Wpisy 2 261 633 – 2 261 732
1 lutego 2015 17:34 → 1 lutego 2015 19:06, 100 wpisów
Przecież miejscowości gdzie padło 11 wygranych w Mini od wczoraj są podane na twitterze Lotto, czyli : Kędzierzyn-Koźle, Zabrze, Kamień Pomorski, Białystok, Suwałki, Kęty, Sulejówek, Poznań, Dąbrowa Tarnowska, Sosnowiec i Janki
Domomi cos w piatek padly wygrane gdzie sa wygrane w jakich miejsowosciach padly chyna nie na marsie lub nie w pekistsnie
Popatrzcie na, rozmieszczenie miast w których padły wygrane w Mini
TS pokazuje,że cała Polska wygrywa
TS pokazuje,że cała Polska wygrywa
A tak poważnie Brjan poczytaj na forum niejakiego Micowhy
to załapiesz kulki.
to załapiesz kulki.
Kurma Kety to jo cheche
My i tak wiemy,że wszystkie większe wygrane lądują w kieszeniach kolesi
zbigniewq,teraz w kolekturze w Kętach będzie wywieszka:tu padła główna wygrana w Mini Lotto :18 000zł
zbigniew, na oficjalne komunikaty o wygranych z piątku zawsze trzeba czekać do poniedziałku, jedynie na tym ich twitterze może być wcześniej jakieś info
zbigniew gdy zobaczył jakie liczby wylosowała maszyna kupon wyrzucił
W Białymstoku padło też 250 tys w Kaskadzie (ul. KEN 40) - z losowania piątkowego
Powaga kety padla to ummie nic nie trafilem
pasko napisz gdzie w piatek padly wygrana
podobno u mnie mial ktos pecha trafil 5/5 i tylko 180000zl
pasko napisz gdzie w piatek padly wygrana
podobno u mnie mial ktos pecha trafil 5/5 i tylko 180000zl
zbigniewq Piszesz wyżej,że grasz EP co losowanie i jesteś na 0,to jesteś frajer i dajesz TS-owi sobą manipulować,napociłeś się nad liczbami i g...o z tego masz
Sory mialo byc 18000
Radujmy się drodzy przyjaciele, bo tak się szczęśliwie złożyło, że żaden z nas nie wygrał w piątkowym losowaniu minilotto
Katar 11-14 Francja ale i tak Katar wygra zobaczycie.
Gram exp jestem na prawie na zero nie promuje tej gry
ale zeby wygrac trzeba grac
ale zeby wygrac trzeba grac
Powaga w piatek padla w ketach wygrana w mini az18000 tys
Minus podatek
to kiedy możemy wpaść do Ciebie zbigniewie uczcić to niezwykłe wydarzenie?
http://sport.tvp.pl/18580813/pilka-reczna-ms-final-katar-francja
może lepiej podać numer konta niech nam przeleje coś na opicie tego niewątpliwego sukcesu
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
znam
gościa który w czwartek trafił 9 czwórek w mini kupił jeden zakład za pomocą chybił trafił i trafił a ze przepisał te numery aż 8 razy i trafił nieżle ten gościu pracuje na tym samym stanowisku co ja
gościa który w czwartek trafił 9 czwórek w mini kupił jeden zakład za pomocą chybił trafił i trafił a ze przepisał te numery aż 8 razy i trafił nieżle ten gościu pracuje na tym samym stanowisku co ja
współczuje tym co trafili w piątek aż 18000 tys tylko
Pisałem, że historia nie zna takiego przypadku, aby sprzedawczyki, zarsrane brudasy wygrali z prawdziwymi narodowcami
za Francuzami
za Francuzami
dobrze, że mnie tam nie ma, bo na sam dzwiek komentatora przypomniałbym sobie czasy Jagiełły
Bóg chyba teraz przy pokerze prostuje Allaha , co by ten wiecej nie kantował
zbigniew g cały dzień pieprzysz o tej wygranej w Kętach,
więc wychodzi na to,że to Ty wygrałeś te 18000
więc wychodzi na to,że to Ty wygrałeś te 18000
a teraz sprzedawczyki pakujta dupę i dolce w swoje masesrati i wy***lać na plażę
Francja Francja mistrzami świata !!!
Też tak sądzę to my powinniśmy być w finale !!!
Dajcie link bo chcę obejrzeć jak nasi będą odbierać medale.
Dobra mam bo na meczykach.pl byłem kto z was oglądał na Meczykach ?