Wpisy 22 758 – 22 857
2 czerwca 2008 02:16 → 5 czerwca 2008 13:22, 100 wpisów
Trafiłem kurde 2/5 w ZS, puściłem tylko jeden zakład, więc niby sukces, ale mogłaby wejść choć trójka. W ML+ zaryzykowałem kogucikowymi, wierząc, że człowiek nie może zawsze przegrywać. hehe, dobre sobie.
jutro numerek, pojutrze duży, w środę express ... i tyle tego patrzenia w przyszłość.
jutro numerek, pojutrze duży, w środę express ... i tyle tego patrzenia w przyszłość.
Witam.Szanowny P.BEEZQP moze nie miec szczescia i nie ma od 30 lat do cyfr,nie mam wyrzutow sumienia bo ostrzegalem,ale mi przykro.Pozdrawiam.
W całej rozciągłości popieram wpis nr.22662,tylko skoro jest on adresowany do ludzi,którzy się tak nazywają,to na pewno go nie zrozumieją.Pozdrawiam.
e tam, nie mam przecież pretensji ;) dostałem karę za w ogóle tykanie ML+, po którym tak jadę i grę w którego tak odradzam.
jeśli jest ktoś z krakowa kto grał w keno to może mi powie,gdzie najbliżej rynku mozna zagrać
koguciku, kiedy dasz pieskowi liczby do losowania?
może tym razem mu się poszczęści?
może tym razem mu się poszczęści?
pewniaki
pewniaki to takie nr które byśmy chcieli żeby wylosowali
ja życzył bym sobie by padł zestawik 2,6,38,54,56,
obstawiłem
pewniaki to takie nr które byśmy chcieli żeby wylosowali
ja życzył bym sobie by padł zestawik 2,6,38,54,56,
obstawiłem
dla mnie pewniakiem jest 79 :) lubie ta liczbe szczegolnie w parze z 49 :)
nowiutki jestes naprawde #nowiutki# Co Ty wypisujesz????Co dadałes 1 i masz 5/5 nastepny cudotwórca jak z rządu!!!
Mam nadzieję,że nikt nie wierzy w wygrane tych samochwałów.Napisać to można wszystko.
szukam wspolnika ze szczecina lub okolic do wspolnego typowania niemieckiego keno-wystepuja duze wyplaty koszt 1euro.tel.0509150450
Witam.POISOV LVY co do psiaka to chcialem kiedys wylosowac 80 razy pileczke zeby zobaczyc czy tez pewnwe liczby sie powiesza a nie ktore beda sie powtarzac ale przy 68 probie losowania psina sie pokapowala ze cos nie tak i odmowila gry,wiec losowanie uznalem za nie wiarygodne,bo co najmniej raz musi sie zamknac caly cykl,co do losowania 10,20 liczb to nie ma problemu tylko mnie sie nie chce jezdzic ,ale jak bede obiecuje ze zagram na nosa bo napewno psina trafi wiecej niz ja.Pozdrawiam.
Witam, Pasko w temacie "powazne pytanie do Pasko " jest prosba i pytanie do Ciebie.
Masz strone www? Zareklamuj ja TANIO!
PR:3 MOCNY LINK
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372663962
PR:3 MOCNY LINK
Najbliżej rynku jest na Piłsudskiego, przy skrzyżowaniu z Retoryka.
Ja dzisiaj zagrałem po raz pierwszy w Fortunie, i nawet przed losowaniem mi się już to podoba dużo bardziej od totalizatora. Szansa mała, ale za 2 zł mogę wygrać 90 a nie 54 za 2,5, jak durny TS. Zamiast zdrapek odkładam na to, bywam na Grzegórzeckiej raz na tydzień to będzie.
Kogucik - to jak to jest z tym czeskim multilotkiem, faktycznie można puścić w Fortunie 8/8 z kursem 300 000?
Ja dzisiaj zagrałem po raz pierwszy w Fortunie, i nawet przed losowaniem mi się już to podoba dużo bardziej od totalizatora. Szansa mała, ale za 2 zł mogę wygrać 90 a nie 54 za 2,5, jak durny TS. Zamiast zdrapek odkładam na to, bywam na Grzegórzeckiej raz na tydzień to będzie.
