Wpisy 2 258 287 – 2 258 386
29 stycznia 2015 09:54 → 29 stycznia 2015 14:00, 100 wpisów
skad wy to bierzecie ja siedze wpatruje sie w te cyferki i nic nie widze
a jak qur.a grałem 4,9,14,19 w różne gry to nigy nie było a w ekstra przekręcie wyszło to nie dałem całego tylko4,9200 wiesta by było
Ekstra Przekręt ---- >> kretyński wynalazek ts.
....................................................
co byśmy nie zrobili i nie wiadomo jak kreślili to TS i tak wybierze dla siebie najlepszą opcję, więc chyba pozostaje nam tylkosię o pomyłkę TS
mam 5 zeta wygranom..co za to puścić? chyba 4 mini-a nogi tees ma ...jak u świni.
Fiolka...
.......................................
.......................................
...a świstak tS siedzi i zawija te złoteńka graczy w sreberka śmieje się i zagryza milke
paulo, świstak to pakuej wpaczki puste zdrapki i sie leje po pachy
Niedawno było tak w Teście na Ekstra Przekret:
1. o4, o6, o9, 14, 19/3 ---->> liczby wylosowane.
2. o3, o5, o8, 13, 20/3 ---->> moje liczby.
------------------------------------------------
1. o4, o6, o9, 14, 19/3 ---->> liczby wylosowane.
2. o3, o5, o8, 13, 20/3 ---->> moje liczby.
------------------------------------------------
Przerwa...
trza co puścić w żb ale nie mam pomysłu sny nie wychodzą moje liczby też oboki oboków do kwaratu też nie co tu nadać?
2 258 307. Monet 2015-01-29 (10:06) Gród Gryfa
Kondi>> raczej bym wziął. Nawet by może rabata dostała.
Interesujące,na czym by ten rabat polegał.
Kondi>> raczej bym wziął. Nawet by może rabata dostała.
Interesujące,na czym by ten rabat polegał.
Napisała bym ,ale nie wypada.
Gracz z miejscowości Wola Rzeczycka wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Super Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pomimo że wynik pojedynczego rzutu monetą lub kością do gry często z praktycznego punktu widzenia można uważać za nieprzewidywalny, jeżeli eksperyment taki powtórzony zostaje wielokrotnie, mogą pojawić się pewne prawidłowości i wzory statystyczne, które można badać i przewidzieć.
zdarzenie losowe to pewien zbiór możliwych wyników danego eksperymentu. Może to być zarówno zbiór składający się z pojedynczego wyniku, jak i zbiór złożony z większej ilości elementów. Zdarzenia losowe rozważa się w rachunku prawdopodobieństwa.
Dzień Dobry wesoła bando
Zdrapki szczęśliwe w dniu dzisiejszym Cash i Szybkie100
Zdrapki szczęśliwe w dniu dzisiejszym Cash i Szybkie100
Medea
ja mam termin kupna zdrapek 01 luty.Dzisiaj ,przed terminem multivabank dała 25 zł.
ja mam termin kupna zdrapek 01 luty.Dzisiaj ,przed terminem multivabank dała 25 zł.
fajnie jak udaje się dzieci wciągnąć do jakiejś wspólnej zabawy ,wtedy nie myślą o głupotach,tylko biernie naśladują innych
no cóż życie płynie nieubłaganie ciebie też to dopadnie hehetylko za głupi jesteś żeby to pojąć małym rozumkiem,prawda
Lotto de: szóstki brak.
Kumulacja 4 o0o o0o euro.
---->> 11 euro: tyle jest warta zwykła 3 w Lotto.de.
Kumulacja 4 o0o o0o euro.
---->> 11 euro: tyle jest warta zwykła 3 w Lotto.de.
oj te dzieci nie mające pomysłu na swe nudne puste życie ehh wiadomo POlegli niż wstali
emerytka46 w ostateczności to tylko propozycje
Multivabank to zdrapaka Białego Łącznika, który tak przypadkiem jest kinem tzw. antypodalnym ( czyli tym na dwoje babka wróżyła) dzisiejszego Żółtego Wojownika
Multivabank to zdrapaka Białego Łącznika, który tak przypadkiem jest kinem tzw. antypodalnym ( czyli tym na dwoje babka wróżyła) dzisiejszego Żółtego Wojownika
cóz począć z sobą masz nie wiem ale to typowe objawy braku miłości ze strony mamy a nadmiaru tejże nocą ze strony tatusia
Medea.
1 lutego kupię te zaproponowane.
1 lutego kupię te zaproponowane.
sąsiad jak już wdał się w ten niewątpliwy mezalians z twą rodzicielką nie wiedział czym to się skończy......game over
emerytka46 patrząc w ten sposób miałaś jeszcze szanse trafić w Bitwie Morskiej, Kopalni Diamentów, Vabank, Super vabank bo one są zdrapkami kinów "powiązanych" z dzisiejszym dniu tak jak łącznik
nowatelka
tylko na losowanko,ale się pochwalę,za miesiącpowiększy mi się rodzina