Wpisy 2 255 721 – 2 255 820
25 stycznia 2015 10:30 → 25 stycznia 2015 12:44, 100 wpisów
Trisio.
Tak jest.I razem z pieskiem tworzymy duet,nie do pobicia.
Tak jest.I razem z pieskiem tworzymy duet,nie do pobicia.
Po znajomości,to nawet może być gratis.
Straty odbiję sobie na TS.
Straty odbiję sobie na TS.
To może być za kosteczkę.
Mam na dzisiaj tylko jedną 5/5 i jedną 10/10.
No i kaskadę.
wczoraj w niesorcie 13,31, wiec czas na zmianę kulek
kondi stawia na spiochy
Kondi
Jak ranking parek ?
Jak ranking parek ?
Kondi.
To nie tak.ten ranking,to się zmienia jak w kalejdoskopie.
To nie tak.ten ranking,to się zmienia jak w kalejdoskopie.
Dzisiaj jako gerdi jestem na 3 pozycji,a jutro mogę być na 300 pozycji.
cos moze wpadnie emerka, albo i nie teoretycznie, dzisij to mój dzien więc...
Albo kartofle.
Kondi.
A dzisiaj losuje Marysia.
Trzej przestępcy jadą do wiezienia. Każdy z nich ma przy
sobie jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w wiezieniu. Nagle jeden więzień pyta siedzącego obok:
- Co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty. Będę grał dla zabicia czasu.
Trzeci siedzi cicho w kącie i tylko uśmiecha się. Oni
do niego:
- Czemu się śmiejesz?
Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił?
Trzeci spogląda na pudełko tamponów i zaczyna czytać:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach...
sobie jedną rzecz, dzięki której będzie mieć zajęcie w wiezieniu. Nagle jeden więzień pyta siedzącego obok:
- Co wziąłeś ze sobą?
Ten wyciąga farbki i mówi:
- Będę malować, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś?
- Karty. Będę grał dla zabicia czasu.
Trzeci siedzi cicho w kącie i tylko uśmiecha się. Oni
do niego:
- Czemu się śmiejesz?
Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi:
- Ja mam to!
- A co ty będziesz z tym robił?
Trzeci spogląda na pudełko tamponów i zaczyna czytać:
- Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach...
Był sobie Jaś. Zawsze miał problemy z nauką. Pewnego dnia mama zapytała Jasia ile to 2+2? Jasio na to mniej niż 0 i więcej niż 5. Nie prawda mówi mama. Jak cię kopne to nie będziesz zadawać głupich pytań. Nie mów tak mówi mama. A Jasiu znowu. I tak kilka razy. W końcu mama mówi Jasiu a jak cię przyduszę to powiesz poprawny wynik. Więc mama przydusza Jasia a Jasio mówi zabieraj te {cztery} tłuste kończyny. Mama mówi brawo Jasiu wynik 2+2 to cztery.
Exatra pensji jeszcze nigdy nie padla cyfra 23 gracie dzis
qu...wa takie zasr,,,,ane wygrane po 4,5 zł w krzyżówce i wczora od wielkiego zwonu 4/5 w muilti cholera nie przeżałuje tego miałem 79,80 to wylosowali /pod stołem /78,79 i 5/5 poszło sie j....
Gracie dzis exstra pensja jaka dodatkowa $
Idzie facet brzegiem Wisły.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
-Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
-Was? Ich verstehe nicht!
-Powoli, bo zimna.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
-Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
-Was? Ich verstehe nicht!
-Powoli, bo zimna.
Na 14sta liczba 8 nie wpadla se 19 losowan a ze jest pelnoletnia wpadac juz moze czas na 8mke
- Brat, wyobraź sobie świat na opak...
- Znaczy jak?
- Na przykład, oddychamy dwutlenkiem węgla, ryby latają, koty żyją pod wodą, w dzień wszyscy śpią a w nocy pracują.
- Aha, a na ścianach ch**em wymalowane jest "KREDA"
- Znaczy jak?
- Na przykład, oddychamy dwutlenkiem węgla, ryby latają, koty żyją pod wodą, w dzień wszyscy śpią a w nocy pracują.
- Aha, a na ścianach ch**em wymalowane jest "KREDA"
87sledzacych piszcie co o cyferkach
Żona w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż sypia na kanapie. Widząc, jak mąż się męczy, żona mu mówi:
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną.
Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
- Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną.
Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych, no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierząc swoim uszom, bierze pieniądze i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
- Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45!
