Wpisy 2 267 818 – 2 267 917
7 lutego 2015 22:55 → 7 lutego 2015 23:57, 100 wpisów
kumulacja a po co ci ta informacja gdzie padla wygrana ? chciałbyś juz złożyc komuś niespodziewana nocną wizyte ?
ale ktoz ma zycie teraz 30 milionow ehh,tylko pomazyc
Ej a może to mój sąsiad wygrał coś u nich podejrzanie za cicho
w mm codziennie mozna wygrywac wiecej obstawiac i nie trzeba czekac
Tadeo jak nie chcesz być wydmuchany(co za słowo) to zbyteczny jest nawet ten jeden zakładzik
znajac szczescie w tym roku,to pewnei ktos z gdyni wygral
zgrywus, użyłem słowa wydmuchany tylko po to żeby nie dostać bana
normalnie określiłbym to brutalniej
normalnie określiłbym to brutalniej
Do AlbinMulti multi,
"..chciałbyś juz złożyc komuś niespodziewana nocną wizyte ?"
Może nie nocą, bo jestem cywilizowany człek, ale pogratulowałbym.
Tylko tyle.
"..chciałbyś juz złożyc komuś niespodziewana nocną wizyte ?"
Może nie nocą, bo jestem cywilizowany człek, ale pogratulowałbym.
Tylko tyle.
w tej rodzinie gdzie padła szustka to pewnie kłócą się o kupon.
Kto wie czy odbiorą w ogóle wygraną, różnie bywa
Kto wie czy odbiorą w ogóle wygraną, różnie bywa
Jutro podadzą w wiadomościach że za kawałek papieru ktoś zabił 5 osób
Siema wam mam
Mini Lotto
1/5
2/5
Lotto
1/6
1/6
Lotto Plus
0/6
1/6
Kurde i kumulacja rozbita dlaczego ?
Tadeo112 jak tam ?
Mini Lotto
1/5
2/5
Lotto
1/6
1/6
Lotto Plus
0/6
1/6
Kurde i kumulacja rozbita dlaczego ?
Tadeo112 jak tam ?
kumulacja ty należysz jak widać do wzorowych ludzi ale inni by się znaleźli co by mieli inne plany a po za tym napewno ta osoba która wygrała tyle niechce aby ktoś o tyn wiedział
niebo5
pomażyć sobie można np. o tym jaką koszulę kupisz za tydzień płaszcz itp. ale nie odrazu aby trafić szóstkę.
pomażyć sobie można np. o tym jaką koszulę kupisz za tydzień płaszcz itp. ale nie odrazu aby trafić szóstkę.
gdy wysłałem multi to kobieta przede mną wzięła 3 zakłady na lotto i każdy na oddzielnym kuponie, aby w domu w razie czego zrobić podmianę
A mnie to się marzy hmmmm ooo już wiem kupiłbym sobie ten no MOPOLOWY i piłbym sobie w pracy
po główną wygraną najlepiej iść w obdartych spodniach i butach no i brudnej kurtce żeby nie wyglądało podejżanie kiedy będziesz wychodził z workiem pieniendzy z oddziału TS.
krzysztof c poszło do d*py, ale przynajmniej dzięki typowaniu na MP z 9 miejsca na 7 wskoczyłem
puszek735 wszyscy wychodzący z odziałow są dla co nie których podejrzani
ile trza wydać na wszystkie kombinacje ? Może już ten ktoś kreśli na następną kumulację za 29 000 000
Tadeo112 jak tam wygrałeś coś ?
Pewnie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo.
jhak ktoś zdaje mature z matmy to powinnien to wiedziec dokladnie i nie pisac długo
Tadeo112 a mnie nawet w 100-tce nie ma a ty 7 ładnie ładnie obyś w piątce skończył życzę ci tego. Na GG będziesz ?
szczeże mówiąc to ja gram w mini lotto, ponieważ kosztuje 1.25zł.
