Wpisy 2 263 513 – 2 263 612
3 lutego 2015 20:01 → 3 lutego 2015 21:40, 100 wpisów
zgrywusie oszalałeś 36 zakładów chyba dobrze zarabiasz co ? Ale na Mini Lotto zakłady ?
Bez urazy.
Kto z was ogląda szkło kontaktowe na TVN 24 ?
No już niedługo losowania Multi Multi, Lotto i Lotto Plus jakie macie zakłady i po ile ?
zgrywus jakiej gry ?
Witam! TS-owi tak dobrze idzie sprzedaż jak oni to mówią "produktów" ,ze po wsiach w kazdym sklepiku montują lottomaty. Jak jadę z roboty , to nie wiem gdzie zagrać taki wybór. Jak gdzies ekspedientka z duzym dekoltem , to tam gram...chociasz se popatrze na koszt TS-a.
zaczelem ogladac wlasnie mecz bundesligi bayer szalke narazie 0-0 szalke mialo karnego ale nie wykorzystalo na dodatek bayern gra w oslabieniu .. lewy na lawie
Zgrywus , spoko, pie...nie się się w bęben ceglą albo prąd wyłacze. Chocią wiem ,ze to nic nie da , bo leci z tasmy!
No taaak! Na "zywo" to nas z kasy czyszczą psie syny. Zapytaj sam prezesa Pasko
ups... nie przedstawiłem się a jestem tu nowy dziś
nazywam się Gandalf i jestem nowy tu dziś
nazywam się Gandalf i jestem nowy tu dziś
walizki naszykowane gotowe bilet na bora bata zarezerwowany
dawać losowanie
dawać losowanie
losowanie za 22 minuty
A ja mam przerwę od matematyki godzina uczby trzeba odpocząć.
Nawet dwa zadani z ciągów zrobiłem dobrze.
Zadania.
witam z wieczora
właśnie dostałem odpowiedź na maila wysłanego do TS
Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie przykro, że nasze działania mające na celu uregulowanie form i sposobów prezentacji wyników gier i loterii LOTTO przez różnego rodzaju media, w tym także strony internetowe, wywołują oburzenie skierowane w stronę Totalizatora Sportowego. Działania te mają miejsce m.in. po wielu monitach i interwencjach ze strony naszych Graczy i przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek prób ze strony właścicieli i administratorów stron internetowych uregulowania niedozwolonych praktyk wykorzystywania materiałów, do których nie posiadają praw.
Publikowanie tego typu materiałów na stronach internetowych może sugerować użytkownikom tych stron, że ich administratorzy robią to za pozwoleniem Totalizatora Sportowego. Tak nie jest.
Totalizator Sportowy, jako właściciel marek gier liczbowych i loterii pieniężnych, jest jedynym oficjalnym źródłem informacji o wynikach organizowanych gier i loterii. Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję
właśnie dostałem odpowiedź na maila wysłanego do TS
Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie przykro, że nasze działania mające na celu uregulowanie form i sposobów prezentacji wyników gier i loterii LOTTO przez różnego rodzaju media, w tym także strony internetowe, wywołują oburzenie skierowane w stronę Totalizatora Sportowego. Działania te mają miejsce m.in. po wielu monitach i interwencjach ze strony naszych Graczy i przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek prób ze strony właścicieli i administratorów stron internetowych uregulowania niedozwolonych praktyk wykorzystywania materiałów, do których nie posiadają praw.
Publikowanie tego typu materiałów na stronach internetowych może sugerować użytkownikom tych stron, że ich administratorzy robią to za pozwoleniem Totalizatora Sportowego. Tak nie jest.
Totalizator Sportowy, jako właściciel marek gier liczbowych i loterii pieniężnych, jest jedynym oficjalnym źródłem informacji o wynikach organizowanych gier i loterii. Są one podawane do publicznej wiadomości poprzez transmisję
Dodatkowo, wyniki gier i loterii przekazywane są ogólnopolskim mediom nieodpłatnie na podstawie stosownych umów. Na komercyjne lub wykraczające poza ramy dozwolonego użytku wykorzystanie utworu powinna być udzielona zgoda właściciela praw.
Zapewniamy, że przeanalizujemy każdą propozycję współpracy opartej na sformalizowanych formach.
z poważaniem,
Kinga Michałowska
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji
kinga.michalowska@totalizator.pl
www.totalizator.pl
Zapewniamy, że przeanalizujemy każdą propozycję współpracy opartej na sformalizowanych formach.
z poważaniem,
Kinga Michałowska
Specjalista
Zespół PR i Komunikacji
kinga.michalowska@totalizator.pl
www.totalizator.pl
bolek31: sprawa jest w toku ... w najbliższych tygodniach/miesiącach będę podejmował kroki celem pełnego wyprostowania tego tematu i oficjalnej zgody od Totalizatora Sportowego na publikowanie pewnych informacji ... jest na to bardzo duża szansa.
Przy okazji poruszyłem też temat wizyty multipaskowiczów w studiu Lotto podczas transmisji losowania na żywo i również tutaj jest duża szansa na sukces Jak już będę wiedział kiedy i ile osób może przyjść to będę zbierał drużynę chętnych !
Witam panie Januszu a mnie pan weźmie ?
ja sam osobiście już raz byłem podczas takiego losowania, żeby nie było że wypisuję niestworzone propozycje
Chciałbym zobaczyć jak to jest tam w tym studiu ale rodzice by zrobili oczy (śmiech) i znajomi.
I jak było mam pan może nagranie z tego losowania ?
gaju bez przesady ale niby za co mam być wyróżniony ?
Ale ja pracuję w przedszkolu Pasko to nie wiem.
zrobimy całodzienne spotkanie multipaskowiczów zakończone wizytą u Totalizatora Sportowego , później spanie i rano powrót do domu. Najlepiej pewnie sobota/niedziela.
Jak bedziesz jechal Pasko, to sie zabiorę, bo masz mnei po drodze
Pasko ale to jak będzie widać osoby ze strony w TV ?
gaja
Kilka miesięcy ?
To lipa.
bedziemy krzyczec w studio,jak poleci jakas umowiona liczba Gorzej, jak nie poleci
Lustracja ?
Pasko mogę się czymś pochwalić ?
W którejś z gier powinno polecieć coś z tego
10,26,78
10,26,38,42
29,31,6,34,28,5,22,42,39
10,26,78
10,26,38,42
29,31,6,34,28,5,22,42,39
Pasko.
Witam wszystkich