Wpisy 2 243 174 – 2 243 273
10 stycznia 2015 19:30 → 10 stycznia 2015 20:09, 100 wpisów
Kochani szkoda naszych nerw na te je...ne rządy tu trza na ulicę wyjść
Snopek daj na luz nie chcesz nie dawaj ale nie korzystaj ze sprzętu Olkiestry
Moim skromnym zdaniem orkiestra to jest jeden wielki przekręt w każdym normalnym kraju nie do przeprowadzenia.Z całych wpływów maksymalnie 54% idzie na sprzęt reszta czyli np z ostatniego żebrania 170 milionów zł przepadło bez wieści a owsianka przegrywa proces za procesem
2 243 171. krasnalek 2015-01-10 (19:29) Białystok
Monet ale ja pięć lat temu leżałam w szpitalu i miałam operację byłam tam trzy dni a wcześniej byłam w 1993 r jak rodziłam to gdzie są te pieniądze
Nie kumam... chyba
To jeszcze mieli Ci zwracać?
Za pobyt i leczenie?
Monet ale ja pięć lat temu leżałam w szpitalu i miałam operację byłam tam trzy dni a wcześniej byłam w 1993 r jak rodziłam to gdzie są te pieniądze
Nie kumam... chyba
To jeszcze mieli Ci zwracać?
Za pobyt i leczenie?
jeszcze za duzo zyje tych co maja ponad 7 tysiecy emerytury
kombatantów itp
kombatantów itp
wmówiono nam naiwnym że musimy dawać i ten ogłupiały naród daje a przeciez każdy z nas płaci podatki i ma prawo do leczenia itd...itp...
Ja co do idei samego działania Orkiestry nie mam nic przeciwko . Tylko tam już z tej idei nic prawie nie zostało. To już jest tylko biznes.
Panu Owsiakowi już się popieprzyło coś. Role mu się pomyliły- kto tu dla kogo gra.I za ile.
Ale jak to mówią... jak jest krowa to trzeba ją doić. Wiec doi.
A Wy se róbta co chceta.
Panu Owsiakowi już się popieprzyło coś. Role mu się pomyliły- kto tu dla kogo gra.I za ile.
Ale jak to mówią... jak jest krowa to trzeba ją doić. Wiec doi.
A Wy se róbta co chceta.
Monet nie nie zwracać tylko jak ktoś bywa rzadko w szpitalu i nie chodzi co miesiąc po lekarzach to gdzieś te pieniądze giną .
ja rozumiem że inni ludzie sa chorzy i leczą się miesiącami ale nich mi nikt nie mówi że nie ma pieniędzy na leczenie chorych na przykład na raka
ja rozumiem że inni ludzie sa chorzy i leczą się miesiącami ale nich mi nikt nie mówi że nie ma pieniędzy na leczenie chorych na przykład na raka
Tylko tak sobie myślę ile dzieciaczków musi cały dzień zbierać żeby uzbierało się na miesięczne pobory Pani Lidii Owsiak za
Krasnalek>> są tacy ktorzy ciesząc się dobrym zdrowiem raz w czas do lekarzy chodzą a są tacy życiem zajechanie zdechlaki że z przychodni nie wychodzą. Takie życie.
https://www.facebook.com/NieDajeNaWOSP/photos/a.556332567789251.1073741825.204958712926640/557196841036157/?type=1
to ile biorą wszystkie fundacje w naszym kraju
TVN pani Walter i jaj mąż
Polast też ma fundację
Anna Dymna
to oni robią to za darmo
Jeszcze byla Jola Kwaśniewska
TVN pani Walter i jaj mąż
Polast też ma fundację
Anna Dymna
to oni robią to za darmo
Jeszcze byla Jola Kwaśniewska
No krasnalka aleś w jeden kocioł wsadziła towarzystwo.
Jurek z Jolą osobno.
Jurek z Jolą osobno.
też miała sprawę w sądzie za przekręty o ile mnie pamięć nie myli
krasnalek fundacje załóż , bedziesz żyła jak paczek w masle...
a Jakby co, to mogę Ci pomagać nawlekać nitkę wc igle...
a Jakby co, to mogę Ci pomagać nawlekać nitkę wc igle...
MatkaKurka przedstawił pełne, 28-stronicowe uzasadnienie wyroku ogłoszonego w procesie jaki wytoczył mu Jerzy Owsiak. Bloger podkreśla, że treść dokumentu jest miażdżąca dla Jerzego Owsiaka, fundacji WOŚP oraz księgowej Doroty Pilarskiej i rzecznika WOŚP Krzysztofa Dobiesa. Ponadto sąd wykazał szereg nieścisłości w zeznaniach Owsiaka. Prezes WOŚP w jednym zdaniu zaprzeczał czemuś, a w następnym potwierdzał to.
Piotr Wielgucki (piszący jako bloger Matka Kurka) podaje, że
Piotr Wielgucki (piszący jako bloger Matka Kurka) podaje, że
-dobry ten klip, pod rytm
https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0
https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0
Dobra ok
czemu największy jest szum jak Owsiak organizuje orkiestrę ,potem jest fałszowanie kasy
i raptownie cisza
i tak co roku
czemu największy jest szum jak Owsiak organizuje orkiestrę ,potem jest fałszowanie kasy
i raptownie cisza
i tak co roku
http://i62.tinypic.com/27wvqjo.jpg
A to ośrodek szkolenia wolontariuszy WOSP.
