Wpisy 2 277 587 – 2 277 686
20 lutego 2015 00:40 → 20 lutego 2015 05:14, 100 wpisów
Dobra wracajmy do rzeczywistości czyli która odpowiedz i dlaczego ?
co to za idiotyczne szantaże ?
Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy
Bez serc, bez ducha, to szkieletów ludy
Ja nie mam koguta.
Dobra jocia nie dowalajmy sobie przecież wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami.
Każdy powinno tak być miły powinien być i pomocny drugiemu.
Mam jak każdy plusy i minusy ale do błędów potrafię się przyznać.
Ja Ci będę mówił siostro,
Ty mi możesz mówić bracie,
Albo siostro, po tej nocy nieprzespanej
Może lepiej że nie wyszło
Bo twój stary w razie gdyby
Był bezbronnym tak jak w plecy taksówkarzem..
śpiewnik turystyczny
Ty mi możesz mówić bracie,
Albo siostro, po tej nocy nieprzespanej
Może lepiej że nie wyszło
Bo twój stary w razie gdyby
Był bezbronnym tak jak w plecy taksówkarzem..
śpiewnik turystyczny
jocia a ty masz maturę ?
Krzysiu tu się mylisz ja niedawno bo wczoraj idę przez miasto przede mną tupta dziunia no wiesz taka laseczka na szpileczkach rączka zgięta w łokciu a na nim torebeczka Nagle trach miasto rozkopane zagapiła się we witryne wpadła do rowu podchodzę podaję pomocną dłoń wyciągam ją i nie wiem co mnie podkusiło przedstawiam się i mówię gabriel a ona wiesz co mi odpaliła ? ...DUPA A NIE ANIOŁ JAKBYŚ BYŁ ANIOŁ TO BYŚ MNIE ZŁAPAŁ więc pytm czy ona była miła ?
Jak zdam maturę macie jak w banku skończę wreszcie pisać o maturze macie moje potwierdzenie. Jak zdam oczywiście.
GABRIEL opisz ją dokładnie jak wyglądała wiek itp.
jocia a matematyki pewnie nie było.
Będę o 7:00.
wiem że torebeczkę miała złotą taką zgrabną nogi do samej ziemi nawet poniżej gdy leżała w tym rowie
Albo 8:00.
GABRIEL i dalej opisuj ją.
Krzysiu jak na studenta przystało umowmy się na 9-tą
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
Kiedyś tak studenci protestujący umawiali się komuną na uniwersytecie szeptali se do ucha na korytarzu że jutro o 9-tej bo widzieli szpiegów na korytarzach i nazajutrz zjechała się kolumna MYLYCJI a oni pootwierali okna i śpiewają ...UMÓWIŁEM SIĘ Z NIĄ NA 9-TĄ
KrzysztoF CCCP ..ja tak wygladam
---
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/51340_simpson-maly-mozg.jpg
--
---
http://www.tapetus.pl/obrazki/n/51340_simpson-maly-mozg.jpg
--
w księzycową piękną noc kiedyś pojechałem z dziewczyną na biwak Jocia i ona mnie budzi w środku nocy i mówi ...patrz gwiazdy księżyc - co to znaczy a ja ziewam i mówię że jutro będzie piękny dzien A ona mówi NIEEEE!!! Ty ciołku to znaczy że zaje... nam namiot eghhh to była romantyczna dosadnie dziewczyna
nie wiem Jocia co to znaczy zajumać ale wiesz że ja Ci tak źle nie życzę Czy to z tego filmu Dzumandżi ?
Mam nadzieję że ona teraz mnie nie czyta ale powiem Ci grzała mnie trochę tzn ciepła była
A na ile wolt ta poduszka bo widzisz jakoś nie mam zaufania do prądu
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
a zresztą mam uprawnienia tylko na 6 volt
Moja babcia miała taką bezpieczniejszą poduszkę na gorącą wodę tzw. TERMOFOR
Raz jej ta poduszka puściła szwy i rano no że tak nieładnie powiem wyglądało jakby babcia się we śnie zmoczyła a potem dziadek musiał tę poduszkę jak dętkę łatać na gorącą łatkę
Gonzaga Ty w sumie to tak do końca niepotrzebnie się musiałeś logować
Szukam dziewczyny znaczy pisze taką 17 latką ale nie wiem czy pójdzie ze mną do restauracji może ktoś o niej pamięta co pisałem 3 domy mieszka ode mnie ?
Krzysiu chłopaku sympatyczny na pewno Ci nie odmówi tylko musisz do ego podejść rozważnie tzn nie że matematycznie ale bardziej tu proponowałbym literacko A powiedz mi jak u Ciebie z polskim ?
Już lepiej.
No to chłopaku będzie wszystko fifa rafa tylko bądź z nią szczery jak tu z nami Trzymamy za Ciebie kciuki
https://www.facebook.com/560302370726857/photos/a.560305377393223.1073741828.560302370726857/759037307520028/?type=1&theater a o niej co powiecie ?
Dajcie jakieś rady ?
iem być miły szczery komplementy bo dla mnie być z dziewczyną to coś wyjątkowego nie przelotna miłość i fizyczna ale coś pięknego .
https://www.facebook.com/UwielbiamPonczochy/photos/a.404441516269740.81172.312483505465542/553976987982858/?type=1&theater
Tak najpiękniejsze jest by się razem zestarzeć w poszanowaniu wzajemnym i miłości Mieć dzieci wnuki pra wnuki pra pra wnuki eghhhhh Wiem co mówię bo mam wzorce w swojej rodzinie
Tak Krzysiu patrzę na tę dziewczynę przy oknie i ona tak z gołą pupą ;-) czy aby się nie przeziębi ?
Na którą ?
Ale ładna co.
Bo widzisz Krzysiu to wszystko kwestia gustu Niedawno idąc przez miasto ulicą zobaczyłem parę zakochaną ona krąglutka ciepła miła radosna a on jak gwizdek od parowozu ale cudny kontrast bo do siebie pasowali on ją obejmowal w talii ona trzymała mu rękę w tylnej kieszeni spodni i tak sobie szli niezwracając uwagi na nikogo i na nic
https://www.facebook.com/458663804233394/photos/a.458665767566531.1073741827.458663804233394/458665690899872/?type=1&theater
Która z których co podałem najładniejsza ?
Nie nie Krzysiu lepiej chodźmy spać bo sobie coś o nas pomyślą że my tu tak sami i przeglądamy strony wwww gołe stwory pl A czy Ty nie miałeś się uczyć z matematyki ?
Chyba biała bielizna.
To z Facebooka jest.
KrzysztoF CCCP ..wybierz po jedno słowo ..uczyć matematyki czy pintol bejrzec lizaki na stronie wwxxx
Gdybyś sobie już nie ulizała tych warkoczyków to normalnie bym Cię potargał jeszcze
Gramy po jednym zakładzie
dziś 1 mm na dwa los
wczoraj graliśmy w lotto 3/6
Mini 0/5
dziś 1 mm na dwa los
wczoraj graliśmy w lotto 3/6
Mini 0/5