Wpisy 2 277 487 – 2 277 586
19 lutego 2015 23:33 → 20 lutego 2015 00:40, 100 wpisów
błagam tylko nic o aniołach bo to już dla mnie staje się nudne ot imię po babce mam
po prostu trza ją skreślić zaraz dam wam namiary zapiszcie raz dwa..trzy ..piąta kratka u góry od lewej
A co to za organizacja ta COŚ CBŚ to znam raz wpadli do mnie przypadkiem
Według was Kowalczyk zdobędzie medal na 30 km stylem klasycznym a może z Sylwią w sztafecie ugrają medal no i oczywiście skoczkowie szansa na medal i Kamil Stoch indywidualnie jeszcze sporo emocji przed nami choć szkoda było blisko medalu ewidentnie skopany start.
wpadli i pozamiatali interes, tak powstają ,,Markety,, w miejscu ,,coś,,
dms jaki medal liczę na złoto i powtórkę z Vancouver a ty ?
Jocia znam emotke raz wracam nad 4-tą nad ranem i taka kruszarka nade mną stanęła i mówi ..choleroooo o której to się wraca a ja do niej mówię ..kobieto jakie wraca jakie wraca , ja tylko po gitare
http://www.multipasko.pl/typowania/krzysztof-c/multi-lotek/pewniaki/#szczegoly 3 pewnik z rzędu !!!
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/1381445,MS-Falun-2015-pierwsza-medalowa-szansa-Justyny-Kowalczyk
KrzysztoF CCCP ..masz bardzo dobrze 1/1 i średnie 2/2 ..jesteś bezmózgu powinoo kreśleć zostawić parka i kombinacja 10 pewniaków .razem moze wpaśc 3/3 ...4 razy i zapóznoo
Ale to bieg łączony też będzie ?
krzysio moja sprawa.
Znam się na biegach łączonych raz zrzutka była wszyscy się połączyliśmy a Czesio pobiegł do monopolowego
Czyli jeszcze 5 biegów przed Justyną.
Jocia to dziwna kobieta a to się z drzemnie to chrapnie przebudzi coś zagada i znowu zaśnie
Znam się na biegach łączonych raz zrzutka była wszyscy się połączyliśmy a Czesio pobiegł do monopolowego
to był biathlon
to był biathlon
Weeeesołe jest życie staruszka hehe gdy idzie z dziewczyną do łóżka hehe
Żeby chociaż jeden medal zdobyły i ten z najcenniejszego kruszca szkoda że nie ma dychy klasykiem.
No dobra powodzenia miłośnicy bajek,bolidów..........sauna stygnie.
Ale to jest w zakładach bukmacherskich i dosyć dobre kursy na Justynę są ale to ona wystartuje aby w biegu łączonym 2 razy 7.5 i 10 stylem dowolnym ?
Yota ..tu nic przejmuj ..ludzie mają taki nerwosol ..duzo tu powiedzieć,,
Tak mi kiedyś babcia pogroziła gdy poszliśmy nad staw i rzuciłem bochenkiem chleba oj gabryjelku tak nie można przecież mogłeś zatopić kaczuszkę
Dobra widzę że nie chcecie ze mną pisać a więc idę spać.
schyl się ooo oo to to to po lewo widzisz kabelek ciepło ciepło w wtyczkę widzisz ?
Kiedyś taką ciocię Jadzię miałem i ona starsznie całuśna była Zawsze chciała się ze mną całować a ja buczałem a mama mowiła noooo gabriel pacałuj ciocie a ja buuuuu ależ mamusiu zaa co przecież byłem grzeczny
Ostatni raz piszecie ze mną bo idę spać. A jutro o 14:00 idę do gimnazjum na dwie godziny korepetycji z matematyki a miałem zadań sam trochę porobić.
Krzysiu spokojnie z matematyki sobie dasz radę tylko musisz opanować podstawowe sześć baaaa góra 10 liczb
GABRIEL funkcje kolega mówił że przede wszystkim mam opanować i matura zdana i co jeszcze a zadani najlepiej robić z arkuszy czy różne ?
Dobranoc.
Krzysiu w sumie to matematyka to ważna sprawa bo nie będziesz umiał równo rozlać flaszki na trzech ale pamiętaj i posłuchaj starego weterana i pamiętaj w każdej flaszce jest 21 gul gul gul resztę sobie myślę wyliczysz
A tak apropo dziadka Gonzaga to przypomnij bo widzisz ja tu się społecznie udzielam i jak widzisz wszystkim pomagam i już nie pamiętam
GABRIEL a ty jaką masz radę dla mnie co do matematyki bo jak byłem na pierwszej lekcji to pani powiedziała że całkiem całkiem i jak rozbiliśmy to się dziwiła że jak mogłem nie zdać matury a i że wzory pamiętam co ważne umiem robić dobrze zadania z delty.
No widzisz Krzysiu ja podejrzewam że z Ciebie to zdolny gość tylko że troszku leń
Eghhhh a ja to lubiłem lekcje muzyki i kochałem się strasznie platonicznie w tej pani od nutek kiedyś powiedziała bo była lekcja o Moniuszce że on napisał opery straszny dwór i Halke ale najpierw podniósł Halkę i dopiero zobaczył straszny dwór
ok, rozlej na trzech, a jak przyjdzie ,,niewiadoma,, - do tego przyjdzie tej niewiadomej wypić ,,karniaka,, ???
Tu nie ma żadnego spisku DMS matematyka jest czysta prawdziwa no może też jej troszkę nie lubiłem bo nazbyt wykalkulowana i za dużo kombinacji
GABRIEL a tym po maturze ?
Mnie to się marzy takie losowanie lotto np oooo mam na ekranie specjalnego telewizora kręci się tarcza z cyferkami a ja rzucam lotkami a powiem wam że jak troszkę wypiję mam oko
dms pomożesz mi w zadaniach z arkusza albo GABRIEL ?
Krzysiu skromny ze mnie czlowiek i niebędę się publicznie przechwalał jakimiś papierkami ale gdzieś tam mam coś w ramce oprawione bodaj to był bieg na 100 metry
i kiedy polecę spać??? a już się pożegnałem, i siusiu, i paciorek był
I powiem Ci Krzysiu zawsze zdążałem przed zamknięciem monopolowego
KrzysztoF CCCP ..jestem osiołek i ile jest ty mistrzuniu
---
http://img.fastshell.pl/images/ooddd.jpg
--
---
http://img.fastshell.pl/images/ooddd.jpg
--
Zadanie 12. (1 pkt)
Dany jest nieskończony rosnący ciąg arytmetyczny (sn) o wyrazach dodatnich. Wtedy
A. a2 + a9 = a3 + a8 B. a5 + a7 = 2a8 C. a4 + a7 = a10 D. a4 + a6 = a3 + a8 stawiam na A. ale dlaczego ?
Dany jest nieskończony rosnący ciąg arytmetyczny (sn) o wyrazach dodatnich. Wtedy
A. a2 + a9 = a3 + a8 B. a5 + a7 = 2a8 C. a4 + a7 = a10 D. a4 + a6 = a3 + a8 stawiam na A. ale dlaczego ?
Bojciu Krzysiu na litośc Boską czy Ty wiesz jaka pora a Ty z takimi rebusami tutaj
20 do 4
W liczniku 20 a w mianowaniu 4 na moje. Ciąg arytmetyczny prawda ?
GABRIEL pomagasz czy mam na zawsze odjeść z tej strony ?
Czemu akurat B ?
To o której mam być rano ?
jocia bez serca jesteś ?
To o której mam być ?