Wpisy 2 277 427 – 2 277 526
19 lutego 2015 22:59 → 19 lutego 2015 23:59, 100 wpisów
dms taka jest tendencja już na całym świecie , ludzie odchodzą od telewizora
ale siadają przed kompem a tu jest wiele możliwości szukania prawdy
choć chcą blokować strony im nieprzychylne
Rajdowiec jeździ tramwajem dużo jara i to nie ten o którym myślisz.
2 277 430. jackwar 2015-02-19 (23:00) Wawa
ale nikt nie broni nikomu czytać, szukać informacji, analizować. to ostatnie nas tu sprowadza
ale nikt nie broni nikomu czytać, szukać informacji, analizować. to ostatnie nas tu sprowadza
Idę sobie jakiegoś dobrego filma obejrzeć przed spaniem bym wstał do roboty zadowolony bo jutro piatunio :d
chcesz cos wiedzieć, szukaj, analizuj, i nie bierz tego - co ci dają od ręki
Siema znowu wielka lipa od jutra strajk do odwołania poważnie
Multi Multi 2/5
Mini Lotto 1/5
A u was ?
Multi Multi 2/5
Mini Lotto 1/5
A u was ?
Multi Multi 23 27 45 53 67
Mini Lotto 7 24 28 32 37
Mini Lotto 7 24 28 32 37
Jaka lypa jaka lypa ?!!! Czesiu daj spokój bo jutro bedzie chrypa
KrzysztoF CCCp ///tak samo jak twój tatusku grał wiele lat i lipa ..a ty natepnie taki sam nie ma nic
A apropo chrypy kiedyś w obcym mieście idę przez taki tunel w bloku widzę z daleka że stoi w nim kilku typków nogi mi się już ugięły ale idę a że własnie miałem chrype i nieogolony byłem po imprezie to mnie uratowało bo jeden podchodzi i grzecznie mówi...teee ziomuś kopsnij piątaka a ja ochryple odpowiadam ledwo soorki nie mam a ten ich szefo to chyba był mówi ...teee Czesiu daj spokój nie widzisz że swój
krzysio o kogo ci chodzi ? O mojego tatę ?
Te lemingi to zdaje się jakieś gryzonie co popełniają zbiorowe
samobójstwo ale nie wiem czy to ta sama bajka.
samobójstwo ale nie wiem czy to ta sama bajka.
a jeżeli oglądałeś bajki, powinieneś wiedzieć, iż armia rosyjska wysadziła w kosmos, tuż po wojnie, miasto w Polsce, na potrzeby filmu wojennego. Miasto było dobrem kultury, zabytkiem
a propo piąteczki żulika na osiedlu mam takiego fajnego i zawsze jak go widzę daję mu dwa złote nie więcej ale kiedys wygrałem i z tej radości dałem mu całego piątaka i on tak biedny trzyma go na ręce patrzy na pę piątkę i mowi do mnie ...widzę panie gabrielu żeś pan na nogi stanął
No ja nie wiem gdzie słychać we wiosce jakieś odgłosy jakby ja nie wiem czemu ptaka czy coś jakiegoś zwierzęcia ?
W Lemingach zawsze lubiałem bombiarza bo wszystko wysadzał obił gostek rozpie....duchę
no w Lemingach była taktyka na wysokim poziomie trzebabyło odpowiednio angażować poszczególnych specjalistów aby przejść poziom
taki klapek dobra rzecz można w nim w kontakt rzucić i nie trzeba wstawać aby zgasić światło
baaaa idealnie dopasowany i te ścieżeczki na ekranie to cieniutkie ustawiałem jak żyletki
Ale workbench był niezawodny zero wirusów wystarczyło reseta tylko zrobić i system świeży
błagam tylko nic o aniołach bo to już dla mnie staje się nudne ot imię po babce mam
po prostu trza ją skreślić zaraz dam wam namiary zapiszcie raz dwa..trzy ..piąta kratka u góry od lewej
A co to za organizacja ta COŚ CBŚ to znam raz wpadli do mnie przypadkiem
Według was Kowalczyk zdobędzie medal na 30 km stylem klasycznym a może z Sylwią w sztafecie ugrają medal no i oczywiście skoczkowie szansa na medal i Kamil Stoch indywidualnie jeszcze sporo emocji przed nami choć szkoda było blisko medalu ewidentnie skopany start.
wpadli i pozamiatali interes, tak powstają ,,Markety,, w miejscu ,,coś,,
dms jaki medal liczę na złoto i powtórkę z Vancouver a ty ?
Jocia znam emotke raz wracam nad 4-tą nad ranem i taka kruszarka nade mną stanęła i mówi ..choleroooo o której to się wraca a ja do niej mówię ..kobieto jakie wraca jakie wraca , ja tylko po gitare
http://www.multipasko.pl/typowania/krzysztof-c/multi-lotek/pewniaki/#szczegoly 3 pewnik z rzędu !!!
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/1381445,MS-Falun-2015-pierwsza-medalowa-szansa-Justyny-Kowalczyk
KrzysztoF CCCP ..masz bardzo dobrze 1/1 i średnie 2/2 ..jesteś bezmózgu powinoo kreśleć zostawić parka i kombinacja 10 pewniaków .razem moze wpaśc 3/3 ...4 razy i zapóznoo
Ale to bieg łączony też będzie ?
krzysio moja sprawa.
Znam się na biegach łączonych raz zrzutka była wszyscy się połączyliśmy a Czesio pobiegł do monopolowego
Czyli jeszcze 5 biegów przed Justyną.
Jocia to dziwna kobieta a to się z drzemnie to chrapnie przebudzi coś zagada i znowu zaśnie
Znam się na biegach łączonych raz zrzutka była wszyscy się połączyliśmy a Czesio pobiegł do monopolowego
to był biathlon
to był biathlon
Weeeesołe jest życie staruszka hehe gdy idzie z dziewczyną do łóżka hehe
Żeby chociaż jeden medal zdobyły i ten z najcenniejszego kruszca szkoda że nie ma dychy klasykiem.
No dobra powodzenia miłośnicy bajek,bolidów..........sauna stygnie.
Ale to jest w zakładach bukmacherskich i dosyć dobre kursy na Justynę są ale to ona wystartuje aby w biegu łączonym 2 razy 7.5 i 10 stylem dowolnym ?