Możecie mi doradzić jak grać, czy zawsze skreślać te same liczby czy brać tak jak do tej pory na chybił trafił ???
Możecie mi doradzić jak grać, czy zawsze skreślać te same liczby czy brać tak jak do tej pory na chybił trafił ???
Kaskada grałem też dupa najwyższa wygrana 2 zł 8/12 a u was ? Ale chyba jak już w to zagram a może dam sobie spokój na jakiś czas bo w życiu z 1400 zł chyba wydałem a wygrałem z 200 ?
OK
Ale trza wziąć pod uwagę podczas kreślenia za 42 MLN zł jeszcze spanko sranko i takie tam
puszek735 nie ma sposobów dobrych są tylko wygrani i przegrani
'puszek 735' pisze:
"po główną wygraną najlepiej iść w obdartych spodniach i butach no i brudnej kurtce żeby nie wyglądało podejżanie kiedy będziesz wychodził z workiem pieniendzy z oddziału TS."
Wchodzisz do o/TS wg gustu,podajesz 26cyfrek RORu i wychodzisz.
"po główną wygraną najlepiej iść w obdartych spodniach i butach no i brudnej kurtce żeby nie wyglądało podejżanie kiedy będziesz wychodził z workiem pieniendzy z oddziału TS."
Wchodzisz do o/TS wg gustu,podajesz 26cyfrek RORu i wychodzisz.
1,5 roku już gram w mini lotto i raz trafiłeł 3/5 taka to gra.
Prośbeńkę mam czy ktoś się podejmi rozpisać mi wszystkie kombinacje ? zapłacę oczywiście po losowaniu
Dzisiejsza wygrana to trzecia w historii wygrana powyżej 30 000 000 zł
troche malo.. ja grajac przez rok mialem jakos z 10 trojek, ale wysylam 2 lub 4 zaklady, pare razy nawet 8. moje liczby nigdy nie wchodzily wiec aktualnie puszczam w mini na chybil trafil
Albo weźmy sytuację że wygrałeś w końcu a tu do drzwi po ciebie puka i mówią proszę się pakować
Do 'Pasko':
Dokłanie tak.
Rzuciło się od razu w oczy.
Gdynia: ponad 33 mln
Bolesławiec: ponad 31 mln
i dziś(miejsce?): ponad 30 mln PLN
Dokłanie tak.
Rzuciło się od razu w oczy.
Gdynia: ponad 33 mln
Bolesławiec: ponad 31 mln
i dziś(miejsce?): ponad 30 mln PLN
Panowie, można grać regularnie po parę zakładów i kicha, a można raz puścić z głupa i wygrać. Prawda jest taka, że potrzebne jest po prostu szczęście. W grze losowej analizowanie liczb z poprzednich losowań nie ma sensu.
A ja z 6 lat gram w Mini Lotto i nigdy nawet trójki nie maiłem w Lotto i Lotto Plus również nie.
domingo, teoretycznie jest tak jak mówisz...jednak nie do końca.
każda liczba musi kiedyś wypaść, a jak myślisz, bardziej prawdopodobne jest to że liczba która wypadała 5 razy pod rząd znowu wypadnie, czy to Że liczba która nie wypadła przez ostatnich 15 losowań tym razem też nie wleci?
każda liczba musi kiedyś wypaść, a jak myślisz, bardziej prawdopodobne jest to że liczba która wypadała 5 razy pod rząd znowu wypadnie, czy to Że liczba która nie wypadła przez ostatnich 15 losowań tym razem też nie wleci?
Tak mówimy że tak długo gramy i co najwyżej pare złotych wygraliśmy, czysta matematyka.
Weźmy np. 15mln mużynów z afryki któży poraz pierwszy w życiu zagrali by totka. Jeden z nich napewno by trafił za pierwszym razem szustkę.
