczy. Jedynie na dwa miesiące To ja jak pójdę do pracy, to zacznę sam odkładać Chyba, że snopek mnie ściągniesz zagranicą do pracy
pewnie nie ale w piątek jeden szczęśliwiec 49 mil. euro w euojackpot zabrał
Ale lepiej płacą niż w naszym ...TS.
......................................
......................................
cze Hartge
okropna mini, a w exp - 3 dychy mówisz ? to, w sumie w odpowiedzi na te retoryczne chyba pytanie - nie potwierdzam, ale i nie zaprzeczam
okropna mini, a w exp - 3 dychy mówisz ? to, w sumie w odpowiedzi na te retoryczne chyba pytanie - nie potwierdzam, ale i nie zaprzeczam
HARTGE ja też, ostatnio zerknąłem 3 losowania wstecz za który kupon nie posłałem miałbym trójkę ;/ . A w lotto nie chciało mi się dokładać złotówki miałbym czwórkę . Normalnie złośliwość się to nazywa ze strony TS
Nie wiem.. . Nie gram.
Tania tania ale wygranych nie ma można grać cały tydzień i nie mieć trójki wiem po sobie a grałem też systemami 6 i 7 zero zwrotu jak ktoś trafi czwórkę lub piątkę to jest happy
słyszałem nie którzy wolą systemem - chyba się to nie opłaca co?
Robal ostatnio coś krucho u nas z wygranymi w centralnym miejscu jestem zaniepokojony
Może list napiszemy do TS żeby każdy po kolei z nas wygrał główną wygrana ? haha
Damian Myślałem, że to mama pisze Aż zajrzałem w Twój profil To samo mówi
Taylor hihihi nic łatwo w życiu nie przychodzi nawet wygrana to tylko złudzenie ale kto nie próbuje ten nie daje sobie szansy na zmianę mama wie co mówi
Taylor myślałem że sobie dorobię do samochodu u Ts a tu nic większego nie mogę wygrać takie to życie porąbane hihi
Hartage Ja też chcę właśnie samochód może być nawet używany rocznie, byle sprawny za nie dużą kwotę Jak na życie studenta hehe
Podobno Ministerstwo Finansów jakąś akcję planują, zbieranie paragonów ze sklepu (gdy zrobiliśmy jakieś zakupy). I mają być losowanie nagród samochodów, smartfonów, laptopy... tylko się nie doczytałem do końca o co chodziło dokładnie...bo mi się w win8 włączyła aktualizacja i bum zniknęła ta strona
Taylor tak coś też słyszałem za minimum 10 zł zakupy chyba i szansa na zdrapki jakieś