Kogucik - to jak to jest z tym czeskim multilotkiem, faktycznie można puścić w Fortunie 8/8 z kursem 300 000?
a ja sie ciesze bo trafilem numerka 22 dwa razy pod rzad w piatek i dzis wlasnie:) hura mialem nosa
a ja sie ciesze ze wpadla moja parka (79,49)
14,15 to już lekkie przegięcie, w ostatnich losowaniach nie powtarza sie więcej jak 3-4 liczby, a dziś cholercia 9...Czasami mam wrażenie że totolotto się bawi z nami graczami w kulki:) - na tym zarabiają przecież.
Pewnie każdy z Was też czasami ma takie wrażenie. moim zdaniem los tzw. ślepy raczej w lotto nie jest - bo rozrzut liczb jest nie wiem jak to wyrazic ale czasami wręcz "fascynujący". Adekwatny algorytm z wpisaną ciekawostką matematyczną, czyli z wybieranych przez bydło dojne liczb dobrac takie, aby zminimalizowac straty a jednocześnie nie budzic podejrzeń graczy to raczej nie problem, wręcz odwrotnie. Zdolnych ludzi w tym kraju nigdy nie brakowało. Jeżeli lotto ma taką przewagę nad nami, to czy ma ktoś z was pomysł jak ich delikatnie mówiąc zaskoczyc? jakas szalona metoda niekonwencjonalny pomysł typu 1000 osób bierze po 10 kuponów ml w kolekturze którą zawsze omijał..(są takie:(( )na chybił trafił jednego dnia, robimy analizę i znowu wysyłamy o 20:55... może coś takiego miałoby sens. pojedynczo zginiemy, raz na plus 15 razy na minus... nie wiem czy akurat dobry pomysł wydumałem, ale kto ma lepszy niech pisze...
Pewnie każdy z Was też czasami ma takie wrażenie. moim zdaniem los tzw. ślepy raczej w lotto nie jest - bo rozrzut liczb jest nie wiem jak to wyrazic ale czasami wręcz "fascynujący". Adekwatny algorytm z wpisaną ciekawostką matematyczną, czyli z wybieranych przez bydło dojne liczb dobrac takie, aby zminimalizowac straty a jednocześnie nie budzic podejrzeń graczy to raczej nie problem, wręcz odwrotnie. Zdolnych ludzi w tym kraju nigdy nie brakowało. Jeżeli lotto ma taką przewagę nad nami, to czy ma ktoś z was pomysł jak ich delikatnie mówiąc zaskoczyc? jakas szalona metoda niekonwencjonalny pomysł typu 1000 osób bierze po 10 kuponów ml w kolekturze którą zawsze omijał..(są takie:(( )na chybił trafił jednego dnia, robimy analizę i znowu wysyłamy o 20:55... może coś takiego miałoby sens. pojedynczo zginiemy, raz na plus 15 razy na minus... nie wiem czy akurat dobry pomysł wydumałem, ale kto ma lepszy niech pisze...
Masz strone WWW?
Zareklamuj ja TANIO!
OFERTA PROMOCYJNA!
Zareklamuj ja TANIO!
OFERTA PROMOCYJNA!
Marek1 - gratulacje! Pokaż nam skan swojego kuponu żebyśmy się mogli cieszyć razem z tobą.
i jeszcze jedno małe przemyślenie... ml to nic innego jak AUTOMAT DO GIER z baru dla piwoszy! autoamt taki choc mechanicznyny nie przynosi strat. wygrywa na nim właściciel i ten kto liczy ile już kasy wrzucono.tu nie ma mowy o braku logiki. Fart jest tylko wtedy gdy wchodzimy do takiego baru po kimś kto dużo włożył nic nie wyjął (czyli "bydło dojne" j.w. :) ). pomyślec że to tylko automat.... W tych maszynach kumpel kiedyś utopił tyle że do dziś z podziwu wyjśc nie może - a teraz mamy "kompjutery" z mocą obliczeniową po wielokroc większą od tych katarynek....
...
...
..
.
a ja i tak grac będę
...
..
dużo rzadziej
..
ale bede
...
...
..
.
a ja i tak grac będę
...
..
dużo rzadziej
..
ale bede
wie ktoś, gdzie można sprawdzić oddziały Fortun w Krakowie? Znam tylko tę na Grzegórzeckiej, ale to trochę daleko od miejsca gdzie mieszkam...
Witam. BEEZQP na ul.Dworcowej przy dworcu PKP,na rozjezdzie Piasta-Mistrzejowice w pawilonie,to takie dwie kolektory do ktorych latwo dojechac.
