Wpisy 2 244 174 – 2 244 273
11 stycznia 2015 18:12 → 11 stycznia 2015 20:24, 100 wpisów
i tak wszystko idzie do jednej puli a potem następuje zwolnienie blokady
ja w piątek 100 zarobiłem i 4pk ale należało sie choć słyszałem na radio ,ale pośpiech to przy łapanie pchła
problem inny,że jechać autem co ma 180 km 50 /h to męczarnia kierowcy i auta
Ja na Orkiestrę może jeszcze kiedyś dam. Ale dyrygent musi się zmienić.
Bo ten co jest to kilka lat temu batutę na grabie zamienił.
Bo ten co jest to kilka lat temu batutę na grabie zamienił.
gracie eksta p ensje dziś??????
Orkiestra Owsiaka w dzisiejszym wydaniu to jest jeden wielki przekret.Na samym poczatku byla OK,ale jak to zawsze bywa,jak sie koles zorientowal jaki hajs mozna z tego wycisnac dla siebie,to szybko zaczal kombinowac........ http://telewizjarepublika.pl/Zadanie-specjalne-odc-59-20142015-nieprawidlowosci-w-spolkach-zwiazanych-z-fundacja-wosp,video,1345.html#.VLLFTiuG_KQ
daro zalóż swoja firme i pracuj w niej za darmo. nie musisz dawać na Owsiaka ale wybacz nie korzystaj ze sorzetu WOŚP skoro to takie zło
>>>>>sorelka
Mam wielka prosbe do Ciebie,poswiec 35 minut i obejrzyj ten film jaki zapodalem.Gwarantuje,ze otworza Ci sie oczy.Dodatkowo przestan ogladac klamliwe i tendencyjne telewizje typu TVN czy POLSAT.Tylko tv niezalezne i takie same media pisane.
Mam wielka prosbe do Ciebie,poswiec 35 minut i obejrzyj ten film jaki zapodalem.Gwarantuje,ze otworza Ci sie oczy.Dodatkowo przestan ogladac klamliwe i tendencyjne telewizje typu TVN czy POLSAT.Tylko tv niezalezne i takie same media pisane.
Są inne fundacje co nic nie robią tylko zbierają pieniądze do puszek i robią olbrzymie przekręty .
A z człowieka który robi tak dużo robią złodzieja
To jest polityka
A z człowieka który robi tak dużo robią złodzieja
To jest polityka
W takim razie Ty zanim zaczniesz być leczona zastrzeż że nie masz ochoty być leczona sprzętem zakupionym przez Caritas - bo głowę daje że tam grosza nie dałaś.
Pieprzenie w bambus.
Pieprzenie w bambus.
Przepraszam ale to jest chyba każdego osobista sprawa czy daję kasę czy nie
Od wczoraj trwa głupia dyskusja kto na tym zarabia i nas okrada
Dość i basta
Od wczoraj trwa głupia dyskusja kto na tym zarabia i nas okrada
Dość i basta
Ja już napisałem dzisiaj. Nie zarzekam sie że nie dam na orkiestrę jeszcze kiedś . Ale nie z tym drygentem,bo kolesiowi sie po***ło i zamienil batutę na grabie
2 244 238. krasnalek 2015-01-11 (20:10) Białystok
tak każdy ale już bez przesady
A rząd nas nie okrada
OKrada.
I podoba Ci sie to?
tak każdy ale już bez przesady
A rząd nas nie okrada
OKrada.
I podoba Ci sie to?
krasnalek grasz dziś w ekstraprzekręt a jak tak no napisz jakie liczby
a ja daję bo wiem ile się zmieniło w szpitalach w B-stoku jak by nie Owsiak to by jeszcze były łóżka na sprężynach na dziecinnych oddziałach
Monet ale z tym nic nie mogę zrobić a co do Orkiestry mam wybór daję albo nie
To dzieki Tobie min. lepiej w szpitalah zainstalowac puszki , bez Owsiaka.
Monet najwieksze oszustwa sa niestety z udziałem caritasu....tylko szybko cos cichna te aferki....ja nie pisze ze słyszałam czy coś, tylko w moim miescie była afera i pisali w prasie lokalnej. Było głośno i na tej podstawie piszę. Ja nie rzucam oszczerstw bez dowodów.Tak że tak gdzie jest kasa tam sa i oszustwa. A tam gdzie liczycie na wielka wygrana to wszystko jest OK?
