Wpisy 2 255 255 – 2 255 354
24 stycznia 2015 21:37 → 24 stycznia 2015 22:07, 100 wpisów
Gabriel
nie pękaj tutaj zaraz są wyniki
ale nie ma jak na siebie liczyć
nie pękaj tutaj zaraz są wyniki
ale nie ma jak na siebie liczyć
fiolka jak chcesz sobie poeksperymentowac to podaj dzień i miesiac urodzenia
Dopisano wyniki Multi Multi
06,09,13,22,27,30,31,34,37,39,40,43,48,61,62,63,65,67,69,70
Plusem jest liczba: 40
06,09,13,22,27,30,31,34,37,39,40,43,48,61,62,63,65,67,69,70
Plusem jest liczba: 40
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5172 zestawów od 681 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 8 384 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 12 036 zł
TOP 5 typujących:
- Trebor - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 2 272 zł = 64,91 x koszt gry
- julka26 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 60 zł = 24,00 x koszt gry
- Pomarszczony - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 704 zł = 20,11 x koszt gry
- cobra - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 80 zł = 16,00 x koszt gry
- rosin - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 380 zł = 15,20 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 11,18,20,37,39
bolek raczej tak niestety fajnie jest też jak taki dzień to dzień tygodnia w którym się urodziłeś
dziś jest kin przyjazny dla mojego urodzeniowego i zapolowałam choć to nie moja zdrapka licząc na dobrą energię kinu na maxi cash no i było 40 złotych, oprócz tego w mojej szczęśliwej Krzyżówce z kawą 5 zeta no i na tym mój limit szczęścia sie wyczerpał póki co
dziś jest kin przyjazny dla mojego urodzeniowego i zapolowałam choć to nie moja zdrapka licząc na dobrą energię kinu na maxi cash no i było 40 złotych, oprócz tego w mojej szczęśliwej Krzyżówce z kawą 5 zeta no i na tym mój limit szczęścia sie wyczerpał póki co
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,06,08,09,11,12,14,16,22,24
W puli Lotto ponad 4 700 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 08,24,28,32,35,46
Dopisano wyniki Lotto Plus - 09,11,16,22,36,48
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
dlu 4/6
Zauważyliście jak łysy gadał sprężyście ? Jak kolega mój w wojsku Padła komenda kolejno odlicz...RAZ DWA TRZY CZTERY a on PIĘĘĘĆĆĆ ..WRÓĆĆĆ NIERÓWNO....RAZ DWA TRZY CZTERY PIĘĘĘĘĆĆĆĆ ...PIĄTKA WYSTĄP !!! JAK SIĘ NAZYWACIE ? ....SPRĘĘĘŻŻŻYNAAAA
dusia w 2014 bylaś Białym Zwierciadłem zaprzyjaźnione kiny Niebieska Noc, Czerwony Smok i kin na "dwoje babka wróżyła" Żółta Gwiazda . Kin należy do tego samego klanu co Orzeł, Wojownik, Ziemia, Wicher. Wygrałaś 23 grudnia czyli w Niebieskim Wichrze
Jeśli dobrze zrozumiałam to był Cash a to zdrapka,której sprzedaż została rozpoczęta w dniu Żółtego Wojownika.
czyli u Ciebie lepiej pilnowac klanu a nie kinów zaprzyjaźnionych, co jest pewną nowością, ale dopiero od niedawna z tym pracuję
Jeśli dobrze zrozumiałam to był Cash a to zdrapka,której sprzedaż została rozpoczęta w dniu Żółtego Wojownika.
czyli u Ciebie lepiej pilnowac klanu a nie kinów zaprzyjaźnionych, co jest pewną nowością, ale dopiero od niedawna z tym pracuję
Medea a jak ja bym się urodził no bodaj np w 1410 bo ciągle walczę to kiedy wygram ?
fiolka już spokojnie chwili potrzebuję bo dusię już miałam rozpisaną kiedyś
dusia w tym roku 2015 Jesteś Niebieską Nocą a skoro klan Ci sprzyja bardziej oto on Słońce, Smok, Ziarno, Wiatr. Po dni odsyłam do metryki wydawnictwa pulsar. Zdrapki obecnie dostępne dla Ciebie to Kopalnia Diamentów, Super 7, Pensja, Mała Czarna i Mała Czarna Ciacho, Super lotek (ten w ludowych strojach) i tyle póki
dusia w tym roku 2015 Jesteś Niebieską Nocą a skoro klan Ci sprzyja bardziej oto on Słońce, Smok, Ziarno, Wiatr. Po dni odsyłam do metryki wydawnictwa pulsar. Zdrapki obecnie dostępne dla Ciebie to Kopalnia Diamentów, Super 7, Pensja, Mała Czarna i Mała Czarna Ciacho, Super lotek (ten w ludowych strojach) i tyle póki
daj spokój ze swoimi chorymi wywodami wróżbiarskimi,nie siej ludziom w głowach bzdur!!! gdyby te twoje głupie wywody były warte choćby funta kłaków to już dawno spałabyś na kasie wygranej z ts a tak to nadal klepiesz biedę a innym pociskasz smród wróżb
Fiolka ty jesteś Czerwonym Ksieżycem więc jego dni Ci sprzyjają
Kiny zaprzyjaźnione czyli wersja I mojego pomysłu : Pies, Człowiek oraz dzień joker wicher
Kiny klanu czyli wersja II mojego pomysłu : Wąż, Łącznik, Ręka, gwiazda
Zdrapki dla Ciebie : Krzyżówka z kawą, Vabank i SuperVabank, neonowa 9, kopalnia szafirów, multivabank,
Kiny zaprzyjaźnione czyli wersja I mojego pomysłu : Pies, Człowiek oraz dzień joker wicher
Kiny klanu czyli wersja II mojego pomysłu : Wąż, Łącznik, Ręka, gwiazda
Zdrapki dla Ciebie : Krzyżówka z kawą, Vabank i SuperVabank, neonowa 9, kopalnia szafirów, multivabank,
Mi wyszło że wygram dokładnie jak mojsiu co na wesele prosił ...Jakbyście chcieli to koło niedzieli a jakby nie tego to koło 15-go
fiolka
bolek31 w EP za 2/5 mial bys 5 zl a tak nima nic
medea76
bolek31 w EP za 2/5 mial bys 5 zl a tak nima nic
medea76
albin
ela52 wrzucę Ci do KG bo innych to chyba nie bardzo interesuje więc nie będę zaśmiecać wpisami chatu
ela52 wrzucę Ci do KG bo innych to chyba nie bardzo interesuje więc nie będę zaśmiecać wpisami chatu
medusia....., neonówka wpadła mi w oko od razu jakoś tak, zazwyczaj zdrapek nie lubię
teraz będę częściej ją brała
teraz będę częściej ją brała
fioła ...a ty nic nie idzie wygra ...prawda wiesz ty ...łatwo przegra nie masz wyjście szczeście kasa za lizaki
dotam
fiolka
fiolka
medusia nie przejmuj się innymi zawsze w stadzie znajdzie się jakaś zagubiona czarna owca
fiolka i właśnie tak to traktuję, jako wsparcie intuicji. Emerytce46 wyszło drzewko i okazało się że już wcześniej jej wpadło w oko i go kupowała.
dusia ten klan twojego kinu zaczyna się 2-6 luty
dusia ten klan twojego kinu zaczyna się 2-6 luty