Wpisy 227 298 – 227 397
14 lutego 2011 23:35 → 15 lutego 2011 11:09, 100 wpisów
Quniu widzę ,że jesteś dziś niepisaty , niecytaty i głodny zjadłeś ZZZZZZZ
oki buziole wszystkim i po serduchu na koniec
Jutro trzeba raniutko wstać
oki buziole wszystkim i po serduchu na koniec
Jutro trzeba raniutko wstaćdobranocka
przypominam że jeszcze walentynki
więc....chyba się nie śpi

przypominam że jeszcze walentynki
więc....chyba się nie śpi

Dzieki Bella. Odwiedze. Na razie, ide z pieskiem na spacer, bo juz toche popiskuje. Poki co dla Wszystkich pozne
"wale w tynki"
"wale w tynki"
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
Ładnie dziś za 1/4 płacą
te trzy razy "32", to jakiś impuls ?
ja tak czasem ślę /kilka razy/ te swoje cholerne "34"

te trzy razy "32", to jakiś impuls ?
ja tak czasem ślę /kilka razy/ te swoje cholerne "34"

Tak jakoś mi cały dzień chodziło po głowie 32 więc wysłałem w jeden zakład rano na mieście a potem jeszcze u siebie na osiedlu dwa zakłady na 32.
MCSI.Dlaczego prowokujesz?Nie wiadomo,czy jesteś kobietą,czy mężczyzną,a na dodatek nie typujesz.
Użytkownik Pechowiec6 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
dzień dobry witam wszystkich buszujących po chat , ja chyba zacznę grać jokera wczoraj wygrałam 42,80zeta 

JA to wiem ale był spór, bo tytoniasz wczoraj pisał że wygrał w jokera kreśląc SWOJE liczby

Witam

Tak sobie myślę , że czas najwyższy zacząć wysyłać tą moja parkę 39,42 ...oczywiści w połączeniu z innymi pewniakami

Witam czy dzis losowanie bedzie normalnie,bo my tu głowkujemy a ani i tak robia znami jak chca.

>> wesoły <<
dzisiaj wygrasz 15 min ut ????

ale mimo wszystko powodzenia

Witam wszystkich.......... .
dzisiaj dam na colorado ze wygra 100zł
albo 50zł
i na inslandersów tez
tylko jeszcze sie musze zastanowić

albo 50zł
i na inslandersów tez
tylko jeszcze sie musze zastanowić

słabizna z wczoraj 2/4 i 2/5
trzeba cos zatypowac i wysłacc ,jakies pewniaki mamy na 14??
trzeba cos zatypowac i wysłacc ,jakies pewniaki mamy na 14??
a tak sobie wczoraj puściłam parę numerków i okazało się że trafiłam jedną swoją typowaną i tą z maszyny
a ja dopiero parę razy wczoraj pierwszy raz cokolwiek wygrałam podobne do gry numerek
gotujj mala gotujj ,ja zmykam popracowac papatki
oki oki poczytam sobie jak to sie gra i co mozna wygrac
dziekii pappapatki milegoo dzionkaaaaa

oki oki poczytam sobie jak to sie gra i co mozna wygrac
dziekii pappapatki milegoo dzionkaaaaa

ja dziś tylko puszczam mini i nic więcej.... no i może się wybiorę do szczęśliwej kolektury po zdrapkę

jak ja zaczne grac to będe grał
na 10licz i na 9liczb
bo zeby wygrać to konkretnie a nie 2zł

na 10licz i na 9liczb
bo zeby wygrać to konkretnie a nie 2zł

kosmaty>>
do Twojego wpisu 227317.
z wpisu 227230 tytoniasza12 NIE wynika wprost, że człowiek sam skreślał 4/4 , że jest to niestety niemożliwe doskonale wiem /i nawiasem - bardzo nad tym ubolewam, ale ja to p.Pikuś, bo znam takiego, który całkiem obraził się na ts-a. Wręcz stał się jego śmiertelnym wrogiem przez brak tej opcji, i czasem pojawia się i jęczy i rozpacza /
Ale - ja TU nie robię za papugę. Masz wątpliwości to pytaj tego, co ogłaszał, a nie mnie.
Ja widywałem już tu lepszych miszczów
Dlatego piszę -
powodzenia realnie grającym i
pozdrowienia dla bajkopisarzy
powodzenia
wesoły gdzie Ty masz tę Otawę dzisiaj?
Robal ja wczoraj tego dokonałam sam tylko ze swojej analizy skresliłam na kuponie 75-65-14-24 i nie wysłałam.Trudno sie mówi szkoda ,ale to juz historia.
Gała oczywiscie ze bedzie dobrze,ale wczzoraj mogłam miec 3/3-4/4 i do tego jescze zastanawiałam sie nad 49 i by bylo 5/5
Te liczby od paru dni tak ze mna przygrywaja,ale ja sie nanich zawezne i ich pokonam.
ulala byłoby takie zycie gramy dalej,ja kiedys skresliłem na kertce 10 liczb do mm wybrałem 5 i je pusciłem trafiłem 1 a ta nie puszczona 5 wpadła cała.
TAK pokonaj tsa zrób to dla siebie dla mnie
TAK pokonaj tsa zrób to dla siebie dla mnie