A to ośrodek szkolenia wolontariuszy WOSP.
Matka Kurka cytuje również pismo z Ministerstwa w którym zwraca szczególnie uwagę na poniższe fragmenty:Fundacja zarówno w sprawozdaniu finansowym (w informacji dodatkowej) jak również w sprawozdaniu merytorycznym za rok 2013 nie wykazała przychodów ze sprzedaży produktów na aukcjach internetowych. (
jak by dał dla rządu 1/2 gotówki po każdej zbiórce wszyscy by go chwalili
2 243 207. krasnalek 2015-01-10 (19:48) Białystok
Dobra ok
i raptownie cisza
i tak co roku
No Krasnalek ... to już jest raczej początek końca.
Dobra ok
i raptownie cisza
i tak co roku
No Krasnalek ... to już jest raczej początek końca.
a przygladnal sie ktos
umowom z operatorami tel
od poczatku to jest.
umowom z operatorami tel
od poczatku to jest.
krasnalek tymi swoimi pogladami na temat okradania emerytów masz u mnie wielki minus. Nie dyktuj strszym ludziom na co mają wydac swoje pieniądze. A jak wy okradacie swoje rodziny wywalając pieniądze w błoto, czyli na kupony TS to nic? Patrzcie wszyscy na to co wy robicie. Jesteście frustratami, niby młodzi....a poglądy emerytów po 70-ce.
glajster>> on na wszystkim lody kręci.
Nawet jak ktoś za darmo chciał grać -jakaś kapela to rachunki wypisywał.
Nawet jak ktoś za darmo chciał grać -jakaś kapela to rachunki wypisywał.
Tylko jedna osoba tutaj próbuje was rozweselić i pisze kawały, a reszta siedzi naburmuszona i narzeka...
mrowka moja mam jak żyła też dawała dla Rydzyka i to był tylko przykład
zacofany kraj katolikow i emerytow dajacy na wszystkie tace tace ot co
stryjek , można zamienić na kijek
Rydzyk Cię okradł krasnalko ?
Rydzyk Cię okradł krasnalko ?
ty "taki" niesiesz do TS a inni gdzies indziej. Ot i co. Kazdy nosi gdzie chce. Prawda?
Monet...czytam i niektore sa bardzo fajne.
Monet...czytam i niektore sa bardzo fajne.
Nie lubie malkontentów
nie mnie nie okradł bo mu nigdy nie dałam kasy .
a jak moja mama dawała to też ze swoich
ale ile jest takich co ostatni grosz dawali
a jak moja mama dawała to też ze swoich
ale ile jest takich co ostatni grosz dawali
a ja polecam fundacje: PAN I PANI PIES...proszę, jesli mozecie pomagajcie...
powodzenia w losowaniu
powodzenia w losowaniu
an oplatki i kartki swioteczne przychodzily
to tylko tak na msze wysylala
wg intencjii
to tylko tak na msze wysylala
wg intencjii
malkontent
człowiek negatywnie nastawiony do życia, niezadowolony z rzeczywistości, we wszystkim doszukujący się ujemnych stron; maruda, zrzęda, tetryk
człowiek negatywnie nastawiony do życia, niezadowolony z rzeczywistości, we wszystkim doszukujący się ujemnych stron; maruda, zrzęda, tetryk
krasnalek bardzo ciebie lubie
tam jak chcesz oddac psa to albo wieziesz karme
albo przywiozujesz do ogrodzenia
albo przywiozujesz do ogrodzenia
Monet nie pisz do mnie "mrówa"? bo ja jestem mrówka
krasnalko
Monet mi poprawił humor wiec tanecznym krokiem mimo niesprzyjających warunków atmosferycznych idę sie puscić....
Monet mi poprawił humor wiec tanecznym krokiem mimo niesprzyjających warunków atmosferycznych idę sie puscić....
2 243 252. mrowka faraona 2015-01-10 (20:04) Plock
Dobra mrówka...Jak napiszesz że nie jestem malkontent.
Dobra mrówka...Jak napiszesz że nie jestem malkontent.
no dobrze Monet, nie jesteś malkontentem
MonetKochajmy zwierzaki,które żyją z nami i obok nas,bo jak ich zabraknie to ludzki ród,też odejdzie z tego padołu ziemskiego
gaja>> ale coś poprawia się na lepsze.
Dużo ludzi pomaga
Mnóstwo wolontariuszy sie opiekuje zwierzakami i bardzo dużo adopcji jest.
No i warunki coraz lepsze. ale zawsze to kraty..
Dużo ludzi pomaga
Mnóstwo wolontariuszy sie opiekuje zwierzakami i bardzo dużo adopcji jest.
No i warunki coraz lepsze. ale zawsze to kraty..
"Dopiero kiedy komar usiądzie Ci na jajkach zdasz sobie sprawę że nie wszystko da się rozwiązać przemocą"
Monet to z twojej stroni....super fajne
Monet to z twojej stroni....super fajne