Wpisy 227 721 – 227 820
15 lutego 2011 19:38 → 15 lutego 2011 21:33, 100 wpisów
mala557
http://www.youtube.com/watch?v=ORo7HSfKCrA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ORo7HSfKCrA&feature=related

długo myslałem i raczej tak na milan ,teoretycznie są lepsi no ale ,tak na milan
niedawno skonczyli Aris Saloniki - Manchester City
no i remiss i wtopiłem bo byłem pewien ze city wygra

no i remiss i wtopiłem bo byłem pewien ze city wygra

korn748 dziś malej1438 podałam 2 liczby na Mini: 33 i 40 wyobraź sobie, że wzięłam 1 zakład na ch-t i te liczby również tam wystąpiły

mala557
hehe może padno w losowaniu. Nie raz na chybił dobrze typuje.
hehe może padno w losowaniu. Nie raz na chybił dobrze typuje.
mala557 33,40 tej parki nie było jeszcze w tym roku i nie byłó również żadnej parki z tej sumy 73
korn748 hmmm, czyli jest duże prawdopodobieństwo, że ta parka może wpaść

mala557 słabiutka ta parka. Teraz sprawdziłem poprzedni rok 2010 r. tylko jeden raz była na całe 365 dni ale może w tym roku. Kto wie

Pasko. Czy są techniczne możliwości uzupełnienia typowań Multi. U mnie poz. 336 typowań nie weszło typowanie piątek i chciałem
je ponownie zatypować, jednakże ukazuje się informacja, że oddałem typy na najbliższe losowanie.
je ponownie zatypować, jednakże ukazuje się informacja, że oddałem typy na najbliższe losowanie.

mala557
nie przejmuj się zawsze wszystko może się zmienić.
lewa ręka zaczęła mnie swędzić.

nie przejmuj się zawsze wszystko może się zmienić.lewa ręka zaczęła mnie swędzić.

kasika 
awarii doznał. Wpisów nie było widać i dałem se z nim spokój.Może kiedyś się zrobi jakiś.

awarii doznał. Wpisów nie było widać i dałem se z nim spokój.Może kiedyś się zrobi jakiś.
a tam co tam gry chciałam z tobą popisać a Ty nawet na gg się nie odzywasz

ja wzięłam 1 zakład na ch-t i wyobraź pojawiła się ta sama parka 33 i 40

Użytkownik lottotest dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik korn748 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik mala1438 dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik marekg dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Użytkownik ricardos dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!