Z tych liczb OPA wydaje mi sie czeba zrobic mixa i poslac w profie jako 3 kurs 50 lub na parki i profesjonal kurs 11.Pozdrawiam.
kogucik - mnie bardziej odpowiada coś w okolicach Ruczaju, do Mistrzejowic mam jeszcze dalej... Nie ma jakichś rozpisek z adresami?
Witam.Jestem nowa,czy ktoś moze miwyjaśnić co oznaczają niebieskie kwadraciki (w mapach)?
Niebieski kwadracik z liczba to jest plus czyli ostatnia liczba wylosowana w ML.
Może daj sobie spokój z lotto. Widzę ,że już na początku masz kłopoty.
pozdro :)
Może daj sobie spokój z lotto. Widzę ,że już na początku masz kłopoty.
pozdro :)
jeżeli to jest plus,to dlaczego nie jest zaznaczany w każdym losowaniu?
przecież w 96 roku nie bylo plusa a są niebieskie kwadraciki
niebieski kwadracik = ostatnia wylosowana liczba. W 1996 roku również losowano ostatnią liczbę, tylko nie nazywała się plusem :) Pozdrawiam
Niestety,drogi Pasko tu się mylisz,zaznaczając ostatnie liczby jako "plus".Wydaje mi się że kolejność losowania była inna,a z twoich zaznaczeń wynika jakby jako ostatnie padały liczy najwyższe,a to nie było prawdą.Zamiast zaznaczać nieprawdę,lepiej w ogóle nie zaznaczać,żadnej liczby,gdy się nie zna kolejności losowania.Chyb a że potraktujemy to jako rzecz umowną, nie mającą znaczenia do statystyk.Pozdrawiam.
Niestety brak bazy losowań niesortowanych z początku losowań Multi Lotka i nigdzie chyba nie można tego dostać :/
wobec tego,lepiej podawać wyniki od kiedy są dane t.j od 01.01.2000,a z pozostałymi dać sobie spokój,bo na pewno wypaczą statystykę ostatnich liczb a dla niektórych fanatyków gry M.L może mieć to znaczenie.Być może z czasem znajdzie się ktoś,kto był na tyle ambitny,że spisywał liczby w kolejności losowań od początku gry.
Gdyby jednak nie było takiej możliwości nie widzę przeszkód żebyś drogą losowania wyznaczył liczby w brakującym układzie t.j od początku losowań do 31.12.1999 roku.
Moim zdaniem lepiej tak zrobić,bo będzie bliższe rzeczywistości,a liczby najwyższe nie będą dominowały jako wylosowane częściej w M.L z plusem.Pozdrawiam.
Gdyby jednak nie było takiej możliwości nie widzę przeszkód żebyś drogą losowania wyznaczył liczby w brakującym układzie t.j od początku losowań do 31.12.1999 roku.
Moim zdaniem lepiej tak zrobić,bo będzie bliższe rzeczywistości,a liczby najwyższe nie będą dominowały jako wylosowane częściej w M.L z plusem.Pozdrawiam.
Drogi Pasko,czekam cierpliwie na odpowiedź do wpisu 22174.
Mam nadzieję,że mnie nie zawiedziesz i dasz jakąś odpowiedź.Z góry dziękuję i Pozdrawiam.
Mam nadzieję,że mnie nie zawiedziesz i dasz jakąś odpowiedź.Z góry dziękuję i Pozdrawiam.
Pasko, mam kilka próśb związanych ze skryptem Testuj Liczby, bo często go używam i takie zwiększenie funkcjonalności bardzo by mi pomogło, i, podejrzewam, nie tylko mnie:
- czy jest możliwe, by za jednym razem można było podać więcej niż jedną kombinację liczb, w rezultacie otrzymując informację, czy kupon jest pusty lub ew. sumę wygranych. Przykładowo - mam kupon z ośmioma zakładami na dużego lotka, chciałbym je wpisać wszystkie w okienka, żeby dostać jedną odpowiedź odnośnie tego, czy wygrałem.
- jeżeli już jest moduł wygranych lotto - czy dałoby się go połączyć z modułem testowania liczb w ten sposób, żeby po wpisaniu danego zestawu liczb i określeniu zakresu [np. 1000 ostatnich losowań] dostać bilans zysków i strat [tzn. ile byśmy zarobili grając danym zestawem przez ostatnie x lat i ile byśmy wydali na posyłanie go]. Można też by to połączyć z systemami pełnymi, ale to już chyba za dużo roboty.
