Wpisy 2 262 643 – 2 262 742
2 lutego 2015 20:54 → 2 lutego 2015 21:46, 100 wpisów
Krzy,,, WIEMY wiemy ,ja hansem klosem albo gustlikiem ale w dzieciństwie
ponownie i sie nie doczekalem skana pawel22655 pisales sam ze po zdrapce wstawisz ze wstawiles skan kuponu 8/10 ja tak naprawde mam na to wyjeb..e ale skoro sam pisales no coz a wygrywaj sobie mi to lotto tylko jak chcesz piszesz ze wygrales czasem wygrywasz masz farta ze wstawisz wstawiasz a nici z tego oczyms swiadczy ja osobiscie chociazbys pisal ze ci 1 liczby brakowalo ze trafiles glowna bede bil ci brawo przez smiech nic nie piszac na ten temat
https://www.youtube.com/watch?v=uJ7oZc-9sGk mój kuzyn w żółtych spodenkach ale teraz już nie gra jak pisałem powyżej kontuzja pleców i kurierem jest zresztą nie wiem czy jeszcze ?
A żółte spodenki i czarna koszulka. Tak kilka zrobiłem jeszcze będę robić z ciągów.
Krzysztof nie zrozumiałeś? Pisze o tym, że zamiast siedzieć z dupą przed kompem powinieneś tyle czasu spędzać na korcie
mistrzowie nie powstają z talentu
tylko z czasu zostawionego na treningach
mistrzowie nie powstają z talentu
tylko z czasu zostawionego na treningach
https://www.youtube.com/watch?v=B5XARWAFmfs zawodnik z 4 to mój kuzyn.
A ja w gimnazjum jak broniłem i graliśmy nauczyciel mnie chwalił bo na bramce się rzucałem i broniłem zażarcie ba w polu też rzucałem nawet i to z daleka pamiętam ich reakcje. A i piłce nożnej też i jak ciepło z kolegą idziemy i gramy ja strzelam jemu a on mi na boisku za moim polem bo zrobione jest ładnie.
No niestety.
Ale maj 2015 i będzie walka prawdziwa czy jak kontra matura.
krzysztof ty ta mature naprawde chcesz zdac czy szkoda ci czasu na nia wolisz ten czas przeznaczyc na gry??
Pacjent zakładu psychiatrycznego obserwuje pracę ogrodnika przy niewielkim polu truskawek. W końcu go pyta:
- Co robisz?
- Nawożę pole.
- Ale że co?
- Nawóz rozrzucam.
- Czyli?
- No ***a! Truskawki gównem posypuję!
- Wie pan, my posypujemy cukrem,
no ale wie pan
my jesteśmy po***ni
- Co robisz?
- Nawożę pole.
- Ale że co?
- Nawóz rozrzucam.
- Czyli?
- No ***a! Truskawki gównem posypuję!
- Wie pan, my posypujemy cukrem,
no ale wie pan
my jesteśmy po***ni
Wygram wygram język polski matematyka zobaczycie moje słowa za 3 miesiące apotem wakacje.
gdybys tyle czasu poswiecil maturze matmie co grasz piszesz tutaj czy cokolwiek robisz byle nie matura bys mogl ja zdac a tak maj pokaze powodzenia kropka
język polski już się nie boję bo pani dobrze zadziałała i robiłem arkusze tylko ta matematyka strach ale niedługo korepetycje będę miał.
Od 2-lat śledzę tę stronkę bo jestem fanką MM.Tyle łebskich facetów tu siedzi,którzy powinni coś już dawno wymyślić.Na przykład każdy robi zrzutę po 1-pewniaku
krzysztof ja na moja pisownie nie patrze zbytnio choc staram się nie patrze z lenistwa ale jak bedziesz tak tutaj pisal jak piszesz na maturze z j.polskiego to zostaw ja w cholere ale obym się mylił
Liczby na mini lotto 14,20,22,38,39
4,5,12,35,35
5,7,16,28,35
Trzymajcie kciuki ! Jezeli ktos mi powie ze te typy sa wporzadku dziele sie wygrana!!
4,5,12,35,35
5,7,16,28,35
Trzymajcie kciuki ! Jezeli ktos mi powie ze te typy sa wporzadku dziele sie wygrana!!
Jutro między 11-12 postaram się podać 4-5 trafnych liczb na 8,ale ponieważ nie jestem jeszcze w tej kwestii idealna jakieś 3 będą błędne .To będą typowania na godz. 14.Zobaczymy co z tego wyniknie
Nie mam mozliwosci wejscia na kompa ale dodam go dzis jeszcze
Wbijac do mnie na profil na zdjecie ! Polecam zdrapke super 7 wygrana 77zl
predzej krzysztof zda mature bez urazy krzysztof osobiscie zycze tobie jej zdania niz ktokolwiek zobaczy ten skan ponoc 2 razy wrzucany pawel nie trzeba juz mi tego skana zreszta takiej potrzeby nie mialem go zobaczyc ja na twoj profil chociazbys zamiescil skan 10/10 nie zamierzam wchodzic
Często czytam różnych oszołomów,ale ja nie z takich.Szukam osób ,które dodadzą do moich liczb brakujących 4
Gryks Ciebie mam w dupie
Nie dam Ci skanu takiemu debilowi jak Ty!
Typuje ktos na mini lotto?
widze ze jedynie co potrafisz to ujadac nie znajac kogos debila sobie znajdz stojac przed lustrem a w dupie masz to samo co w glowie
Dobry wieczór wszystkim!
Cześć Zioralek Aniołku, fuksujesz nowych ??
Cześć Zioralek Aniołku, fuksujesz nowych ??
Poleci Banik ssmato
Pasko zapirpaprzył że Leninowi język pokazuje
Pasko oddaj emonki !!!!!
Pasko oddaj emonki !!!!!
Dzis w mini lotto w***e 5 zl
Dzisiaj przerobiłem 7 zadań a teraz idę na Lisa na żywo będą mówić o kościele też oglądacie ?
krzysiek....to jest bicie piany dla naiwniaków....rozumiesz?
Zioralek, Aniołku nie zatrzymuj mnie, bo muszę lecieć. Innym razem obgadamy pół Polski, db. ??
Dopisano wyniki Multi Multi
04,08,12,14,16,21,25,26,27,29,35,36,40,42,44,54,59,63,71,78
Plusem jest liczba: 12
04,08,12,14,16,21,25,26,27,29,35,36,40,42,44,54,59,63,71,78
Plusem jest liczba: 12
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5170 zestawów od 692 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 534 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 468 zł
TOP 5 typujących:
- Jolka1005 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 380 zł = 19,00 x koszt gry
- pawel_czarny - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 734 zł = 15,45 x koszt gry
- ennio - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 158 zł = 12,64 x koszt gry
- marlenka - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- tytoniasz12 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
Nic nie ma
a wlasciwie o czym oni gadaja bo ja zadne losowanie nie slucham mam wyl glosniki
Dopisano wyniki Mini Lotto - 02,08,11,24,40
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,06,07,09,10,13,18,19,20,21,24