Wpisy 2 268 118 – 2 268 217
8 lutego 2015 09:59 → 8 lutego 2015 12:22, 100 wpisów
Komu w drogę ,temu czas.Żb czeka.
Śnieg,nawałnica,ale nie ma złej drogi,do mej niebogi.
Śnieg,nawałnica,ale nie ma złej drogi,do mej niebogi.
Hartge.
Dzisiaj dwie pewne.jedna centralnie,a druga wiadomo gdzie.
Dzisiaj dwie pewne.jedna centralnie,a druga wiadomo gdzie.
witam
a w wawie zawsze mamy pod górkę , śniegu spadło jak na lekarstwo , chodniki i jezdnie czarne , będziemy musieli znowu jechać by śnieg oglądać a na drogach rolniki blokady robią
jackwar
co tam jak wygrane
<< Dzień dobry >>
...................................
...................................
niestety jestem w okresie jałowym mało gram a jak zagram to i tak nic nie wygrywam próbuje na różne sposoby a tu d nie mogę wejść w wyższe poziomy podświadomości , pewnie trzeba będzie się wyspowiadać bo grzeszne myśli w głowie siedzą może samobiczowanie by pomogło ?
WN
Jeśli wierzyć w to co napisała w nocy pewna osoba, to na Multipasko grasuje... szaleniec.
Wysłał tak:
1 x 12/49 lotto Plus.
1 x 11/49.
1 x 10/49.
Wydał na to na pewno ponad ... 5 o0o pln.
Wysłał tak:
1 x 12/49 lotto Plus.
1 x 11/49.
1 x 10/49.
Wydał na to na pewno ponad ... 5 o0o pln.
Jackwar.. .
..........................................
Trafił 4 w 12/49 Lotto Plus.
..........................................
Trafił 4 w 12/49 Lotto Plus.
a ja wysłałam 2 zakłady i w obydwóch miałam 2/6 i wszystkie obokito sie nazywa miec peha
Przystojna.
Przerwa.
a ja jakos nie mam szczescia
ale sniegu na sypalo i dalej sypie dalej ja chce wiosny lata
a ja mialem wczoraj 3/6 w lotku oraz 4/7 w multi i 2 kosze
przystojna bo ty pewnie masz tak jak ja
grzeszne myśli w głowie
grzeszne myśli w głowie
te 60 i 70 cos ostatnio w kulki se leca dobra czas na kawe z mleczkiem imbirem kardamonem i gozdzikami
jackwar cos kasiurka mogło by sypnac a nie 2 złote co to za wygrane
jarek21
jackwar
mam posłać śniegu ?U nas nadmiar tego dziadostwa.
mam posłać śniegu ?U nas nadmiar tego dziadostwa.
Dzisiaj droga do żb,to była droga przez mękę.W metrowych zaspach.
Witam wszystkich
>>>>>>Wedrowca netowy
Moze faktycznie ktos wyslal kilka zakladow systemem pelnym na 12 skreslen.Kwota 3 milionow,przy zalozeniu,ze glowna pula[30]zostanie podzielona na 10 graczy[gdyby np.tylu trafilo],tez robi wrazenie i majac na koncie bankowym kilkanascie tysiecy zlotych,mozna zaryzykowac.Bo najgorsze chyba co moze spotkac gracza to fakt gdy nie ma kumulacji,a trafionych 6-tek jest wlasnie 10.Wtedy mamy wygrana..... 200 tysiecy[minus podatek]. Mozna sie zalamac A byl przeciez ostatnio przypadek,gdy w Mini Lotto 11 graczy trafilo glowna wygrana i kazdy wzial bodajze 18 tysiecy.Taka wygrana za 1 stopien trafienia to przeciez jest smiech
>>>>>>Wedrowca netowy
Moze faktycznie ktos wyslal kilka zakladow systemem pelnym na 12 skreslen.Kwota 3 milionow,przy zalozeniu,ze glowna pula[30]zostanie podzielona na 10 graczy[gdyby np.tylu trafilo],tez robi wrazenie i majac na koncie bankowym kilkanascie tysiecy zlotych,mozna zaryzykowac.Bo najgorsze chyba co moze spotkac gracza to fakt gdy nie ma kumulacji,a trafionych 6-tek jest wlasnie 10.Wtedy mamy wygrana..... 200 tysiecy[minus podatek]. Mozna sie zalamac A byl przeciez ostatnio przypadek,gdy w Mini Lotto 11 graczy trafilo glowna wygrana i kazdy wzial bodajze 18 tysiecy.Taka wygrana za 1 stopien trafienia to przeciez jest smiech
marek
Marek
nic nie trafiłam same oboki
ide poczytac ksiazke
nie puszczam się pisałem że nic ostatniuo nie wchodzi , muszę przeczekać
jackwar
bardzo fajnie
bardzo fajnie
no Mareczku co chciałes
Marek.
Wiać ,nie wieje ale sypie.
Wiać ,nie wieje ale sypie.
nic 2/6 i same oboki
tylko 2 zakłady nie jestem rozrzutna
ide sobie bo i tak nic nie wchodzi a jak cos wejdzie to akurat nie wysłane szkoda gadac
Piękna nie płacz bo mnie serce boli nic na to nie poradzimy taka karma zmienić sie nie da
Piękna
Są biedni i bogaci kasty nie zmienisz choć byś ziemię gryzła
Są biedni i bogaci kasty nie zmienisz choć byś ziemię gryzła
czy już wiadomo w jakiej malowniczej wsi zabitej dechami padła wczorajsza szóstka?
24, 78 15, 16, 3, 69, 70, 48 79, 67
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
gdybyś emerycie trafiał choćby połowę swoich liczb to bym się na nie skusił, ale ostatnio nie masz formy
ide robic obiad
więcj jak 5 powtórek bedzie dla mnie niespodzianką
więcj jak 5 powtórek bedzie dla mnie niespodzianką
zgrywus ..
wiesz gdzie trafiono ? wieś barany stacja łąki .. na pewno znajdziesz
wiesz gdzie trafiono ? wieś barany stacja łąki .. na pewno znajdziesz
Siema u nas około -1 i śnieg sypie z przerwami a u was ?
Ale pada.
Sypie z północy.
Ale zawierucha świata ledwo widać.
Śnieżyca.
Jak ja skuterem jutro do przedszkola dojadę nie ma szans.
marek33 bez obaw a co boicie się o mnie ?
Ale widzicie nie dojadę i co wujek powie o a pani dyrektor mam być jutro na 10:00 korepetycje z języka polskiego.
18 letni sołtys
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,18-letni-soltys-Jak-godzi-szkole-i-nowe-obowiazki,wid,17242201,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,18-letni-soltys-Jak-godzi-szkole-i-nowe-obowiazki,wid,17242201,wiadomosc.html