Dzięki za poprawienie testera liczb dla tsn, teraz wreszcie jest funkcjonalny
- czy jest możliwe, by za jednym razem można było podać więcej niż jedną kombinację liczb, w rezultacie otrzymując informację, czy kupon jest pusty lub ew. sumę wygranych. Przykładowo - mam kupon z ośmioma zakładami na dużego lotka, chciałbym je wpisać wszystkie w okienka, żeby dostać jedną odpowiedź odnośnie tego, czy wygrałem.
- jeżeli już jest moduł wygranych lotto - czy dałoby się go połączyć z modułem testowania liczb w ten sposób, żeby po wpisaniu danego zestawu liczb i określeniu zakresu [np. 1000 ostatnich losowań] dostać bilans zysków i strat [tzn. ile byśmy zarobili grając danym zestawem przez ostatnie x lat i ile byśmy wydali na posyłanie go]. Można też by to połączyć z systemami pełnymi, ale to już chyba za dużo roboty.
Dzięki za poprawienie testera liczb dla tsn, teraz wreszcie jest funkcjonalny
Witam.Dzis zadam od totalizatora zeby numerek byl z zakresu 1-12 lub ewentualnie 13-24 oraz wylosowanie liczby 1.Zadanie swe uzasadniam tym ze do tej pory bylem cierpliwy ale troche przeginacie a tego w naszej umowie nie bylo.Jestescie mi winni sporo zainwestowanej kasy wiec juz czas sie ze mna rozliczyc ,czas ucieka lipiec za pasem a ja mam wydatki .Nie taka umowa byla miedzy nami.Pozdrawiam.
Drogi Pasko,chciałbym zauważyć,ze niektóre wpisy na forum w temacie "Poważne pytanie do Pasko" mogą być dla młodocianych niezrozumiałe.Szczególnie te napisane ostatnio.Pozdrawiam.
O jakiej wygranej mówili co padła w Krakowie w Galerii Krakowskiej???
panie Bomak gratulki ile razem wyszło kasiorki,ja tylko x 20 i wyszło mi ?20
No wlasnie nie czeba prosic tylko zadac i spelniacie zadania spisaliscie sie bardzo dobrze,1 wyszla i 2 zakres tez no i nie prosilem o 77 ale dodaliscie mi to w ramach procetu od kapitalu dzieki,bede z wami nadal wspolpracowal.A teraz dobranoc mozecie isc spac spokojnie spelniliscie oczekiwania .Dobranoc
to ciekawe dla was podaje dobre typy a sam wysylam inne i przegrywam.pozdrawiam.
W ostatnich 11 losowaniach Twojego Szczęśliwego Numerka.. aż 8 razy wpadła któraś ze zbioru liczb [22,23,24] :)
No ładnie, w Dużym Lotku ktoś zgarnął kumulację [swoją drogą - miało być 6 baniek a było ledwie 5... ludzie chyba totalnie ocipieli od Keno], ktoś zgarnął kumulację w TSN [2 bańki :/ skubaniec], ktoś znowu wygrał w Krakowie [co mnie zawsze bardzo denerwuje, bo świadomość tego, że to kilka kilometrów ode mnie, grr...] a ja znowu NIC.
Zaletą tego, że numerka ktoś dziabnął jest fakt, że już nie będzie kusił...
Zaletą tego, że numerka ktoś dziabnął jest fakt, że już nie będzie kusił...
Andy jeżeli ci to nie przeszkadza, odezwij sie na grab33@poczta.onet.pl, chetnie podyskutuje na temat twoich typowań
Witam.Kochany zarzadzie totolotka za wczoraj dziekuje,nad nagroda sie zastanowie ale dzis wam nie napisze co macie wylosowac (27,31,56)bo macie moje typy w kompie i co tak trudno te maszyny nastawic zeby wyszlo,po drugie jutro bede posylal numerka w 1 zestawie 1-12 wiec juz dzis ustawcie tak maszyne losujaca zeby krecila sie w odpowiednia strone i z odpowiednia predkoscia a odkurzacz ktory podlaczycie do bebna ma byc czysty i z odpowiednim dmuchem.Wczoraj pokazaliscie ze potaficie wiec nie zawiedzcie mnie ,bo wycofam nie tylko swoje udzialy ale i zarobie na tym wiec potraktujcie to z nalezyta powaga,Pozdrawiam prezesa i zarzad.
