Wpisy 2 267 045 – 2 267 144
7 lutego 2015 10:04 → 7 lutego 2015 13:56, 100 wpisów
Szpiegów 88. Mało.
Achtung:
W niedzielę napłynie mrożne powietrze z północy.. .
Może wiać mocno.
-------------------------------------------------
W niedzielę napłynie mrożne powietrze z północy.. .
Może wiać mocno.
-------------------------------------------------
wędrowca .. nie strasz tym zimnem i wiatrami > brrrrr bo już mi zimno
Cześć Wn
Tak nie naganiaj na niemieckie lotto, dziś łatwiej o 30 baniek w Polsce, tam by zgarnąć 9 000 000 euro musisz do sześciu trafić dodatkową 0 do 9
Tak nie naganiaj na niemieckie lotto, dziś łatwiej o 30 baniek w Polsce, tam by zgarnąć 9 000 000 euro musisz do sześciu trafić dodatkową 0 do 9
Dionicos...
..................................
Tabela wygranych
www.lotto.de/
..................................
Tabela wygranych
www.lotto.de/
Dawno tyle nie było za... zwykłą trójkę: 14,30 euro.
Chyba rekord.
.........................................
Chyba rekord.
.........................................
Gewinnklasse Anzahl Richtige Gewinne Quoten
I 6 Richtige + SZ 0 x Jackpot
II 6 Richtige 1 x 896.093,30
I 6 Richtige + SZ 0 x Jackpot
II 6 Richtige 1 x 896.093,30
Za zwykłą szóstkę /6 trafionych liczb/ 890 000 euro.. .
..............................................
..............................................
Dionicos.. .
Nie naganiam do grania w Lotto de, ale chce żeby inni mieli porównania z tym, co oferuje nam polski monopol.. .
Nie naganiam do grania w Lotto de, ale chce żeby inni mieli porównania z tym, co oferuje nam polski monopol.. .
Proponuje grę w słowackie Lotto i grę 5z35 http://www.tipos.sk/Default.aspx?CatID=30
18kE
18kE
Ciekawe, co by na to powiedzieli bracia łotrzykowie, gdyby przyszło im płacić za 3... .
3 zł x 14 = 42 zł.. .
Przy takich wygranych gra w Lotto pl stałaby się opłacalna.. .
3 zł x 14 = 42 zł.. .
Przy takich wygranych gra w Lotto pl stałaby się opłacalna.. .
Przerwa...
Idę buszować po sklepach...
------------------------------------
Idę buszować po sklepach...
------------------------------------
Lotto z bananowej republiki kosztuje od 2j i to jest krzywdzące dla gracza, nie daje możliwości pogrania...
popatrzcie na wygrane, teraz 10.01 było 2M ze stawką 10x, a organizator ustawiania kulek milczy, to tylko znaczy że to pralnia pieniędzy i tyle....
24, 28 31, 12, 3, 69, 70, 48 75, 67
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
49, 50, 51
68,69
66,67,
24,25,
11,12,
52,53,
47,48,
.............
Tadeo opowiedz nam jak wygląda teraz Twoje życie po trafieniu 5/5 w mini?
zakupiłem nową zdrapkę "2 SERCA" i od razu trafiłem 20 zł (AAA)
i może nie będę dzisiaj typował na MP Lotto bo znowu okaże się że gdybym wysłał... byłbym chyba pechowcem roku.
Informacje z terenu kolejek nie ma system się nie zawiesza do tej pory zagrałem 6 zakładów na lotto plus
hah, ogarnąłem statystyki wypadania liczb w Mini Lotto i odpuściłem sobie już połowę z nich. Teraz wybór tylko spośród 21 cyferek
ślicznie brzmi, jakby tylko tak było...
