Wpisy 226 378 – 226 477
13 lutego 2011 22:22 → 14 lutego 2011 00:21, 100 wpisów
4/10

dla wygranychnie pamiętam kiedy coś wygrałam...ktoś rzucił na mnie urok
tfu....3/5 bieda nie hańbi
to już chyba na każdego rzucony jest czar że nic nie może trafić 

trafiłam pewniaka ...dobre i to po porannej porażce
Belciu choć to Cię utulę 

Belciu choć to Cię utulę 

"nie miejcie w trzosach swych ni złota, ni kamieni szlachetnych"
u mnie też ostatnio zgubiłem tel i co najciekawsze wcześniej doładowałem
hosiu
nie mam już siły w tej nierównej walce z siłami
złego....ts-a...
zachłanna cholera z niego wkładam,wkładam i ....nawet 2 złotych
nie mam już siły w tej nierównej walce z siłamizłego....ts-a...
zachłanna cholera z niego wkładam,wkładam i ....nawet 2 złotych

no właśnie witamy serdecznie towarzyszy niedoli
pooglądałam sobie hosiu Twój profilek...i aż westchnęłam żałośnie

pooglądałam sobie hosiu Twój profilek...i aż westchnęłam żałośnie

Miśka nie rozpaczaj Ty chyba najwięcej z nas wygrałaś w zeszłym roku - trzeba przeczekać 
chodz napijemy się dębowego ja stawiam 

chodz napijemy się dębowego ja stawiam 

hosiu nie mogę prochy wciagłam,jeszcze mnie szlaken trafen i do wtorkowej kumulacji nie dożyję

a zeszły rok tak dawno był....

a zeszły rok tak dawno był....
krysieńka Ty i tak jesteś tu największa ...cały czas zginam się w pokłonie i czapkuję przed Tobą 

o tak! moje szturmy na ósemki, są od 2 miesięcy odpierane, twierdza TS nie reaguje na moje oblężenie, przeciwnik okazał się stokroć silniejszy niż myślałem, bez przerwy uzupełnia szeregi, jest chytry, podstępny i bez honoru!
Kolejne szturmy przeprowadzam jutro o 22.
Kolejne szturmy przeprowadzam jutro o 22.
jutro gram tylko na chybił i wezmę zdrapkę dla kumpeli na urodziny-torcik
bella34 niedługo wydasz wiecej na lekarza jak tak dalej będziesz
odwodnisz się

odwodnisz się

kosmaty trudno...przed smiercią spiszę testament i...doniesienie o popełnieniu przestępstwa przez Wielkiego Szu bo to przez niego moje 

Pasko. Wczoraj w Lotto typując 181 dwunastek wydaliśmy 501.732 zł. Wygraliśmy 204.745,80 zł. Do tyłu jesteśmy 296.986,20 zł. Dzisiaj wieczorem w Multi na 1843 zakłady z plusem wydaliśmy 9.215 zł .
I też jesteśmy na minusie, gdyż znaczących wygranych nie było. Może Pasko masz jakiś programik do szybkiego przeliczania naszych typów na wirtualne wygrane i prowadzenia statystyk, bo nie mam cierpliwości przeliczać wygranych z plusem i bez. Help.
I też jesteśmy na minusie, gdyż znaczących wygranych nie było. Może Pasko masz jakiś programik do szybkiego przeliczania naszych typów na wirtualne wygrane i prowadzenia statystyk, bo nie mam cierpliwości przeliczać wygranych z plusem i bez. Help.
korn748 ty też byłeś blisko a nawet bardzo blisko pomyliłeś się tylko o 2 kulki 

belciu - no stara,stara niestety ..ale wkleiłam ,żeby przyciągnąć kasiorę 

marekq: Lotto przeznacza 50% na wygrane, więc zwykle tak wyjdzie, że wydaliśmy = około 50% wygranych (w sumie nawet mniej bo jest jeszcze 25% dopłaty)
Ciężko podawać takie statystyki, bo zdarza się, że u nas padnie "6", a na lotto nie.
hosiu Ty to masz pomysła jutro wklejam swoją starą z expresa
niech ciagnie
takie ładne teraz piątki chodzą
niech ciagnie
takie ładne teraz piątki chodzą
U mnie 2/5,2/5,0/5 wyczolem tylko parke 66,67 ele co z tego reszta nie weszla

zaczęłam grać na mini systemem 6 oczywiście zawsze 2/6
jutro przewiduję 17-małpę jedną i 7 może 68?
jutro przewiduję 17-małpę jedną i 7 może 68?
belciu ...olercia muszę w końcu zacząć grać w małego ..u korna są takie fajne podpowiedzi 

no ja zmykam życzę wszystkim dużo 

,spokojnej nocy i wyśnionych cyferek na jutrzejszy dzień życzę buziaczki 

hosiu ale to tylko typowania bo w realu niestety wysyłam raczej na 8 lub 10 liczb ale chyba czas na małe zmiany

