Wpisy 227 762 – 227 861
15 lutego 2011 20:26 → 15 lutego 2011 21:56, 100 wpisów
mala557 33,40 tej parki nie było jeszcze w tym roku i nie byłó również żadnej parki z tej sumy 73
korn748 hmmm, czyli jest duże prawdopodobieństwo, że ta parka może wpaść

mala557 słabiutka ta parka. Teraz sprawdziłem poprzedni rok 2010 r. tylko jeden raz była na całe 365 dni ale może w tym roku. Kto wie

Pasko. Czy są techniczne możliwości uzupełnienia typowań Multi. U mnie poz. 336 typowań nie weszło typowanie piątek i chciałem
je ponownie zatypować, jednakże ukazuje się informacja, że oddałem typy na najbliższe losowanie.
je ponownie zatypować, jednakże ukazuje się informacja, że oddałem typy na najbliższe losowanie.

mala557
nie przejmuj się zawsze wszystko może się zmienić.
lewa ręka zaczęła mnie swędzić.

nie przejmuj się zawsze wszystko może się zmienić.lewa ręka zaczęła mnie swędzić.

kasika 
awarii doznał. Wpisów nie było widać i dałem se z nim spokój.Może kiedyś się zrobi jakiś.

awarii doznał. Wpisów nie było widać i dałem se z nim spokój.Może kiedyś się zrobi jakiś.
a tam co tam gry chciałam z tobą popisać a Ty nawet na gg się nie odzywasz

ja wzięłam 1 zakład na ch-t i wyobraź pojawiła się ta sama parka 33 i 40

Użytkownik lottotest dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik korn748 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik mala1438 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik ricardos dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik gonia1 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Witam. Jak widać wróciła promocja na wytypowanie 6/12 w Lotto. Życzę powodzenia! Pozdrawiam
ricardos dobry pomysł z Mini
Pasko zobazc wpis ricardos w promocji 
Pasko zobazc wpis ricardos w promocji 
Użytkownik ines_ce dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik kantor50 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik krysia kk dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik majgrz11 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
mm na 22 20,24,28,32,39,40,45,51,67,79
2,5,14,15,22,24,39,42,45,55
Powodzenia

Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Dorotka..
..witaj
..witajkasika dobra jesteś idziesz spać jak największe emocje przed Nami.

Użytkownik miroslav dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Witam ponownie.

kantor50...hej..Kajmany w komplecie
..jak miło
..jak miłoUżytkownik lucek dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Darku.....hm...koty chodzą swoimi drogami

Użytkownik lemoniadowy joe dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Dorotka...no to powiedz kto dziś będzie rozdawal miliony???
Narazie czekamy na emocje. Mam nadzieje że w multi będzie dziś pare 70- tek a w lotto kto to wie......

Użytkownik śmieszka:-) dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Dorotka..jaka optymistka
Myslę ze wystarczy dla wszystkich

Myslę ze wystarczy dla wszystkich

Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!

...ale tu sie szkole