Wpisy 2 254 605 – 2 254 704
23 stycznia 2015 21:52 → 23 stycznia 2015 22:44, 100 wpisów
fiola ..i no oke kosze 4 ...uu ..a ty nie pal na faja ..to sie pomoze grzeczne
no nic komu w droge temu buty...
Dobranoc i powodzenia może jutro będzie lepiej ?
Właśnie zrobiliśmy sciepę na miesięczną 10 000 tysięczną pensję dla Renatki,Conrado,itd. i oczywiście mega pensyje prezesa TS hahahaha
fioła ..isc spać twój profil foto mówiłem nie zle wyglada i dziidaa..
fioluś jesteś jeszcze ??? bo jeśli tak to proszę o Twoje dzień i miesiąc urodzenia bo dalej coś badam i potrzebuję grupy "kontrolnej".
Medea.
A mogę ja wskoczyć do grupy kontrolnej ?
A mogę ja wskoczyć do grupy kontrolnej ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 600 000 zł
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
Kombinuję teraz z patentem na dobieranie zdrapek bardziej szczęśliwych i dni warto zaryzykować ich kupno i chcę sprawdzic coś na kimś innym niż ja
Medea.
08,listopada
08,listopada
toja nie ma sprawy, ale to początek i to bardziej eksperyment niż jakaś metoda
u mnie się sprawdziło bo dwa razy w tym tygodniu zgarnęłam 10 zeta i raz 50 zeta w zdrapkach wybranych wg tego tropu
Brjan
emerytka Twoje zdrapki Mała Czarna oraz Ciacho-mała czarna, superlotek ten słoniami w strojach ludowych. Ewentualnie Drzewko Szczęścia
Dni zaraz sprawdzę
Dni zaraz sprawdzę
gaja ...nie pisz co takiego XXX ..a facet wie inaczej to jest lizaki zboczersi
emerytka gdybyś chciała spróbować to 1 luty będzie dobrym dniem.
gaja
medea76
toja
emerytka 46
medea76
toja
emerytka 46
gaja dla Ciebie zdrapki to Krzyżówka z kawą ( w niej właśnie w tym tygodniu trafiłam 2 x 10 złotych). Najbliższy dzień to 10 luty
Medea.
Na kupienie zdrapek ?
Na kupienie zdrapek ?
bolek31 u Ciebie te same zdrapki co u emerytki i dzień na sprawdzenie czy mój pomysł się sprawdzi
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
czyli SuperLotek ten słoniami w strojach ludowych i drugiej wersji której w tej chwili niestety nie pamiętam. Mała czarna i Ciacho-małaczarna
Kto wie ile wynosi aktualna pula na wygrane I stopnia w Jokerze, bo 31 stycznia ostatnie losowanie, niedawno padła główna a po niej "podstawa" o ile pamiętam wynosiła 250 tys (czyli jak zawsze - choć mieli naliczać zgodnie z regulaminem).
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
A teraz i "podstawa" widzę zniknęła... - jest to interesujące zwłaszcza w kontekście ostatniego losowania, bo wtedy główna pula ma się rozdzielać na niższe stopnie (tak jak było niegdyś w Twoim Szczęśliwym Numerku). Ale jak naliczana będzie pula i orientacyjnie ile będzie wynosić ?
emerytka niestety tak potrzebuję dat urodzenia konkretnych ludzi bo chcę sprawdzic czy dla każdego da się dopasowac "szczęśliwą" zdrapkę i dobry dzień na jej kupno
Medea.Dzięki.Muszę spróbować.Tych zdrapek akurat nie kupuję,no może oprócz drzewka.
zgrywus ,,,ja myśle tak ,,,moze jesteS grubaski 200 Kg jesteś ..tak jak równiez >niskopochylony< cygan
AlbinLotto
krzysio teraz w te chłodne dni przynajmniej tłuszczyk mnie grzeje
toja osoba z datą 26 marca : nie ma niestety faworyta wśród zdrapek ewentualnie Kopalnię Szafirów i nowy zodiak w sprzedaży od 27 stycznia. Zodiak warto kupic w dniu premiery. JEśli chodzi o kopalnie to dobry będzie 9 luty.
torsan jak tam z trafnosci u ciebie ostatnio ?
agatkaa
agatkaa
bolek ja kupiłam w dzień ustalony tą moją pomyloną metodą a drugi raz w czwartek czyli dzień w którym przyszłam na świat Na razie szukam klucza
drapek na śląsku daja wygrać bo tam jest duża gęstość zaludnienia i co za tym idzie jest wiecej zakladów zawieranych
drapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
Dosyć dużo ostatnio było wygranych zdrapek
agatkaa