Wpisy 2 268 218 – 2 268 317
8 lutego 2015 12:22 → 8 lutego 2015 13:56, 100 wpisów
krzysztofie justyna kowalczyk jakoś nie narzeka na nadmiar śniegu tylko jedzie do przodu
Ale mnie nie wybrali do cholery co oni sobie myślą a taka pani starsza jeszcze mówiła pod nosem do drugiej młodym dać szansę na 60 osób w tym sporo co mnie dobrze znają nawet głosu nie dali wszarze.
Dlatego,że znają
krzysztof widocznie mieli swoj powod. jesli o swoich wyborcach potencjalnych mowisz wszarze.... w zyciu ani jedneog glosu nie dostaniesz
my w warszawie zawsze mamy pod górkę , nie ma śniegu , ulice i chodniki czarne
Krzysiu
skoro startujesz oddajesz głos na siebie a ty sam w siebie nie wierzysz to jak mają wyborcy wierzyć
skoro startujesz oddajesz głos na siebie a ty sam w siebie nie wierzysz to jak mają wyborcy wierzyć
panoramix
ta zawsze inaczej
nie ma jak na śląsku
czarny węgiel
biały śnieg
ta zawsze inaczej
nie ma jak na śląsku
czarny węgiel
biały śnieg
Mi wyślij.
mają szansę ci zasypani i ci zaspani
mogą być też ci z kacowani
Tylko *** nie ma szansy
bo polują na szympansy
mogą być też ci z kacowani
Tylko *** nie ma szansy
bo polują na szympansy
2 zakłady Mini Lotto za mój wkład w życie czatu ok ?
3 12 23 32 42
7 11 21 33 40
7 11 21 33 40
jackwar wyślesz to ale kasa na pól ?
jakie to szczęście cieszyć się z tego co się ma i móc swoje marzenia spełniać dzięki własnej zaradności mając w poważaniu mannę z niema.
Skreśl te 2 zakłady będziesz żałował pewnie mówię i trudno a na ile grasz ?
A chcesz za to 2.50 tylko na jaki adres wysłać ?
krzyszto c , wyślij na wdowy i sieroty tylko daj potwierdzenie
ja twoją wygraną też tam wyślę
ja twoją wygraną też tam wyślę
witam wszystkich
czy wiadomo gdzie padała ta 6 tka ??? jakoś nie ma informacji
Ja wygram to do mnie masz wysłać 50% ej.
no jak to TS trzyma to w takiej tajemnicy ??? przecież na pewno już wiedzą , więc nie rozumie
Wygramy przepraszam twój wkład pieniężny bo ja mam około 5 km a droga zaśnieżana chyba że na opony skutera łańcuchy założę ? A ciekawe jak by tak tor F1 był zaśnieżony jakby bolidy sobie radziły ?
Dobra idę odśnieżyć chodnik bo przestało padać.
nie koniecznie bo byc morze padlo na jakims zadupiu i dzisiaj ten sklep jest nie czynny
ale przecież TS ma informację po wysłanym kuponie , tam jest numer kolektury więc wiedzą w jakim mieście
Ale losowanie Mini Lotto dopiero jutro.
witam starszych to moje liczby na losowanie na godzinę 14 multi multi takie powinny być 3,16,22,29,34,36,37,59,66,70.
W sobote i niedziele ludzie z TS mają wolne i wygrane z piatku wieczor,soboty,niedzieli dopiero podadza w poniedzialek - lenie....
W kaskade w niedziele ktos wygral chyba cudem w Sierpniu zeszlego roku
2 268 200. zgrywus 2015-02-08 (11:58)
piąteczka na godz.14 1,5,6,8,9
ja tą piątkę gram już od wczoraj :-D
piąteczka na godz.14 1,5,6,8,9
ja tą piątkę gram już od wczoraj :-D
Oby moje numery nie wyszły. W każdą niedzielę grałem przez wiele tygodni stałym zestawem libcz a dzisiaj jedyna kolektura czynna w niedzielę nie działa.
to mój kupon na godz 14 bez plusa taki grałem 3,11,16,29,34,36,37,59,66,70.
krzysztof c , umowa to umowa
uzgodniliśmy że twoja część wygranej idzie na sieroty
uzgodniliśmy że twoja część wygranej idzie na sieroty
a w jednym sklepie mam tak jak puszcze z maszyny z 8 to zawsze 20 pln wchodzi tylko na 14
nie to niezalezy od osoby bo tam sprzedaja 3 dziewczyny i wlasciciele czasami poprostu dobra maszynka
to mój kupon na godz 14 bez plusa taki grałem 3,11,16,29,34,36,37,59,66,70. to pewniaki
panowie i panie to mój kupon na godz 14 bez plusa taki grałem 3,11,16,29,34,36,37,59,66,70. to pewniaki proszę grać
gdzie poszło 30 ml z dl
vvujek
szanowne panie i panowie to mój kupon na godz 14 bez plusa taki grałam 3,11,16,29,34,36,37,59,66,70. to pewniaki proszę grać
krzysio.torsan a witam wszystkich