Wpisy 2 261 913 – 2 262 012
1 lutego 2015 21:12 → 1 lutego 2015 21:54, 100 wpisów
Nie od dzis wiadomo ze cale losowanie jest ustawione przez komputer tak aby wyplacic jak najmniejsza ilosc pieniedzy . W dzisiejszych czasach siedzacy w studio informatycy i mega komputery o ogromnej mocy obliczeniowej potrzebuja doslownie 5 minut aby ustawic dane liczby . Zadna filozofia , tuz po zamknieciu kolektor nastepuje obliczenie ktore daje kombinacje cyfr ktore maja byc wylosowane , maszyna jest tak skonstruowana i kule sa odpowiednio zaprogramowane aby zostay wylosowane .Pozostaje tylko cud aby wygrac
a to poczytaj kilkanascie wpisów wyżej....znow wraca akcja TS kontra nasza strona i Pasko. Zaczynaja padać i chłopaki szukają pieniędzy...Ja czasami zastanawiam się, czy te główne wygrane to naprawde padają...
ludzie grajta kasiury nie oszczędzajta , olus podaje że grozi TSowi plajta a więc do dzieła i grajta - dotyczy tych co mają nadmiar kasy
w***iaja sie, bo pasko pisze ile to tysięcy kuponow wysłano.....czesto to jest ponad 300 tys. a wygrane np.: MM 1 x 5 z 5, 8 wygranych 4 z 4 itd....
krasnalka
nie czytałaś jeszcze tego?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
nie czytałaś jeszcze tego?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4526
tam piszą, ze ta strona jest dla TS konkurencją. Ja się pytam jaką?: przeciez my nie obstawiamy zakładów zadnych, nie inwestujemy pieniędzy...coś im sie po***iło. Nerwowe pisemka...oj nerwowe. Pewnie groża im wywalenie z lukratywnych posadek. Niech ogranicza swoje wydatki. A strona Pasko tylko im napędza graczy, wiec nie rozumiem jak mozna zabijac kurę, co znosi złote jajka????
A gdzie są nagrody indywidualne ?
Kuźwa czyli przestraszyli się strony naszego PASKO i jego mafii czyli wszystkich tu zarejestrowanych
mają nie czyste sumienie
mają nie czyste sumienie
jakie nagrody indywidualne krzysiek??
A co grozi coś stronie Multipasko ?
No nagrody MVP, najlepszy rozgrywający itd ?
ale numer....jestes jakis oderwany od rzeczywistości krzysiek
Gdzie są nagrody indywidualne ?
i juz ci pisałam krzysiek, ze na koncu zdania nie robi sie spacji przed znakiem interpunkcyjnym. Ile razy mozna ci to mowić. Nie zdasz matury...
hipcio by napisał.
o , publicznośc wchodzi do studia lotto
tylkosęk w tym że nie ma publiczności
o , publicznośc wchodzi do studia lotto
tylkosęk w tym że nie ma publiczności
lewy nasze wpisy i to jak nadajemy na TS że kantują graczy
pamiętasz jak była mowa że nie ma komisji a teraz na początku pokazują siedzących emerytów
pamiętasz jak była mowa że nie ma komisji a teraz na początku pokazują siedzących emerytów
komandos,aleś sobie avatar wybrał, gdyby nie było w kółeczku to ok, symbol hinduski, a tak pożal się Boże.
krasnalko ja nie strajkuje
ale codziennie mam skromnie 5 zł
nie grając w MM
ale codziennie mam skromnie 5 zł
nie grając w MM
krasnalko- strajkujcie
Cześć wszystkim
14 mam mocną
Znikam do ...później
Cześć wszystkim
14 mam mocną
Znikam do ...później
Dobra ktoś może mnie uznać za paranoika, ale jak tylko ktoś coś fajnego wymyśli i wygrywa a następnie nie daj boże wyjaśni na chat`ie swój pomysł to zaraz zaczynają lecieć liczby z innej bajki.
no i jescze w to .urestwo
gdzie wygrane padają najczęsciej
o mini nie wspominam
gdzie wygrane padają najczęsciej
o mini nie wspominam
krasnalka .. być morze , ja nie oglądam w telewizji przez przypadek oglądałem jeden raz i byłem bardzo zdziwiony jego początkiem byłem pewny że to jakiś początek filmu kosmici lub cojść innego a to było lotto
Renatka i Januszek
gerdi ales sie rozszalała...
Isla
Ile macie zakładów na losowania dzisiejsze ?
