Wpisy 226 072 – 226 171
13 lutego 2011 13:57 → 13 lutego 2011 15:08, 100 wpisów
na 14:00 będą takie liczby:
taka piątka 2,10,45,4,40
i taka trójka :45,10,2
i taka parka 2,10
i jeszcze taka 6: 2,10,45,40,4,28

taka piątka 2,10,45,4,40
i taka trójka :45,10,2
i taka parka 2,10
i jeszcze taka 6: 2,10,45,40,4,28

co tam wilki gała
wiesz ilu właścicieli z psami chodzi w tej chwili w podwarszawskich lasach ?... w tak piękną, słoneczną niedzielę ? A moja psiura lubi sobie robić rotację pcheł podczas "koleżeńskich" szarpanek
Muszę mieć oczy dookoła głowy 
wiesz ilu właścicieli z psami chodzi w tej chwili w podwarszawskich lasach ?... w tak piękną, słoneczną niedzielę ? A moja psiura lubi sobie robić rotację pcheł podczas "koleżeńskich" szarpanek
Muszę mieć oczy dookoła głowy 
02-14-27-69-72
02-14-72
09-69-72
02-68-77-78

02-14-72
09-69-72
02-68-77-78

Siemka, poslane 2 zaklady:
1)4,8,9,17,19,31,33,37,72,74
oraz
2)4,8,17,31,33
Powodzenia!!
1)4,8,9,17,19,31,33,37,72,74
oraz
2)4,8,17,31,33
Powodzenia!!

łysy to zabójca 

Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,03,04,13,16,18,19,20,23,37,38,41,44,45,53,61,64,68,76,80
Plusem jest liczba: 16
01,03,04,13,16,18,19,20,23,37,38,41,44,45,53,61,64,68,76,80
Plusem jest liczba: 16
MARIO OLSZTYN prosimy o skan wygranego kupnu, wtedy uwierzę, że wygrałeś bo już tu kilka takich cwaniaków było co wygrało.... w marzenach

Ani jedna liczba NIE trafiona 
OK - może o 22.15 wejdzie coś z tego

OK - może o 22.15 wejdzie coś z tego

2x 2/10 2x 0/5 w typowaniach SZAŁU NIE MA same oboki
dobrze,że nie puszczone ...a coś tak czułam ,że dziś z intuicją jestem na bakier
No to spadam, bo mi już psina smycz przyniosła 
dobrze,że nie puszczone ...a coś tak czułam ,że dziś z intuicją jestem na bakier
No to spadam, bo mi już psina smycz przyniosła 
Ktoś na plusie ? W znaczeniu - dziś więcej wyjął kasiorki niż
dziś wydał ?
mała557>>
bez przesady... Piątki w lotto przecież jednak chyba mają prawo się zdarzyć ?

Ciekawsze w tym jest, że kol trafił za jednym razem w dwie gry, ale przecież takie rzeczy też się mogą zdarzyć... Powiedz, jak sądzisz - "po co " miałby się tak przechwalać ?
dziś wydał ?
mała557>>
bez przesady... Piątki w lotto przecież jednak chyba mają prawo się zdarzyć ?

Ciekawsze w tym jest, że kol trafił za jednym razem w dwie gry, ale przecież takie rzeczy też się mogą zdarzyć... Powiedz, jak sądzisz - "po co " miałby się tak przechwalać ?
Robal_36 chociażby po to, żeby wzbudzić Naszą zazdrość. Wiem, że piątki się zdarzają, ale to forum jest po co aby udowodnić, żę rzeczywiście można wygrać dorzucając skan kuponu. Jeżeli koleś wstawi takie foto to dopiero uwierzę

mala ja wczoraj wydałam na granie 140 20zeta zwróciło się dzisiaj dołożyłam do tych 20 dołożyłam 15 i puściłam następne z tego wygrałam 34zeta czyli jak widać na razie jestem w plecy