Najlepsze jest to, że w numerku dalej pisze o kumulacji na losowanie 5 czerwca. Musieli się przyzwyczaić do tej kumulacji hehe
Witam.OPA juz w tej sprawie napisalem do lotto zeby wylosowano te liczby i trwa przygotowanie maszyn zeby te liczby wylosowano.Nie wiem czy wiecie ale STS Zaklady Bukmacherskie zostaly sprzedane brytyjskiemu gigantowi STANLEY INTERNATIONAL (SI).Moze cos sie zmieni na lepsze.Co do podatku za gre ktory to spor nie tak dawno trwal jest artykol w gazecie cytuje"Jesli wygramy kwote wyzsza niz 2280 zl,organizator pobierze 10% sumy na podatek.Tak samo jest w przypadku loterii pienieznych i u bukmacherow".Podano przyklad :Jezeli wygramy dwa razy po 2000 nie bedziemy musieli zaplacic podatku ale jesli uda nam sie wygrac 4000 zl to 400 zl bedziemy musieli przeznaczyc na podatek.Organizator nam to potraci w imieniu fiskusa .To chyba juz rozwieje watpliwosci szanownych kulkowiczow.Pozdrawiam
Witaj kogucik19!
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
!!!Proszę podaj jaka to gazeta opisała temat podatku od wygranych w TS
i innnych grach???Dzisiaj padnie 37,41,64.
Witam.Dopiero przyszedlem i juz podaje:E-PLAY MAGAZYN O HAZARDZIE str.42 (NR 6 czerwiec) .Pozdrawiam.
Ludzie listy piszą do Pasko,a on prawdopodobnie aby nie przemęczać strajkującej poczty,milczy jak grób.
I bardzo dobrze,trzeba mieć charakter chłopie,niech sobie podfruwajki i inni nie myślą.Tak trzymaj.......
I bardzo dobrze,trzeba mieć charakter chłopie,niech sobie podfruwajki i inni nie myślą.Tak trzymaj.......
kogucik19 dziekuje znalazlem przy okazji ciekawy portal o tej nazwie.Gazete musze kupic lub zamowic.Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!
KOGUCIK jesli lubisz progresję przypatrz się jak losują liczby w keno,na pewno u was to jest...ostrożnie na 1 lub 2 liczby,nie trzeba czekać
Witam.Dopiero wrocilem i jestem zalamany ani 1 liczby o ktora prosilem nie wylosowali wiec juz na jutro nie prosze a zadam tych liczb,co wy sobie myslicie jak dlugo mozna z nami grac w bambuko,otoz informuje was w tym lotto ze zwiekszam naklady i moj zysk bedzie wiekszy wiec na poczatek tak postapie chyba ze jutro sie zrechabilitujecie.OPA ja gram tylko progresja na inny system gry nie moge sobie z moim zezowatym szczesciem pozwolic,nie bylem jeszcze na keno ale sie wybiore wezme tylko 20 zeta ze soba,zeby nie bolal powrod do domku.pozdrawiam.
Trochę odpowiedzi na pytania w nawiązaniu do wpisu rico. Otóż wprowadzone zostanie typowanie 10 liczb. Czyli będzie typowanie 1,2,3,5,10 liczb. Nie będzie bilansu wygranych bo to ma sensu. Typowanie 1/1, czy też 2/2 wypacza takie zestawienie. Na górze zawsze będą Ci co dopiero zaczynają, bo są na 0 :) Ranking złotówkowy będzie, ale gdy wprowadzę typowania przy grze u betguna. Co do modułu testuj liczby. Można zrobić dużo, nie jest to kwestia ilości pracy, którą trzeba włożyć, a kwestia tego ile serwer wytrzyma. Muszę się zmieścić w 2-3 sekundach obliczeń, bo będzie kaplica ;) Generalnie mówię TAK - będę chciał nadal rozszerzać ten moduł. Pozdrawiam
Witam.Kochani kulkowicze mam pytanie czy dobrze kumam taka sytuacje: wysylam 6 liczb ktore NIE wyjda w totomix kurs na kazda jest 1,2 to na te 6 liczb bedzie kurs 3,58 wedlug mnie tak,ale juz od tych cyferek czasem mam zacme umyslowa .Prosze o ewentualna korekte.
