Wpisy 2 263 813 – 2 263 912
3 lutego 2015 22:43 → 3 lutego 2015 23:27, 100 wpisów
wlasniebo tu juz ludzie mysleli ze TS sobie ta wygrana na impreze zostawil hehe
Tadeo112 wiem o co ci chodzi rozumiem ciebie ale ja mam ustawione na 25% i raz pojechałem GP Australii na 100% o kurde tak to była jazda człowieku 3 pit stopy pojechałem i 8 miejsce.
Pasko chcesz pograć ?
25 % to i tak dobrze, chociaż jeśli chodzi np o Malezję, to preferuję 100% + zmienna pogoda+ pełna symulacja uszkodzeń + safety car włączony. i wtedy jest jazda
Czy ja wiem Tadeo112 się spyta pan on grał w 2014 ja nie.
Dobry wieczór wszystkim
1 MM 4/10
1 MINI 3/5
1 LOTTO 3/6
LOTTO +.0000000
1 MM 4/10
1 MINI 3/5
1 LOTTO 3/6
LOTTO +.0000000
hej gragja dzis 4/5 w mini upolowalem
Tadeo112 ja mam że ja sam hamuje, wyłączony optymalny tor jazdy, uszkodzenia i flagi realistyczne, skrzynia automatyczna i co jeszcze a krótkie kwalifikacje masz tylko Q3. A kolega o którym pisałem ma powtórki, bez uszkodzeń, flagi ograniczone, optymalny tor jazdy a potem że 18 razy wygrał.
F1 2014 to w zasadzie prawie to samo.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Niby nowsze, ale Codemasters nadal nie pokazało wszystkiego.
co zostało jeszcze? np: okrążenie formujące, którego aktualnie w F1 2014 nie ma..miło byłoby ustawić się na starcie samemu, a nie z automatu zostać tam ustawionym. Przydałoby się tzw okrążenie honorowe, jeszcze jedno kółko po przejechaniu dystansu wyścigu, choćby po to żeby się nacieszyć zwycięstwem. A tutaj praktycznie mamy przekroczenie linii mety, scenka przerywnikowa i wywala nas do generalki po czym koniec weekendu. Tak sucho jak na mój gust.
Czekam na kolejne odsłony tej gry ( o ile się pojawią u nas, bo krążyły plotki że nawet 2014 w Polsce nie wyjdzie, bo Kubicomania się skończyła i kibiców ubywa. w sumie nic dziwnego skoro wraz z odejściem Kubicy media zapomniały o tym sporcie, a transmisji na Polsacie np już nie ma).
No i podium może i wywiad by się przydał co ? Ale F1 2015 ma być podobno rewolucyjne słyszałeś ?
A ty na PS3 czy PC grasz ?
xD
Tadeo112 co ten Kubica powiedz najlepszego zrobił.
syrgyt ale grafika jednak gorsza jest.
Trochę.
Byl i sie zmyl fajnie mi sie gralo ale jakos tak sie nie jaram formula
grafika w 2010 a w 2015 po co temat ciagnac kazdy sie jaral grafika F w 2010
Przeszedł z Lotusa do McLaren Mercedes w przyszłym sezonie i nie wiem czy dobrze zrobiłem w końcu Lotusem fajnie się jedzie chciałem do Ferrari wrócić.
Assayna mam nowego Rouge na PS3 ale jeszcze nie grałem a wy od kolegi mam nowego bo u niego coś nie działało za grę kowbojską pewnie kojarzycie RDR i 90 zł.
no cóż, są różne gusta, jednak serię F1 nie określiłbym jako gierki jako takiej, bardziej jako coś podchodzącego już pod symulację sportową. Bo trudno porównywać F1 2014 np, coś, co jest w realu, do takiego Gothika, który jest grą bardziej fantastyczną.
I UFC pożyczyłem a tak gram jeszcze w Fight Night Champion i PGA Tour 13 Tiger Woods.
Tadeo112 widzę że czaisz gry.
Damian zasnął zapomniał dać skan 4/5 w.mini lotto Pewnie tylko kłamał.???
Z takim kimś to aż miło popisać.
A o mnie co powiesz ?
dobra zajrze sobie do kenioxa co tam komp wymyslil w liczbach i cyferkach
Ile masz lat ?
I mam szczerą nadzieję syrgyt, że tak jak mówisz, "F1 2015 to będzie orgazm" dla graczy
Podobno w kwietniu tak ma wyjść ale na PS3 chyba nie co ?
syrgyt, jak na mój gust to powtórka 1,2,3,4,5 to zbyt odważny krok. Mimo wszystko z moich obserwacji wynika że 5 liczb pod rząd przychodzi dosyć rzadko, a tym bardziej tych samych
Tadeo112 tylko nie wiem czy dobrze z tymi przenosinami zrobiłem ?
Tadeo112 a ty sezon jak masz ustawione ?
A czemu nie PS3 cholera jasna ?
Ty na PS3 grasz ?