Dopisano wyniki Multi Multi
02,03,17,23,24,31,33,40,41,45,46,47,53,54,55,56,57,74,75,77
Plusem jest liczba: 74
02,03,17,23,24,31,33,40,41,45,46,47,53,54,55,56,57,74,75,77
Plusem jest liczba: 74
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5200 zestawów od 692 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 078 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 5 856 zł
TOP 5 typujących:
- jac11 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- piotrusPan - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 146 zł = 3,07 x koszt gry
- iko - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 14 zł = 2,80 x koszt gry
- adolf4 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 38 zł = 2,53 x koszt gry
- EP-08 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 122 zł = 2,44 x koszt gry
oj ten adolf....
Multi multi 5/5
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,06,07,08,09,14,18,19,20,22,23
medusia
hej dziewczyny
no kolejny zgrywus trafił 5/5...
no kolejny zgrywus trafił 5/5...
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 02,13,19,27,29 oraz dodatkowa liczba 02
co na jutro proponujesz?dzisiaj miałam w czanej z ciachem 10zł,i naszło mnie żeby dzisiaj też spróbować mega pesję ,bo wczoraj nic w niej nie miałam i dzisiaj było 30zł
Ekstra pensja 4/5 i liczba 2 ! ***a beakło 13
no co farciarz ten ze smoczkiem...
Ile jest za 4/5 i dobra dwójke?
nowatelka jak wygrane???
Piątki cały czas aktualne chociaż przez gardło TS nie chcą przejść.
Ok to ide lulu....jakbys islandorka miała taki smoczek...to tez bys wygrała
pawel idź załóż swój biały kombinezon bez rękawów i odleć po swoich prochach.
Multi multi.700zł a mega pensja 4!5 trafionych i liczba 2 dobra to ile dostane?
pawel22655 wysłałeś te moje piątki i co miała być piątką 100% niby według ciebie a było 1/5 i 2/5.
nowatelka mega pensja oraz pensja to zdrapka żółtego ziarna, które jest w obecnym kinie więc intuicja fajnie Ci podpowiedziała.
Dziś oprócz Ciacha, Małej Czarnej można też było pokusić się o Super Lotka i tak zrobiłam dzieki czemu 10 złotych było więc po odjęciu kosztu tych zdrapek i dwóch pustych małych czarnych mama 4 zeta zapasu na dalsze eksperymenty
Dziś oprócz Ciacha, Małej Czarnej można też było pokusić się o Super Lotka i tak zrobiłam dzieki czemu 10 złotych było więc po odjęciu kosztu tych zdrapek i dwóch pustych małych czarnych mama 4 zeta zapasu na dalsze eksperymenty
pawel22655 to te liczby padły teraz ty ?
Czyli co wygrałem 700 zł też ?
Pieknie mega pensja w kieszeni!!!! Rsucam prace
a pasko niech ma odrobinę honoru i nie leci na byle badziewię i niech zdejmie z tej strony okultystyczno satanistyczny tarot.Miej chłopie jaja.No chyba że dla ciebie kasa najważniejsza.
3/3 wpadło a w realu
Za dużo wskazań w niesorcie:
57,75,...55,56,...53,54,...74
-zmiana kulek?
-znowu 50-ki?
-wysyp 70-ek?
Za dużo wskazań w niesorcie:
57,75,...55,56,...53,54,...74
-zmiana kulek?
-znowu 50-ki?
-wysyp 70-ek?
Poniedziałek to Ekstra Pensja jeśli gdzieś jeszcze jest
Z zdrapek nieco tańszych :
Kopalnia Szafirów,
Wszystkiego Najlepszego
Nowy Zodiak
Drzewko Szczęścia
Super 7
jednak ta metoda doboru raz się sprawdza a raz nie więc ja zostaję przy Ekstra Pensji jeśli ją dorwę a jeśli nie to kupię za jej równowartość zdrapki z powyższej listy, ale na zasadzie "spontana" tzn. dam szansę intuicji
Z zdrapek nieco tańszych :
Kopalnia Szafirów,
Wszystkiego Najlepszego
Nowy Zodiak
Drzewko Szczęścia
Super 7
jednak ta metoda doboru raz się sprawdza a raz nie więc ja zostaję przy Ekstra Pensji jeśli ją dorwę a jeśli nie to kupię za jej równowartość zdrapki z powyższej listy, ale na zasadzie "spontana" tzn. dam szansę intuicji
mówiłem że polecą pięćdziesiątki :d jutro polecą dwudziestki i dziesiątki
pawel22655 moja piątka padła ?
nowatelka już kilka dni dnie gram jestem chora a i kasy brak...jak bedziesz miała cos pewnego tak na wtorek to poprosze moze już wyleze...