Hey wszystkim
Wiecie gdzie mogę znaleźć system
(42,37,5) czyli wszystkich 42 liczby, 37 typowane,
gwarancja 5 , na stronie la jolla jest max (42,25,5)
napiszcie gdzie szukać
Wiecie gdzie mogę znaleźć system
(42,37,5) czyli wszystkich 42 liczby, 37 typowane,
gwarancja 5 , na stronie la jolla jest max (42,25,5)
napiszcie gdzie szukać
Nie piszcie kawalow piszcie o cyferkach jak traficie w realu to pochwalcie sie zonie .co bys zrobila jak bym trafil w totolotka, wZielabym polowe i bym odeszla to masz tu polowe i SPADAJ
Pijany facet wraca do domu. Żona zaczyna awanturę i wymownie pokazuje palcem na zegarek. Na co facet:
- Wilekie halo! Zegarek ku**a ! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała !
- Wilekie halo! Zegarek ku**a ! Jak mój ojciec wracał do domu, to matka na kalendarz pokazywała !
Maż pyta się żony:
- Kochanie powiedz czy ty mnie kiedykolwiek zdradziłaś?
- Nie, nigdy w życiu..,.
- Ale tak na prawdę?
- No tak, zdradziłam cię 3 razy...
- Kiedy był ten pierwszy raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak chciałeś wziąć pożyczkę, żeby otworzyć własną firmę i żaden bank nie chciał ci jej udzielić. I któregoś dnia przyszedł do nas dyrektor jednego z banków i dał ci te pieniądze bez żadnych pytań...
- Och, kochanie zrobiłaś to dla mnie? A kiedy był ten drugi raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak byłeś ciężko chory i umierałeś a żaden lekarz nie chciał podjąć się twojej operacji? I wtedy przyszedł ten jeden lekarz który zoperował cię bez żadnych pytań i to dzięki niemu jesteś w tak dobrej formie...
- Och kochanie zrobiłaś to dla mnie? Na prawdę ci dziękuję, kocham cię jeszcze bardziej. A kiedy był ten trzeci raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak kiedyś chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało ci tych 54 głosów...
- Kochanie powiedz czy ty mnie kiedykolwiek zdradziłaś?
- Nie, nigdy w życiu..,.
- Ale tak na prawdę?
- No tak, zdradziłam cię 3 razy...
- Kiedy był ten pierwszy raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak chciałeś wziąć pożyczkę, żeby otworzyć własną firmę i żaden bank nie chciał ci jej udzielić. I któregoś dnia przyszedł do nas dyrektor jednego z banków i dał ci te pieniądze bez żadnych pytań...
- Och, kochanie zrobiłaś to dla mnie? A kiedy był ten drugi raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak byłeś ciężko chory i umierałeś a żaden lekarz nie chciał podjąć się twojej operacji? I wtedy przyszedł ten jeden lekarz który zoperował cię bez żadnych pytań i to dzięki niemu jesteś w tak dobrej formie...
- Och kochanie zrobiłaś to dla mnie? Na prawdę ci dziękuję, kocham cię jeszcze bardziej. A kiedy był ten trzeci raz kiedy mnie zdradziłaś?
- Pamiętasz jak kiedyś chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało ci tych 54 głosów...
coś q..a nie chcą przyjść a nerwów przy tych grach to sie nieraz tak ostało żehey
Hej
Ale dłuuugi kawał , nie chce mi się go przepisywać
Gracie dzis extra pensje $ jak traficie to dacie zonie polowe i odejdzie nawet alamentow nie bedzie chciala chodzilo o alimenty
Bracie zrób se wolne od TS
Wychodze teraz z domu lece po browarka i 5zakladow exp
Jestem po Kościółku , kawka została wypita , teraz można typować
numerki
numerki
Wymodliles liczby jakie wpadna ekstra pensji
bracie
15 km z " buta " ?? do Lotto
15 km z " buta " ?? do Lotto
panoramix
zbigniew
ja nie gram w Pensję, a w multiego (czasami )
ja nie gram w Pensję, a w multiego (czasami )
i w mapki kochane
panoramix i tak 3-mać !
http://www.wykop.pl/link/2357938/jaroslaw-walesa-niewinny-w-sprawie-wypadku-na-motorze/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_3&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
http://www.wykop.pl/link/2357432/polskie-obozy-w-niemieckim-tlumaczeniu-ksiazki-w-oryginale-nie-ma-o-nich-slowa/?utm_source=ostatnio_popularne_link&utm_medium=link_1&utm_campaign=ostatnio_popularne_link
emeryt
J-23
http://ofsajd.onet.pl/faceci/internauci-skomentowali-zachowanie-c-ronaldo/t28zy