Witam - do Pasko.Czy możesz zrobić MultiPairs 2004 z bazą danych do czeskiego multi 20liczb z 80?
kurs na 6 liczb ktore nie wejdą 2,98
gra nie warta swieczki osobiście wole grac na jedna ktora wpadnie i dwie nie wpadną kurs 4,32
gra nie warta swieczki osobiście wole grac na jedna ktora wpadnie i dwie nie wpadną kurs 4,32
Witam.Bardza dziekuje POMOCNIk z moim szczesciem wytypowanie 6-7 liczb ktore nie wyjda nie jest problemem ale wytypowanie 1 ktora wyjdzie to wyczyn na miare sukcesu.Pozdrawiam i dziekuje.
Sprobuje zagrac na 7 liczb ktore NIE wyjda z lacznym kursem 3,58 progresja zobacze jak to poleci i jakie da wyniki.Na razie zagram na sucho .Pozdrawiam
Oglądałem pobieżnie liczby w losowaniach keno,nie sposób wypatrzeć wszystkich bez map,ale zauważyłem że np. 1 liczby nie było np. 15 losowań,a pózniej zaczęła ona padać co kilka,na pewno częściej...wiem że to ryzyko ale w ciągu dnia można niezle namieszać
Dzieki OPA ale na razie nie mam czasu i troche mi to za malo wychodzi za 1 liczbe 3 zeta czyli 1 zeta zysku,to kosztowna progresja,ale dzieki moze powalcze jak sobie cos zaplanuje troche czasu zawsze mi cos wyskoczy.Pozdrawiam i dzieki.
Mam pytanie:Może ktoś z Was wie na jakim programie opiera się typowanie Kazika na 10 liczb "Viltom",czy na programie MULTIPAIRS?
O ile mi wiadomo kiedyś trafił on 10/10 w M.L.,i jeśli to prawda to była by to największa wygrana w historii jawnych losowań.Pozdrawiam.
O ile mi wiadomo kiedyś trafił on 10/10 w M.L.,i jeśli to prawda to była by to największa wygrana w historii jawnych losowań.Pozdrawiam.
Dzieki,MAGNETO za info.
Ze swej strony jako ciekawostkę podam,że na forum w temacie GRA PRECYZYJNA M.L + D.L ukazała się krótka informacja o losie "szczęściarza",który niedawni kupując 2 tanie wina i 1 kupon D.L wygrał ponad 5 milionów złotych.
Przypadki jednak chodzą po ludziach.Pozdrawiam.
Ze swej strony jako ciekawostkę podam,że na forum w temacie GRA PRECYZYJNA M.L + D.L ukazała się krótka informacja o losie "szczęściarza",który niedawni kupując 2 tanie wina i 1 kupon D.L wygrał ponad 5 milionów złotych.
Przypadki jednak chodzą po ludziach.Pozdrawiam.
Kolejna wygrana w keno tym razem główna wygrana padła (100.000 zł) za 2 zł. Wczoraj grałem w keno za 4 zeta na 10 skreśleń i zawsze miałem 4/10. Zobaczymy co będzie dzisiaj.
Mam nadzieję,że te 100 000 w keno wygrał właśnie ten murarz zatrudniony na budowie,który wszystkie wolne chwile przeznaczał po pracy na grę w keno,aż spłukał się do ostatnich groszy i nie miał co dzieciom i żonie posłać z zarobionych pieniędzy.
Teraz będzie,żył "król" i dzieci i żonka będą szczęśliwi.
A wszystko to dzięki wspaniałej grze jaką jest KENO!!!!!!!!!!!!
Teraz będzie,żył "król" i dzieci i żonka będą szczęśliwi.
A wszystko to dzięki wspaniałej grze jaką jest KENO!!!!!!!!!!!!
Nie wydaje się wam to trochę dziwne.
Około 2000 losowań,kilka milionów grających.losowania co 5 minut.Szanse na 10/10 większe niż w M.L,a pierwsze trafienie 10-ciu liczb wystąpiło o wiele później niż w Multi Lotku.
Około 2000 losowań,kilka milionów grających.losowania co 5 minut.Szanse na 10/10 większe niż w M.L,a pierwsze trafienie 10-ciu liczb wystąpiło o wiele później niż w Multi Lotku.
No właśnie 20 na 70 losują a dopiero pierwsza dziesiątka...ciekawe ile jest zawieranych zakładów
W M.L pierwsza 10-tka wo wartości 100 tys wystąpiła w 19 losowaniu,a pierwszy milion czyli 10/10 z 10-krotną stawką już w 130 losowaniu.Ech gdzie te czasy.