mala557>>
ok, ale
Przez kilka godzin to obrazek kuponu można narysować od podstaw... Serio, taki obrazek /do netu/ to żaden problem.
To już lepiej prosić o pokazanie papieru z ts-a o wypłacie i potrąceniu podatku, albo chociaż wydruk "zapraszamy do oddziału", ale dla chcącego - nic trudnego - poprosi w kolekturze, dogada się z kimś na pw...
Dla mnie w takich sprawach ważniejsze jest, czy wygrywające liczby, ktoś, gdzieś pokazał przed losowaniem
i intencje...
Jeśli chwali się, żeby tylko sie pochwalić - to kit mu/jej w oko...Jednak - jeśli - żeby kogoś naciąć na "spółdzielnię" , albo coś w tym guście, to gorzej... Tylko CO z takim czymś zrobić ? Bajkopisarze, czy farmazoniarze - byli, są i będą
ok, ale
Przez kilka godzin to obrazek kuponu można narysować od podstaw... Serio, taki obrazek /do netu/ to żaden problem.
To już lepiej prosić o pokazanie papieru z ts-a o wypłacie i potrąceniu podatku, albo chociaż wydruk "zapraszamy do oddziału", ale dla chcącego - nic trudnego - poprosi w kolekturze, dogada się z kimś na pw...
Dla mnie w takich sprawach ważniejsze jest, czy wygrywające liczby, ktoś, gdzieś pokazał przed losowaniem
i intencje...
Jeśli chwali się, żeby tylko sie pochwalić - to kit mu/jej w oko...Jednak - jeśli - żeby kogoś naciąć na "spółdzielnię" , albo coś w tym guście, to gorzej... Tylko CO z takim czymś zrobić ? Bajkopisarze, czy farmazoniarze - byli, są i będą
Robal_36 i tu masz rację, kupon można raz dwa zmontować tak jak się chce, to nie jest problemem.
Mimo wszystko ja na razie nie wierzę w tę wygraną MARIO OLSZTYNA. Nie sztuka jest się pochwalić i napisać bajkę na forum o rzekomej wygranej, sztuką jest pokazać naprawdę, że faktycznie ta wygrana padła. Wystarczy, że poda nr seryjny wydruku o wygranej i tu zaznaczam, że niekoniecznie kuponu to wtedy uwierzę. Pracuję w tym i wiem o co lotto

Mimo wszystko ja na razie nie wierzę w tę wygraną MARIO OLSZTYNA. Nie sztuka jest się pochwalić i napisać bajkę na forum o rzekomej wygranej, sztuką jest pokazać naprawdę, że faktycznie ta wygrana padła. Wystarczy, że poda nr seryjny wydruku o wygranej i tu zaznaczam, że niekoniecznie kuponu to wtedy uwierzę. Pracuję w tym i wiem o co lotto

iloviu wszystkimja też bym mu nie uwierzyła tu jednego już poznałam co też się chwali ile to on nie wygrał

kasika była tu jedna co w zdrapce wygrała 20tyś, milczała z około 4 miesiące, a potem napisała, że pomyliła się i źle odczytała symbole i wygraną

HARTGE są takie wygrane, nie zaprzeczam, ale większość ludzi to raczej zachowa to dla siebie niż w koło i w szerz będzie przechwalał się o tym jaki to on jest bohater. Same słowa w sobie nie wystarczą niestety.
pffff,ja wygralem i nie widze powodu zeby tym sie chwalic,zycie toczy sie dalej

HARTGE >>>> wszystkie sa realne do wgrania łacznie 6/6 i 10 z plusem ale dwie wygrac wygrane typu 5/6 i 4/5 na raz w to nie wierze
Mimo wszystko na chwilę obecną nie wierzę temu Panu, uwierzę jak podeśle dowody

1. JA to już pisałem, ile w toto włożyłem 
2. Kwestia intencji - oficjalnie przyznać się do pomyłki - to sztuka

2. Kwestia intencji - oficjalnie przyznać się do pomyłki - to sztuka
w sumie w Poznaniu bylem 7 razy przeciagu roku 2009 po kaske a nazbieralo sie 57tys

keri1 to nie kwestia chwalenia się, tylko udowodnienia, że faktycznie można wygrać te większe wygrane
. Czytając wyniki ze strony lotto i podane informacje o wygranych nie do końca wiemy na ile są one prawdziwe, To forum jest właśnie po to aby dzielić się takimi informacjami pokazując dowody na to, że faktycznie te wysokie wygrane padają
. Czytając wyniki ze strony lotto i podane informacje o wygranych nie do końca wiemy na ile są one prawdziwe, To forum jest właśnie po to aby dzielić się takimi informacjami pokazując dowody na to, że faktycznie te wysokie wygrane padają
Korn w plecy w plecy wydałem 10 zł zagrałem dyche z plusem na 2 losowania 

wczoraj w kolekturze jeden Pan odbierał 7/10 z plusem 380zł z chybika + jokera z dwiema trafnymi liczbami około 292zł też z chybika

Bonus Multi Multi: 160 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
z 14.00 2/8 ale z wczorajszej trójki w lotto jestem
to jeszcze mam za co pograć
to jeszcze mam za co pograć
mala557 grałem gram i będę grał mój cel 9/10 lub 9/10 z plusem bądź 8/10 z plusem 

HARTGE graj graj a nie pożałujesz, TS jeszcze Ci ładną sumkę wypłaci za wytrwałość

KORN dzięki
ale ja już to pisałam małej że w przyszłym życiu
ale mimo to dziękuję Wam że nie tracicie wiary we mnie
ale ja już to pisałam małej że w przyszłym życiu
ale mimo to dziękuję Wam że nie tracicie wiary we mnie
zastanawiam się co na wieczór puścić czy w ogóle mam jeszcze na wieczór puszczone ale może coś jeszcze dodać...
zgadzam sie mala557,ja mam jeszcze odcinek za podatek bo odrazu odciagaja jesli sobie zyczysz