,spokojnej nocy i wyśnionych cyferek na jutrzejszy dzień życzę buziaczki 

hosiu ale to tylko typowania bo w realu niestety wysyłam raczej na 8 lub 10 liczb ale chyba czas na małe zmiany

i jak się rozszalał chłopak,kwestia dni jak trafi 5-tkę
ja mu to przepowiadam
ja mu to przepowiadam

ja też uderzam w kimono,jutro mam ciężki dzień w pracy
trafi,trafi jako pierwszy z naszej ekipy

trafi,trafi jako pierwszy z naszej ekipy

no to pa wszystkim uciekam do jutra
jestem za tylko poproszę o dokładne zestawy hahaha

jestem za tylko poproszę o dokładne zestawy hahaha
Pasko. Miałem co innego na myśli. Interesował mnie np. w Multi stan naszego portfela po zawarciu 1843 zakładów za 9215 zł. Czy po losowaniu jesteśmy na plusie, czy do tyłu.
ja jestem na chorobowym jeszcze dwa tygodnie ale też czeka mnie ciężki dzień jutro 

Szukam kogos do wspolnej gry w mm na 5 liczb w realu, kto chce sie podzielic typami i spostrzezeniami.
Oczywiście na minusie
Nie licząc bardzo pojedynczych losowań. Po co deprymować takimi statystykami.
Nie licząc bardzo pojedynczych losowań. Po co deprymować takimi statystykami.Pasko>>
To chyba zależy KTO, bo jeśli TU podaje, tak tylko, dla zmyły ?
A w rzeczywistości, jest lepiej niż można sobie wyobrazić ?
Są przecież, że tak powiem, różne style ...
To chyba zależy KTO, bo jeśli TU podaje, tak tylko, dla zmyły ?
A w rzeczywistości, jest lepiej niż można sobie wyobrazić ?
Są przecież, że tak powiem, różne style ...Dyfuzyjna moja gęstnicza zorzanno! Głupi byłem! Na nic typowania, programy, analizy wynników, odprawianie uroków nad kuponem. Gdybym skreślił 1,2,3,4,5,6 na 6 skreśleń, miałbym 120 złotych.
Robal: ja pisze o zestawieniu ogólnym. Czyli wzięcie wszystkich 400 typów i zrobienie z tego bilansu pieniężnego. 400 pewniaków, parek, itd. W tym przypadku, żeby było na plus to musi paść 9/10, inaczej będzie minus 

Pasko>>
a wysłanie jakiejś sporej, czy nawet potężnej ilości, ale poza działem /typowania - nie wlicza się w ten rejestr, czy tak ?
To, zdaje się bardzo słuszna koncepcja

a wysłanie jakiejś sporej, czy nawet potężnej ilości, ale poza działem /typowania - nie wlicza się w ten rejestr, czy tak ?
To, zdaje się bardzo słuszna koncepcja

Robal 36 przepraszam przeoczlem.Ja czesto gram na troki i klka losowan te same.
Dopisano wygrane multi multi
robson>>
te same mam trzy zakłady - 10 i dwie trójki, ale czasem jednej z tych trójek nie wysyłam, wtedy ...
Wiesz, co się potrafi wtedy zdarzyć ?
te same mam trzy zakłady - 10 i dwie trójki, ale czasem jednej z tych trójek nie wysyłam, wtedy ...Wiesz, co się potrafi wtedy zdarzyć ?

Robal 36.Ja gram jedna trojka ale za 100zl, jak trafie to jest dwa kola do przodu.
Bonus Multi Multi: 170 000 złotych
kosmaty ..moj aparat komunikacyjny dziala jak chce...
..cos tam pogrzebalam pod spodem...i zobacze...
jutro wezme do pracy,to moze chlopaki cos wymysla...
a jak nie to..........
..cos tam pogrzebalam pod spodem...i zobacze...jutro wezme do pracy,to moze chlopaki cos wymysla...

a jak nie to..........

dobrej nocki