Wpisy 2 244 074 – 2 244 173
11 stycznia 2015 16:48 → 11 stycznia 2015 18:11, 100 wpisów
36,37,38,39,71,73,75,76,77,78
42,43,44,63,64
Górników obrazili
będzie się działo
może coś się ruszy i nie będą wyprzedawać majątku za grosze .
będzie się działo
może coś się ruszy i nie będą wyprzedawać majątku za grosze .
no tez coś...w koncu rząd został wybrany przez naród i teraz naród protestuje??? Nie rozumiem dlaczego
jak nie ma granic, sa granice tylko ze sa otwarte...pitolisz coś i zamet siejesz. Po co?
teraz mogą wjechać do polski kiedy chcą
Amerykanie nie są tacy źli , najpierw napadną a później przeproszą
Amerykanie nie są tacy źli , najpierw napadną a później przeproszą
co Panie Monet?
mrówka
wystarczy że minister obrony narodowej wyda zgodę i już są takie mamy prawo
wystarczy że minister obrony narodowej wyda zgodę i już są takie mamy prawo
no chyba się będziecie klucis i te trzy palce jak kargul z pawlakiem o miedze
Tak na moje oko ani Niemieca ani Ruskie ani Jankesa nie trza się tak bać jak tych naszych niedorobionych polityków. Z ich stronY największe niebezpieczeństwo. Bo jeszcze trochę tak kreatywnie porządzą to następne pokolenie jedyne co dostanie to pakiet " ch..j dupa i kamieni kupa"
dzisiaj mnie policja zatrzymała zarobiłem 100zł
jakiś piesek przyleciał pod radiowóz i się przygląda a ja do władzy pacz pan jakiś piesek się przyklątał
jakiś piesek przyleciał pod radiowóz i się przygląda a ja do władzy pacz pan jakiś piesek się przyklątał
J-23 i za to ci dali mandat ?
Mogli dać za to, bo są bardzo wrażliwi
J-23 to wzorowo
ja wjechałam facetowi na wąs od trojkata i zabrali mi 6 punktow karnych za spowodowanie zagrozenia na drodze i 50zł
Jot23>> a o co miało chodzić
Pirat drogowy jesteś O 30 prawie przekroczone
Masz szczęście że na mnie nie trafileś.
Pirat drogowy jesteś O 30 prawie przekroczone
Masz szczęście że na mnie nie trafileś.
dajcie mi te 8-10 pewniakow bo jak nie to w czw bede musial leciec do uk na roboty a komu sie chce robic
no to na A to jedynie AAA AAA AKUMULATOR do głowy mi przychodzi
A mnie że przy 160 głowa kierowcy sie na lewo odchyla.Kogo weozisz na fotelu pasażera?
Siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak tam grają u was WOŚP bo u nas przed kościołem zbierali do dałem 5 zł a co tam i dostałem serduszko ale przy przyklejaniu wiatr je porwał na moje pole. To potem jeszcze jedno wziąłem ale włożyłem złotówkę powiedziałem pani którą znam sąsiadkę i dała mi trzy nawet a w podstawówce obok mnie były jakieś występy i ciasto sprzedawali ale nie byłem. Ale może coś kupie z aukcji WOŚP jeszcze aby pomóc dzieciom i starszym ?
Daliście na WOŚP pieniądze i co myślicie o całej organizacji ?