69daro a w niezależnej nie mówili jak Caritas dostal dom warty milion,akupila go vice prezes Caritasu za 10 tys
monet mozesz dawać na tace twoja wola....
zawsze mozesz zalozyc swoje fundacje i robic to co owsiak i kilakset innych prezesów każdej fundacji pomagającej dzieciom kotom itd.....
nie masz pojęcia co sie zmienilo na odzialach dzieciecych przez 23 lata.
caritas coż nie popieram organizacji kościelnej bo z tego zyje tylko kościol - na oja mame cieżką chorą i potrzebujaca pomocy sie wypieli nawet jak przynoslam leki po mamie [plus mnóstwo sprzetu to mi powiedizlei zebym spieprzała
zawsze mozesz zalozyc swoje fundacje i robic to co owsiak i kilakset innych prezesów każdej fundacji pomagającej dzieciom kotom itd.....
caritas coż nie popieram organizacji kościelnej bo z tego zyje tylko kościol - na oja mame cieżką chorą i potrzebujaca pomocy sie wypieli nawet jak przynoslam leki po mamie [plus mnóstwo sprzetu to mi powiedizlei zebym spieprzała
ktoś podawał,
że w małym miasteczku uzbierali około 4200 zł
a za fajerwerki miasto zapłaciło firmie 14 000 zł
czy nie lepiej tą kasę zamiast fajerwerków dać na WOŚP ?
że w małym miasteczku uzbierali około 4200 zł
a za fajerwerki miasto zapłaciło firmie 14 000 zł
czy nie lepiej tą kasę zamiast fajerwerków dać na WOŚP ?
w moim miescie w szpitalu jest tez drogi sprzęt sfinansowany z orkiestry Owsiaka...wiec nie gadajcie tak
a najlepiej to siedzieć i biadolić jak baba 90 letnia. Od wczoraj was trzyma i dalej narzekacie....szkoda słow
monet proponuje ci zebyś przze jden dzien bylwolontariuszm na odziale onkologiczym dzieciecym moze ci sie oczy otworza. dobranoc.
EP 1
1,15,16,24,26 takie dałam
1,15,16,24,26 takie dałam
244 249. sorelka 2015-01-11 (20:15) uć
To znaczy że gdyby nie Owsiak to w szpitalach byłby nadal 1992 rok???
Rany.. co za brednie.
To znaczy że gdyby nie Owsiak to w szpitalach byłby nadal 1992 rok???
Rany.. co za brednie.
nie brednie monet....tak by było.
Monet na leczenie chorych nie ma a myślisz ze na sprzęt by mieli
Tutaj dochodzi jeszcze jedna kwestia jaka nalezy rozwazyc.Pomijajac juz sama osobe J.Owsiaka nalezy pamietac,ze...... NIE daje sie 2x pieniedzy na to samo.Otoz kazdemu z Was,z kazdej pensji panstwo polskie zabiera mase kasy w podatkach.Z tego ma byc finansowana m.in Sluzba Zdrowia i wszystkie zakupy sprzetu z tym zwiazane.Ale nie jest.Dlaczego?Hm,wiadomo,co robi nasz rzad....,rozpiepszanie kasy na prawo i lewo,trwonienie pieniedzy podatnikow na nieprzemyslane decyzje urzednikow,a takze....,na prywatne zycie poslow,o czym wszyscy doskonale wiemy.Wiec gdy panowie na ul.Wiejskiej widza,ze spoleczenstwo jest takie naiwne i jeszcze sie samo zrzuca na takie rozne akcje ....to tylko sie cieszy z glupoty tych ludzi ....i jeszcze bardziej ich okrada,szastajac pieniedzmi podatnikow.Dlatego wlasnie NIE wolno wrzucac rzadnych datkow do puszek bo robimy tylko niepotrzebny prezent dla zlodziei w Warszawie.
monet a co kupil nfz dla szpitali? bandaże plasterki?
nfz nawet na podstawowe leki nie ma kasy, ni ewspomne o badaniach
nfz nawet na podstawowe leki nie ma kasy, ni ewspomne o badaniach
masz racje krasnalka.....
Jasne...to jest piwo
krasnalek grasz ex ja dziś za 40 zł
monet
Możesz sam się przekonać daj na chore dziecko przez Caritas
2000 złotych i sprawdz ile to dziecko dostało
Możesz sam się przekonać daj na chore dziecko przez Caritas
2000 złotych i sprawdz ile to dziecko dostało
200zł.,...dostanie
zbigniew g tak to co w profilu za 5zł bo dałam na Orkiestrę i na więcej zakładów kasy zabrakło
Przestańcie pisać takie bzdety.
Przychód całowity WOSPu -bez potrąceń Owsiaka to jest 0,1 budżetu NFZ.
Przychód całowity WOSPu -bez potrąceń Owsiaka to jest 0,1 budżetu NFZ.