Wpisy 2 261 613 – 2 261 712
1 lutego 2015 16:31 → 1 lutego 2015 18:53, 100 wpisów
Pasko lub multipasko nie podalo wygranych w miejsowosc gdzie padly az 11 wygranych w mini
pasko za to cie nie zamkna na dwa lata PODAJ GDZIE PADLY WYGRANE
JUTRO JEST WYDANIE GAZETY FAKT A TAM SIE DOWIEMY
pasko za to cie nie zamkna na dwa lata PODAJ GDZIE PADLY WYGRANE
JUTRO JEST WYDANIE GAZETY FAKT A TAM SIE DOWIEMY
zbigniew g
A skąd to Pasko ma to wiedzieć? Dziś ludzie z totalizatora mają wolne.Najpierw musi być komunikat TS, a on będzie ogłoszony jutro około 11-tej i wtedy Pasko będzie mógł zaspokoić twoją ciekawość.
A skąd to Pasko ma to wiedzieć? Dziś ludzie z totalizatora mają wolne.Najpierw musi być komunikat TS, a on będzie ogłoszony jutro około 11-tej i wtedy Pasko będzie mógł zaspokoić twoją ciekawość.
Szanowny panie Micowhy wystarczy że kule które muszą być wylosowane będą lżejsze.
Cześć wam wszystkim gratuluję naszym wojownikom jesteście wielcy jeżeli pewnie mnie widzicie tego ale wielkie uznanie co istny horror i Szyba co on wyczyniał !!! Ale jakie wielkie emocje o Boże a mi serce walił jakby to ja z nimi grał ile razy miałem ręce w górze jak mieli bronić pewnie w większości polskich domów wielkie emocje i co powiecie ? A w finale zobaczycie wygra niestety Katar według was ?
Jak wejść żeby obejrzeć finał ?
TVPSPORT ?
Matka uratowała czwórkę dzieci, sama zginęła. Potrzebna pomoc
A ja pytam gdzie ten prymitywny rząd gdzie ta brzydka baba premier gdzie ci oszuści paliwowi Posłowie.
Kopaczowa rozdaje naszą kasę Ukrainie a dla potrzebujących dzieci nie ma.Sama pławi się w dobrobycie Życzę Kopaczowej co najgorsze następny kłamczuch peowski.
A ja pytam gdzie ten prymitywny rząd gdzie ta brzydka baba premier gdzie ci oszuści paliwowi Posłowie.
Kopaczowa rozdaje naszą kasę Ukrainie a dla potrzebujących dzieci nie ma.Sama pławi się w dobrobycie Życzę Kopaczowej co najgorsze następny kłamczuch peowski.
do znawców, 50% z kupionych losów na wygrane przeznacza się tylko w lotto i mini?
Tylko kto by chciał miał odwagę..........................te nasze
drogi tyle wypadków śmiertelnych.
drogi tyle wypadków śmiertelnych.
Przecież miejscowości gdzie padło 11 wygranych w Mini od wczoraj są podane na twitterze Lotto, czyli : Kędzierzyn-Koźle, Zabrze, Kamień Pomorski, Białystok, Suwałki, Kęty, Sulejówek, Poznań, Dąbrowa Tarnowska, Sosnowiec i Janki
Domomi cos w piatek padly wygrane gdzie sa wygrane w jakich miejsowosciach padly chyna nie na marsie lub nie w pekistsnie
Popatrzcie na, rozmieszczenie miast w których padły wygrane w Mini
TS pokazuje,że cała Polska wygrywa
TS pokazuje,że cała Polska wygrywa
A tak poważnie Brjan poczytaj na forum niejakiego Micowhy
to załapiesz kulki.
to załapiesz kulki.
Kurma Kety to jo cheche
My i tak wiemy,że wszystkie większe wygrane lądują w kieszeniach kolesi
zbigniewq,teraz w kolekturze w Kętach będzie wywieszka:tu padła główna wygrana w Mini Lotto :18 000zł
zbigniew, na oficjalne komunikaty o wygranych z piątku zawsze trzeba czekać do poniedziałku, jedynie na tym ich twitterze może być wcześniej jakieś info
zbigniew gdy zobaczył jakie liczby wylosowała maszyna kupon wyrzucił
W Białymstoku padło też 250 tys w Kaskadzie (ul. KEN 40) - z losowania piątkowego
Powaga kety padla to ummie nic nie trafilem
pasko napisz gdzie w piatek padly wygrana
podobno u mnie mial ktos pecha trafil 5/5 i tylko 180000zl
pasko napisz gdzie w piatek padly wygrana
podobno u mnie mial ktos pecha trafil 5/5 i tylko 180000zl
zbigniewq Piszesz wyżej,że grasz EP co losowanie i jesteś na 0,to jesteś frajer i dajesz TS-owi sobą manipulować,napociłeś się nad liczbami i g...o z tego masz
Sory mialo byc 18000
Radujmy się drodzy przyjaciele, bo tak się szczęśliwie złożyło, że żaden z nas nie wygrał w piątkowym losowaniu minilotto
Katar 11-14 Francja ale i tak Katar wygra zobaczycie.
Gram exp jestem na prawie na zero nie promuje tej gry
ale zeby wygrac trzeba grac
ale zeby wygrac trzeba grac
Powaga w piatek padla w ketach wygrana w mini az18000 tys
Minus podatek
to kiedy możemy wpaść do Ciebie zbigniewie uczcić to niezwykłe wydarzenie?
http://sport.tvp.pl/18580813/pilka-reczna-ms-final-katar-francja
może lepiej podać numer konta niech nam przeleje coś na opicie tego niewątpliwego sukcesu
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
znam
gościa który w czwartek trafił 9 czwórek w mini kupił jeden zakład za pomocą chybił trafił i trafił a ze przepisał te numery aż 8 razy i trafił nieżle ten gościu pracuje na tym samym stanowisku co ja
gościa który w czwartek trafił 9 czwórek w mini kupił jeden zakład za pomocą chybił trafił i trafił a ze przepisał te numery aż 8 razy i trafił nieżle ten gościu pracuje na tym samym stanowisku co ja
współczuje tym co trafili w piątek aż 18000 tys tylko
Pisałem, że historia nie zna takiego przypadku, aby sprzedawczyki, zarsrane brudasy wygrali z prawdziwymi narodowcami
za Francuzami
za Francuzami
dobrze, że mnie tam nie ma, bo na sam dzwiek komentatora przypomniałbym sobie czasy Jagiełły
Bóg chyba teraz przy pokerze prostuje Allaha , co by ten wiecej nie kantował