Wpisy 2 242 574 – 2 242 673
10 stycznia 2015 00:33 → 10 stycznia 2015 12:08, 100 wpisów
kurde a czemu takiego keno nie mam w telewizorze nudzi mi się mógłbym sobie grać do rana
Misiem zdaje że nie bo kiedyś siostrze wydłubałem misiowi oczko
nie żebym się chwalił ale ucho od wiaderka będzie się gło a mnie i tak będzie szło
Kolorków w snach i wysokich wygranych życzę, zmykam w objęcia Orfeusza
już widzę jak się na mnie osioł głupio patrzy że chcę mu odebrać pracę
Dobrej nocki Kochani do jutra jak coś dygnę to będzie bal i suweniry
i dobra dobranooćcćcć wszystkich ..musze ucieka jestem troche zlę czuje prawie jestem zawroty glowy
No...cóż-skoro nawet Joyce nie poradził,to ja tymbardziej
Dobranoc!-
Dobranoc!-
https://www.youtube.com/watch?v=dGKnSdikqjw&index=3&list=RD8_96uyfmqgo
More Than I Can Say - Leo Sayer
More Than I Can Say - Leo Sayer
<< Dzień Dobry >>
................................................
................................................
Prognozowana temperatura dla Włoch: +20 do plus 23.
..............................................
U nich już wiosna, a w Polsce zima...
..............................................
U nich już wiosna, a w Polsce zima...
Dzisiaj będzie padało/lało.. .
....................................
....................................
Buszujących na czacie: 23.
x 23.
.........................................
x 23.
.........................................
Suwałki: 0 stopni.
Wrocław: +7.
.............................................
Wrocław: +7.
.............................................
Przerwa na kawę.. .
.......................................
.......................................
Witam Wn witam serdecznie , jeszcze nie pada lecz zachmurzenie spore.
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/x.garnek.pl-ga2236-c3557c1764110a17522464a3-radosnego-i-milego-popoludnia.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/x.garnek.pl-ga2236-c3557c1764110a17522464a3-radosnego-i-milego-popoludnia.jpg
witamznowu teesiaki mnie bachły w rogiposzła kasa a wygranej ni ma
jeśli dawid pokonał goliata, radwańska pokonała serenę więc również zwykły kowalski może pokonać TS
zaraz zacznie Janowicz i jak wygra to Polacy będą nieoficjalnymi mistrzami świata
z calym szacunkiem dla Radwańskiej, Williams podobno ostatnio prowadzi mało sportowy tryb zycia, na korcie sprawia wrazenie jakby była na wielkim kacu...oglądałam jej poprzedni mecz z Kanadyjką...przykre wrazenie, jakby Williams nie chciało się grac....
Niemniej trzymam kciuki za Polaków.......ale póki co zanosi sie na dogrywkę, czyli mix...
Niemniej trzymam kciuki za Polaków.......ale póki co zanosi sie na dogrywkę, czyli mix...
gaja
Janowicz też jest w formie
co do Sereny to na kacu może nie była bo by zdechła po 40 minutach a mecz trwał 2 godziny ale jednak Agnieszka zagrała bardzo dobrze , miała mało błędów i to był sukces . Jednak lata lecą i szybkość na korcie decyduje .
Janowicz też jest w formie
co do Sereny to na kacu może nie była bo by zdechła po 40 minutach a mecz trwał 2 godziny ale jednak Agnieszka zagrała bardzo dobrze , miała mało błędów i to był sukces . Jednak lata lecą i szybkość na korcie decyduje .
Z chęcią obejrzał bym Radwańską z Janowiczem , zwłaszcza że ona mu mówi jak ma grać i widać że jest naprawdę przebiegłą i inteligentną zawodniczką Niestety myślę że Janowicz wygra
Jackwar ale Serena popełniała az 59 błędów własnych...grała wysokie piłki a zazwyczaj gra inaczej....
Jackwar oby JJ wygrał ale wysoki Amerykanin jest godnym przeciwnikiem...zobaczymy
krasnalek