Weźmy np. 15mln mużynów z afryki któży poraz pierwszy w życiu zagrali by totka. Jeden z nich napewno by trafił za pierwszym razem szustkę.
Pewnie że analizowanie nie ma sensu Kolega przed ślubem analizował sobie jak to będzie i co ?!!! teraz lipa
Bo Mini Lotto myślałem że łatwo trafić piąteczkę ale faktycznie tu nawet trójkę to chyba cud trafić nie wiem jak u was i jaką taktykę obrać chyba teraz w to będę grać ? W poniedziałek wezmę chyba Mini Lotto na 8 losowań.
Tadeo112
tadeo, myślę, że na oba zdarzenia jest takie samo prawdopodobieństwo
Chociaż w typowaniu miałem w czwartek 4/12 ale tego strona nie podała.
Murzyn to skopcony człowiek Jeden koszykarz ratował murzyna z wieżowca brakło drabiny poprosili go strażacy wszedł podają mu ludzi przez okno i NAGLEEEEE na ręce wyrzucają mu murzyna - a on tego murzyna wyrzucił i krzyczy eeee ku....spalonych mi nie rzucajcie
Krzysztof, ja teraz puszczam 2 mini lotto chybil trafil na 10 losowan. Ostatni miesiac puszczalem 4 zaklady, ale zmniejszam, pogram troche w MM na 8 liczb 1 zaklad na 14 losowan
Dobra Kochani to ja lukne se jeszcze na www gole stwoory pl i ide
domingo, według mnie prawdopodobieństwo że wypadnie liczba której nie było od 15 losowań jest większe.
choć nikt nie mówi że to zawsze się musi sprawdzić, prawdopodobieństwo to tylko prawdopodobieństwo a w praktyce może wyjść tak że np jednak liczby nie będzie przez 100 losowań albo że inna wypadnie 500 razy pod rząd. Mało prawdopodobne, ale jednak zawsze możliwe.
choć nikt nie mówi że to zawsze się musi sprawdzić, prawdopodobieństwo to tylko prawdopodobieństwo a w praktyce może wyjść tak że np jednak liczby nie będzie przez 100 losowań albo że inna wypadnie 500 razy pod rząd. Mało prawdopodobne, ale jednak zawsze możliwe.
Prawdopodobnie jest tak ze sie czlowiek w końcu wkurzy zmieni cyferkę a tu klopsik
Jeśli od dzisiaj będziemy grać w Lotto i nie trafimy żadnej wygranej przez 875 kolejnych losowań, czyli zakładając 3 losowania tygodniowo, będzie to ponad 5 i pół roku grania, to będziemy mieć równie wielkiego pecha, jak wielkie szczęście ma ten kto zagra i trafi od razu "szóstkę".
Więcej: http://www.multipasko.pl/news131.html
Więcej: http://www.multipasko.pl/news131.html
Kochani co ja nie próbowałem przesuwałem obok cyferki po skosie baaaa po łuku od cyrkla i dupcia
Pasko, czytałem to i wiesz, od razu mi się ta rozmowa z tym skojarzyła :p
Teraz typuję na śpiocha zamiast latarki czołówki przyczepiam se ołówek kupon na stałe do blatu i jak głowa poleci to masz prawie jak na chybił
Znam to, Pasko ale analizowanie map i skreślanie wg nich nauczyło mnie, że i tak wypadną liczby, których się najmniej spodziewam
ej ktoś odważny obliczy jakie jest prawdopodobieństwo na to żeby w 2 kolejnych losowaniach Lotto wypadł ten sam zestaw liczb
to w kontekście tego co mówił Tadeo112.
Jest możliwe, że liczba nie wypadnie przez 100 kolejnych losowań.... ale szansa na to jest już tak niewielka, że raczej nigdy się to nie wydarzy.
Jest możliwe, że liczba nie wypadnie przez 100 kolejnych losowań.... ale szansa na to jest już tak niewielka, że raczej nigdy się to nie wydarzy.