Ja zawsze starałem się uciekać z zespołów typu Lotus itp, starałem się bardziej o fotel w Ferrari lub RBR bo na ustawieniach profesjonalnych różnica między nimi jest jednak wyraźna
ja musle zeby w piatki isc i dolozyc do nich jakies 63,64 lub 71 ,74
Nie, ja gram na PC
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
kiedy padło 1,2,3,4,5 w Multi Multi można sprawdzić w testerze liczb:
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
- pierwszy raz w 1997 roku
- raz w 2000 r.
- raz w 2001 r.
- raz w 2011 r.
- 2 razy w 2014 r.
- dzisiaj padło 7-my raz w historii losowań
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
- pierwszy raz w 1997 roku
- raz w 2000 r.
- raz w 2001 r.
- raz w 2011 r.
- 2 razy w 2014 r.
- dzisiaj padło 7-my raz w historii losowań
i szansa na to że padnie jutro jest mniej więcej taka jak to że samochód na chodniku mnie rozjedzie..
ja jutro bym zagrał czymś w stylu 12,18,69 i jakieś trójki dołożył bo ani jednej nie ma.
w Multi Multi się opłaca
w Mini Lotto grać na 1,2,3,4,5, to padnie główna wygrana poniżej 10 000 zł
w Mini Lotto grać na 1,2,3,4,5, to padnie główna wygrana poniżej 10 000 zł
patrzac na wykresy to zbior piatek ma teraz najwieksza powtarzalnosc po 5 liczb w losowaniu
Tadeo112 mój kolega 23 lata miał PS3 Slim a potem coś mu odwalił i kupił składany komputer bardzo dobry ponad grupo 3000 zł do Internetu gdzie sama karta graficzna około 1300 zł ale mówię ci obraz niesamowity i gry na full gra realizmie mówię ci coś niesamowitego.
2 263 870. Tadeo112 2015-02-03 (23:05)
Ja zawsze starałem się uciekać z zespołów typu Lotus itp, starałem się bardziej o fotel w Ferrari lub RBR bo na ustawieniach profesjonalnych różnica między nimi jest jednak wyraźna
Tak ale ja na amatorze grałem dotychczas i zbyt łatwy się zrobi dla mnie ten poziom ale początki słabe miałem pora na wyższy tyle że McLaren Mercedes co może mi zapewnić ? Oni dosyć daleko są w konstruktorach. Nasz Lotus na 1 miejscu.
Tak ale ja na amatorze grałem dotychczas i zbyt łatwy się zrobi dla mnie ten poziom ale początki słabe miałem pora na wyższy tyle że McLaren Mercedes co może mi zapewnić ? Oni dosyć daleko są w konstruktorach. Nasz Lotus na 1 miejscu.
Pasko a co też chcesz pograć ?
wkładasz specjalne okulary i jesteś w środku akcji, w pełni w środku gry.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,1-osoba-ranna-10-osob-zatrzymanych-w-czasie-zamieszek-przed-siedziba-Jastrzebskiej-Spolki-Weglowej,wid,17232020,wiadomosc.html?ticaid=114478&_ticrsn=3
Wiesz tak szczerze to na amatorze wynik Twojego zespołu jest praktycznie uzależniony od Ciebie. Jeździłem przez pewien czas na amatorze w RBR Renault i podczas gdy udało mi się zebrać około 400 punktów w generalce, to kolega z zespołu miał może 50...tak więc jeśli przejdziesz do McLarena to McLaren prawdopodobnie będzie wtedy na 1 miejscu w generalce konstruktorów. Taki już urok amatora
Np GTA V już to widzę siebie o kurde.
Chociaż myślę nad tym żeby pobawić się w F1 2013 ale multi..o ile ktoś jeszcze jeździ. Bardziej stawiałbym na to że prawie pustki, choć i w 2011 widziałem niedawno zapaleńców.
Ale ja zmieniam przechodzę na wyższy level nie jak kolega bo chcę w amatorze wyrównać rekord Vetela do tej pory ma 2 mistrzowskie tytuły.
Tadeo112 widziałeś byś mnie u siebie w lidze w wyścigu zawsze daje 100% siebie.
I z tego co widziałem po tym sezonie (mówię o realu) to chyba zaczął się dobry okres Mercedesa
Chociaż raz źle się zachowałem w stosunku do mamy.
Ale Mercedes fabryczny.
poradzili sobie z zużyciem opon jako tako. zobaczymy sezon 2015..
Jutro egzamin na prawko
Bo ogólnie weekend miałem zły w kwalifikacjach gdy wyjeżdżałem z alei tam wąsko jest wyjechałem za linię bach 10 pozycji miałem 16 czas i start 22 pola. Przesunąłem się zaraz po starcie na 5 miejsce ba nawet byłem na 4 o samochód bezpieczeństwa i no mama szukała okularów do czegoś. Człowieku jadę na 4 miejscu blisko byłem trójki z przodu około 9 okrążenia a wzięła weszła mi w widok i w bandę uderzyłem i wyzwałem ją.
Teraz jak sobie pomyślę to głupio mi.
Tadeo112 ja mogę wejść do F1 jak dadzą mi kontrakt.
Z teoria mam problem jazdy ujdą czuje ze ujebie na teori /
pawel22655 powodzenia szerokości.
A co masz jutro teorię tylko ? Ja 4 lata mam prawo jazdy.
Teoria za 1 a praktyczny za 3.