ślicznie brzmi, jakby tylko tak było...
teoretycznie wiadomo że jeśli jakaś liczba nie wypada długo to prawdopodobieństwo że wypadnie rośnie... bo prawdopodobieństwo że znowu nie wypadnie maleje.
pewnie i tak nic to nie da, ale na dzisiejsze losowanko wybrałem 21 liczb które teraz układam w zestawy
1,2,6,7,9,11,12,14,16,18,23,26,27,28,29,30,33,35,37,39,41
te oststnie tak fajnie co 2 wyszły
1,2,6,7,9,11,12,14,16,18,23,26,27,28,29,30,33,35,37,39,41
te oststnie tak fajnie co 2 wyszły
33,37 .. .. ..
16,18 .. .. ..
33,27 .. .. ..
nie ma nic za darmo dzis po 1 zakladzie mini multi i lotek bez plusa
16,18 .. .. ..
33,27 .. .. ..
nie ma nic za darmo dzis po 1 zakladzie mini multi i lotek bez plusa
gryks76
Życzę szóstki w plusie.
Życzę szóstki w plusie.
Milutko że liczba 30 wypadła ostatni raz w Mini 26 losowań temu
gryks76
To za to,że nienawidzisz emerytów.
To za to,że nienawidzisz emerytów.
ale teraz sugeruję się matmą i dlatego typy na Mini na profilu takie a nie inne a teraz kleję coś w realu z tych liczb bo systemem przecież nie puszczę
Teoretycznie rzecz biorąc, to na wygraną nie ma reguły... najlepiej jest iść obstawic lotto w stanie upojenia alkoholowego, jak to mówią pijak ma szczęście- znam z widzenia takiego gościa, co obstawil na chybił-trafił 1 zakład lotto nawalony jak messerschmitt haha i trafił piątkę, o mały włos byłaby szóstka,po prostu miał szóstą liczbę o nr mniejszą od tej, która wypadła! Muszę kiedyś spróbować tego sposobu, Wam też tego radzę
gryks76
Masz rację.Każdy emeryt po przyznaniu a przed pobraniem pierwszej emerytury powinien zejść z tego świata.
Czego też najserdeczniej życzę.
Masz rację.Każdy emeryt po przyznaniu a przed pobraniem pierwszej emerytury powinien zejść z tego świata.
Czego też najserdeczniej życzę.
no dobra, zestawy które puszczam w Mini dzisiaj są zapisane w stałych
3 majcie kciuki bo ja i tak nie wierzę
3 majcie kciuki bo ja i tak nie wierzę
jaki systemik?? ja własnie wróciłem i puściłem 2 losy na MM na 3 skreslenia i 1 na 2 skreslenia
Słyszałem też o takim emerycie z innej dzielnicy, który trafił 6-tkę, później bujał się z panienkami lekkich obyczajów i jeździł z nimi do Austrii taksówką, zabierał je do najlepszych i najdroższych sklepów,restauaracji i hoteli, przej... 5 milionów w ciągu roku- komu jak komu,ale żeby emerytowi w starszym wieku woda sodowa uderzyła tak do głowy, powinien być br ułożony, chociaż z 2-giej strony każdemu, by kasa uderzyła do głowy jakby z dnia na dzień stał się MILIONEREM3mam za wszystkich kciuki
nie miałem poprostu czasu wchodzic na forum w ciągu dnia pracowałem z 15 godzin
luckyloser1 ja też jak bym był emerytem i wiedział bym ze długo nie pozyje to to tez bym sie zabawił (nie tak)
Masz absolutną rację click41,ale z tego, co wiem to on nie był taki stary, gdzieś ok. 50lat
Każdemu, by kasa na jego miejscu uderzyła do głowy
Wysokich wygranych,może dziś komuś z MP się poszczesci
Oj każdy,by tak chciał
No nic,ja spadam na zakupy i złożyć daninę do TS, powodzenia w losowaniach i udanego weekendowania
Zaraz zaczynie działać "Studio Fatamorgana MM".
...........................................................
...........................................................
Byle nie łysy losował bo jest większych gabarytów i w studiu ciśnienie zwiększa i same wysokie liczby będą